czekoladka96 29.10.10, 19:33 Hej ciekawi mnie czy dzisiaj kupiłyście nowy dodatek the sims 3 po zmroku. A może sobie ściągałyście ? Jak wam się podoba ? Ja bym bardzo chciała kupić jednak kasy mi szkoda Wypowiadać się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.pl Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 29.10.10, 23:09 jest wątek o podobnej tematyce: www.kotek.pl/forum/02,3055,118090032,118090032,Kupujecie_jutro_Sims_3_po_zmroku_.html Odpowiedz Link Zgłoś
malinka1154 Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 03.12.10, 15:58 super są , nie szkoda kasy , mozna byc rozpoznawalna osoba !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 30.10.10, 10:16 ja sobie jutro kupuje i sie już nie moge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 30.10.10, 11:05 Ja jadę zaraz zobaczyć, czy w u mnie w mieście mają ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
agausia95 Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 30.10.10, 13:10 Chętnie bym kupiła,ale u mnie krucho z kasą... Zawsze zbieram na nowy dodatek,a teraz to do świąt daleko,do urodzin i ni mam... ( Jak zdobędę kaskę to kupię,ale wątpię czy przed świętami zdążę... ( Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 30.10.10, 16:26 Jeszcze nie mam,ale za cztery dni moje urodziny i dostaję od cioci ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 02.11.10, 23:26 mam. xd świetny jest .^^ Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 03.11.10, 20:45 Kupiłabym ale szkoda mi kasy a po za tym strasznie zacinają się na moim kompie. Może kupię jak będą tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
juliii Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 03.11.10, 20:52 tak, jest świetny. nowe miasto, nowe możliwości, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
sim_ekspert Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 04.11.10, 16:34 The Sims 3 Po Zmroku, to moim zdaniem najlepszy dodatek do gry The Sims 3. Zwłaszcza dla osób lubiących nocne wypady na miasto, nawiązywanie nowych znajomości, a także dla fanów serii "Zmierzch" ze względu na pojawiające się w grze wampiry . Jeżeli nie jesteś pewna czy kupić grę, najpierw zapoznaj się z testami gry dostępnymi w internecie. Poniżej znajdziesz kilka linków. Na Wirtualnych Simach już od kilku dni testują dodatek. Pojawiło się już kilka części testu gry, w ostatnim możesz przeczytać o miejscówkach, gdzie simowie mogą się bawić. Centrum Simów dopiero zaczyna swój test. Wczoraj opublikowali pierwsze screeny z nowego miasta, które prezentuje się po prostu rewelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dariasupersuper Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 06.11.10, 18:28 hyba musiś kupić ja porzyczyłam płyte od koleżanki i zgrałam na kompa Odpowiedz Link Zgłoś
selenus Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 08.11.10, 21:25 jeszcze nie ale w sobotę kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
milka1997 Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 20.11.10, 17:24 ja ściągnełam z neta Odpowiedz Link Zgłoś
kristen14 Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 23.11.10, 19:32 ja jeszcze nie, ale się zastanawiam koleżanka z klasy ma i mówi, że jest extra i ma tam wampiry!! wampiry się tam nie starzeją może poprosze na gwiazdke Odpowiedz Link Zgłoś
selenus Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 25.11.10, 00:45 Mi tam się podobają ale nie ze względu na wampiry nie są złe ale dla mnie są obojętne super jest to nowe miast bardzo ładnie wygląda imprezy najbardziej mi się podobają gwiazdki popularności, i te zadania na punkty popularności np:nakręć reklemę albo tańcz w klubie przez 3 godziny i i że jak moja simka ma 5gwiazdek popularności to ma zniżki w różnych sklepach, paparazzi robią zdjęcia i opisują simkę w gazecie czasem bzdury napiszą ale wtedy można ich pozwać i się dostaję odszkodowanie i wiele nowych ubrań jest dodanych polecam.Jedynym minusem są te wieżowce których jest sporo więc nie ma prawie miejsca do stawiania nowych domów a większość jest pozajmowanych ale te puste po drugiej stronie też są bardzo piękne wile z domofonami.Więc polecam moim zdaniem 9,5/10 Odpowiedz Link Zgłoś
kristen14 Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 28.11.10, 18:26 selenus napisał(a): > Mi tam się podobają ale nie ze względu na wampiry nie są złe ale dla mnie są ob > ojętne super jest to nowe miast bardzo ładnie wygląda imprezy najbardziej mi si > ę podobają gwiazdki popularności, i te zadania na punkty popularności np:nakręć > reklemę albo tańcz w klubie przez 3 godziny i i że jak moja simka ma 5gwiazdek > popularności to ma zniżki w różnych sklepach, paparazzi robią zdjęcia i opisuj > ą simkę w gazecie czasem bzdury napiszą ale wtedy można ich pozwać i się dostaj > ę odszkodowanie i wiele nowych ubrań jest dodanych polecam.Jedynym minusem są t > e wieżowce których jest sporo więc nie ma prawie miejsca do stawiania nowych do > mów a większość jest pozajmowanych ale te puste po drugiej stronie też są bardz > o piękne wile z domofonami.Więc polecam moim zdaniem 9,5/10 super!dzięki na pewno kupię! Odpowiedz Link Zgłoś
anusiakmilusiak Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 25.11.10, 19:59 Hej!! Ja akurat mam The sims 3 po zmroku juz od 2 miesiecy i powiem ze warto Jest tam duzo ciekawych opcjiNajlepiej byc wampirem bo sie bardzo szybko uczy jezeli masz do wyboru po zmroku kariere i podroze to najlepiej po zmroku I mysle ze na internecie bedzie tansza niz w sklepach albo po prostu sciagnij. Pozdrawiam:"P Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 25.11.10, 20:12 co prawda nie lubie grać w simsy ale bym kupiła gdybym lubiła Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: kupiłyście sims 3 po zmroku ? 02.12.10, 16:06 kupiłam. nie ściągam Simsów ; ) a no i jest super, tylko simowie strasznie długo wracają do domu ( bloku ). a no i czasami się zacinaja... ; \ Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel :] 23.12.10, 15:36 ja już jutro pod choinkę dostanę the sims 3 edycja limitowana z dodatkiem po zmroki;p myślę że warto Odpowiedz Link Zgłoś