27.10.10, 22:20
Hej. Mam taką sprawę. Moja koleżanka ostatnio kupiła strasznie dużo tabaki. No
i bierze, częstuje znajomych, wszyscy biorą oprócz jednej ' grzecznej '
dziewczyny. Mnie też chciała poczęstować ale odmówiłem. ( Skoro tamta nie
bierze to ja też nie, bo podejrzewam coś złego ). Co to jest ta tabaka ?
Narkotyk ? Fajki w proszku ? Czy to grzech to brać ?
Obserwuj wątek
    • temptation Re: Tabaka 27.10.10, 22:23
      Jakiś taki tytoń , dobrze że nie wzięłaś wink . Tamci myślą że są fajni i szpanują
      syfem -.-'.
    • dziewczynatomak odp 28.10.10, 10:48
      tabaka to tytoń w proszku. można się tym uzależnić tak samo jak papierosami, jednak jest
      to odrobinę mniej groźna. głupota.confused
    • sylwiaaa Re: Tabaka 28.10.10, 12:09
      mozna sie uzaleznic, bo to taki tyton w proszku jakby jest. ja sie od tego
      uzaleznilam, ale juz jest ok.smile . u nas w szkole na lekcji zawsze ja wciagaja,
      "na katar"
      • biebierkowa Re: Tabaka 28.10.10, 12:34
        nie bierz tego możesz się uzależnić to jest coś takiego jak dopalacz, tytoń w
        proszku łatwo się od tego uzależnić ale potem to uzależnienie będzie ci trudno
        pokonać kisskiss
        • zaczarowanaaaa ^^. 28.10.10, 12:40
          kiedyś spórbowałam w szkole. ;/ nie polecam wciągania confused nie uzależniłam się
          ale inni moga od razu wpaść w nałóg.^^
    • smog Re: Tabaka 28.10.10, 12:56
      Tabaka jest absolutnie legalna i popularna wśród gimnazjalistów (legalna od 16
      roku życia)...
      Natomiast według mnie jest to trochę żałosne. Byle pokazać, że się coś bierze.
      Faktycznie jest to naturalny środek znany od wieków, nie ma w nim specjalnie
      groźnej chemii... ale nie wyobrażam sobie wciagać jakiegoś proszku przez nos.
      • vivienne. Re: Tabaka 28.10.10, 13:03
        myślą takie gó...ary, ze jak nawciągają się tabaki, to będą fajne xd
        ja w ogóle nie mogę patrzeć na syfy typu fajki, proszki, i inne. nawet od
        alkoholu mnie odrzuca oO . wiem, nie jestem fajna. wedlug mnie piwo czy wódka po
        prostu cuchnie . :x
        ostatecznie jedynym trunkiem, który kiedykolwiek będę potrafiła wypić będzie
        czerwone wino. :o
        • alexaalexa Re: Tabaka 28.10.10, 13:48
          tabaka to niegroźny tytoń w proszku ;p jak biore to tylko na katar lub żeby kichac ; DD
          także ona uspokaja : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka