klaudi073 24.10.10, 18:56 Co sądzicie o piosence HURTS - Wonderful Life ?? mnie bardzo sie podoba gościu ma super głos..^^ link:www.youtube.com/watch?v=Kuwdw7KmGwA Jak coś to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ mam jej dość. 24.10.10, 21:15 gdzieś tak w maju-czerwcu to była jedna z moich piosenek życia, teraz kocha ją rmf fm, hurts wyskakują mi z lodówki i ja serdecznie dziękuję, bo ich 'szczęście' jest ogólnie bardzo słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Wonderful Life 24.10.10, 19:16 o matkooo przesadziłam nie kocham , ale uwielbiam i nie tą wersje tylko tą www.youtube.com/watch?v=uIz4bZUxRh8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: ;D 24.10.10, 19:16 Często leci na Eska Rock, więc słucham. Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
caffeine Re: Wonderful Life 24.10.10, 19:20 Mam dość wszechobecnych Hurts, reklam na facebooku 'Lubisz Placebo? Sprawdź Hurts', rekomendacji na laście, gadaniny, jacyż to z nich artyści, że to nowe Depeche Mode. Nie, podziękuję. A do Depeszów im bardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
bella22 Re: Wonderful Life 24.10.10, 19:28 jest swietna już kiedyś wpadła mi w uchu ale nie wiedziałam jaki ma tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: Wonderful Life 24.10.10, 19:46 Wokalista swietny głos posiada to i piosenka świetna. Nuta wpadła mi w ucho gdy oglądałam The Vampire Diaries ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Wonderful Life 24.10.10, 19:48 kocham ten kawałek ! ; * Kocham ten zespół ! ; > Theo ślicznie śpiewa! Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Hurts?? mmmm:) 25.10.10, 20:45 pierwszy raz usłyszałam o nich jak byłam na wakacjach u siostry w Londynie... od tamtej pory uwielbiam ich piosenki zwłaszcza better than love Better than Love - jakby ktoś chciał posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś