karmel_ Re: Odchudzajmy się razem ! 24.10.10, 16:59 dobra wchodzę w to jak mi się uda. c: Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Odchudzajmy się razem ! 24.10.10, 16:59 Mi też by się przydało schudnąć, z 3kg, szczególnie na brzuchu xD Odpowiedz Link Zgłoś
collage dołączam się + pytanko. 24.10.10, 17:01 na jaką dietę przechodzicie? ograniczacie tłustych rzeczy i słodyczy czy jakaś określona? ja osobiście na poprawę materii. c; Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: dołączam się + pytanko. 24.10.10, 17:05 Jasne, że w to wchodzę. Ważę 53,5 kg, a chciałabym ważyć 49. Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: dołączam się + pytanko. 24.10.10, 17:39 Jak tak samo chcę poprawić przeminę materii więc jak pisałam wcześniej piję zieloną herbatę i inne herbatki. Słodycze też ograniczam, bo ogólnie za dużo ich jem. Ale bez przesady na batonik sobie pozwolę tylko żeby codziennie nie żreć tyle słodkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: dołączam się + pytanko. 24.10.10, 18:16 a ja całkiem inaczej, 7-20 kg (gdybym schudła 7 kg to nie wiem czy by ze mnie coś zostało) i jest dość rygorystyczna dla innych bo wyniszcza organizm, tylko, że na nie widzę w niej problemu, bo jem zawsze 3 posiłki, a te są dość duże. gorzej ze śniadaniami i głupią szkołą, bo tylko jest kawa i aż 8 godzin do następnego posiłku. boję się, żebym nie zemdlała, ale przez szkołę, nie będę zwlekać z dietą. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
tola1213 Spróbuje :-* 24.10.10, 17:08 Spróbuje , ale z momi zamiarami schudnięcia było różnie , ale tak samo się kończyło. Kompletną klapą. zawsze musiałam zjeść coś słodkiego....xD Ale razem raźniej ,więc zawsze można spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
asiagd Re: Odchudzajmy się razem ! 24.10.10, 17:14 chciałabym schudnąć ale niestety chyba brak silnej woli, ale sprobuje Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Odchudzajmy się razem ! 24.10.10, 17:23 Ja niestety nie mam wagi i nie będę mogła śledzić postępów... : ( Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Odchudzajmy się razem ! 24.10.10, 17:46 ja mogę ale w wolne dni, a nie jak chodze do szkoly ... : ( Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Pierwszy dzień ! 25.10.10, 16:19 Napiszę teraz, iż potem może mnie nie być . Co do dzisiejszego dnia. nie jestem zadowolona. Śniadanie - 2 małe kromki chleba na stołówce xd Obiad - zupa pomidorowa Na kolacje zamierzam - jogurt Fantazje no i w ciągu dnia wpadło trochę winogron ; c zrobiłam również 50 ' spięć ' - to są takie ' brzuszki ' , ale lepsze, bo nie poszerzają bioder . Kurczę, mam ochotę na hamburgera, ale się nie poddam, mam nadzieje ! Znacie jakąś dobrą zieloną herbatę ? Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Pierwszy dzień ! 25.10.10, 16:30 rano zjadłam kromkę chleba z pomidorem , potem pierogi i żułam gumę . tak to nic : > . a i trochę bułki . słabo , ale potem pewnie nic nie zjem , bo mi się nie bd chciało : b Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1 Moja śmieszna dieta.......... look......... 07.11.10, 18:07 ja ważyłam 48kg. a teraz 46 kg. 2 kilo juppi !!!! Ja mam bardzo śmieszną dietę mam czas więc opowiem na śniadanie -nic na obiad - cały oprucz mięsa dużo daje że wgl. niejem mięsa bo nielubie xD na kolacje- jakiś serek a słodyczy to jem za trzech xD ale jakoś schudłam o i robie brzuszki rano po 10-15 jak mi sie chce a niekiedy nierobie bo mi ise niechce xD haha i to moja dieta żadna filozofia xD niemam silnej woli xD pozdrawiam ewcia1 ;* Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 25. października. 2010 - dzień pierwszy :p 25.10.10, 16:30 śniadanie: herbatka bez cukru, 2 połówki kanapeczki z papryką 2 śniadanie: połówka kanapki z serem obiad: zupa warzywna *kolacja: zamierzam wybrać jakiś jogurt lub NesVite do innych kotowiczek: nie ważcie się codziennie bo wtedy możecie nie zauważyć efektu. nie schudniecie kg z dnia na dzień. Proponuje sprawdzać wagę co 3-4 dni Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: 25. października. 2010 - dzień pierwszy :p 25.10.10, 17:26 no to jedziemy ! śniadanie - mleko + musli 2 śniadanie - chleb razowy z sałatą i polędwicą obiad - gotowane warzywa (brukselka, brokuł, kalafior, marchewka ) + ryż kolacja - makaron z serem (eh tak wiem z kolacją przesadziłam...ale tego nie odpuszczam + 50 brzuszków, 10 pajacyków i ,rowerek' przez 3 minuty (ten taki na leżąco . wiecie o co chodzi ?) Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Odchudzajmy się razem ! 25.10.10, 16:39 Ja, chętnie ; ) Ale .... od jutra, OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Re: Odchudzajmy się razem ! 25.10.10, 17:02 W sumie mogę zrzucić tak ze 2 kilo. Nie wiem po co, ale ok. Tak na fazę;D Ważę 51kg, przy wzroście 170cm Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Odchudzajmy się razem ! 25.10.10, 17:10 hah, ok ok . Od jutra, bo z dzisiejszego dnia nie jestem zadowolona ! xd to do jutrzejszego wieczoru, trzymajcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka3583 Re: Odchudzajmy się razem ! 25.10.10, 17:20 kk mogę być za a ile mamy się odchudzać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Odchudzajmy się razem ! 25.10.10, 17:28 aż osiągniemy oczekiwane efekty ! jak dla mnie to 5-6 kg xd Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Dzień drugi ! 26.10.10, 18:09 hm. z tego dnia nie jestem zadowolona . znowu ;/ obiad : 3 naleśniki a potem połówkę kinder bueno ;/ czekam na was ! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Dzień drugi ! 26.10.10, 22:58 6:40 - mała bułka z plastrem szynki + kawa 16:30 - 2 kotleciki mielone +3 ziemniaczki + herbata 19:00 - 2 jajka na twardo też nie jestem zadowolona, chociaż chyba pierwszy raz w życiu udało mi się przeżyć prawie 10 godzin bez jedzenia ;d Odpowiedz Link Zgłoś
idol wiecie co sądze na ten temat..? 27.10.10, 14:36 że to głupota, mam wielką nadzieję że szybko stracicie siłe woli lub wam się to znudzi. bo możecie bardzo przypłacić swoim zdrowiem. bieżcie przykład z nensi a napewno wam to wyjdzie na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: wiecie co sądze na ten temat..? 27.10.10, 14:48 ja próbuje się odchudzać. xdd Jem obiady i na śniadanie kanapkę. Wieczorem ćwiczę ( takie tam różne ) i codziennie 100 brzuszków. To takie męczące. x DD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Przeczytacie! Ważne! 27.10.10, 14:55 Zapisywanie tego, ile zjadłyście, podliczanie, a potem mówienie, że nie jest się zadowolonym z dnia, w którym zjadłyście NAPRAWDĘ niewiele nie jest zdrowe. Rozumiem, że można próbować schudnąć, ale róbcie to w zdrowszy sposób- np. przez sport, ograniczenie słodyczy czy tłustych potraw. Jedzenie malutko, kiedy wcześniej jadło się bardzo dużo zdecydowanie nie jest dobrą drogą. Efekt jojo gwarantowany, nie mówiąc już o zaburzeniach w Waszym zdrowiu. Naprawdę, dziewczyny- nie wpędzajcie się w anoreksję. Bo na początku możecie kontrolować odchudzanie, ale później będziecie się bały sięgnąć po cokolwiek, co może mieć więcej kalorii. A to już są początki anoreksji. Ani się obejrzycie i zaczniecie uzależniać swój dzień od tego, ile zjecie, będzie to zaprzątało waszą głowę. Wiem, co mówię, nie dajcie się w to wciągnąć. Anoreksja jest chorobą psychiczną, więc nie mówicie, że "ja nie jestem chudzielcem, więc nie mam anoreksji". To nie na tym polega. Anoreksja to nie tylko bycie chudym. To zależy od psychiki. Jeśli chcecie schudnąć kilka kg, postawcie na sport. Głodzenie nic wam nie da, bo organizm będzie bał się utraty kalorii i zmagazynuje wszystko w postaci tkanki tłuszczowej. Niejedzenie= tycie, to udowodnione. W młodym wieku nie powinno się odchudzać, jeśli się tego nie potrzebuje, nie ryzykujcie zdrowia. Jesteście jeszcze na pierwszy etapie, dlatego to, co napisałam może wam się wydać głupie i idiotyczne. Życzę Wam, żebyście nie musiały przechodzić przez kolejne etapy. Jestem pewna, że większość z was nawet nie potrzebuje odchudzania, to tylko wymysł waszej młodzieńczej wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
desire Re: Przeczytacie! Ważne! 28.12.10, 22:49 powinnam chyba zrobić spam Twoją wiadomością katsuumi. Odpowiedz Link Zgłoś
biebierkowa ja jestem z tobą piszmy 27.10.10, 14:45 jestem z tobą też przydalo by się pare kilo zrzucić masz nk jak tak to podaj to też na nk pogadamy jak coś Odpowiedz Link Zgłoś
cassid przyłączam się do was ! 31.10.10, 17:25 też mi się przyda trochę schudnąć . Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Odchudzajmy się razem ! 05.11.10, 22:45 no to ja tez chcę! tak z 5 kilogramów to mój cel ;D nie jestem gruba ale tak dla siebie chce zrzucić kilka kilogramów i mieć satysfakcje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Odchudzajmy się razem ! 06.11.10, 19:01 coś nam wątek przycichł. żyjecie jeszcze? ;d ja dziś weszłam na wagę i wielkie oooo! od początku roku schudłam prawie 3kg jeszcze tylko z 7kg i będzie idealnie c; Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Fuck ;o 06.11.10, 19:07 Miałam sie odchudzać ! zapomniałam lol xD dobra , nie odchudzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik Ja się odchdzam 2 dni... 06.11.10, 19:19 .....ale ja po prostu nie jem słodyczy i jem owoce i warzywa Odpowiedz Link Zgłoś