lace 31.10.10, 21:38 Interesuję się trochę projektowaniem mody. Słyszałam, że są programy do projektowania. Jeśli jakieś znacie to napiszcie nazwę. Najlepiej aby były darmowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: Projektowanie Mody-Program 31.10.10, 21:44 projektowanie mody ?? ale co to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Projektowanie Mody-Program 31.10.10, 21:56 Kurde miało być ubrań. Wszystko mi się myli. Odpowiedz Link Zgłoś
just_me_ Re: Projektowanie Ubrań-Program komp 31.10.10, 23:43 dołączam się do pytania. szukam takowego od wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki_hannah Projektowanie :** 07.11.10, 07:53 podobnie jak ty interesuję się projektowaniem ubrań Ale również nie znalazłam takiego programu Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Projektowanie Mody-Program 08.11.10, 18:56 szukam .. tu jest coś ..= http://www.spreadshirt.net/pl/PL/Stworz-koszulki/Zaprojektuj-samodzielnie-59/ ale takiego lepszego to nie mam . xd Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Projektowanie Mody-Program 09.11.10, 19:23 No te koszulki to też znam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bella_la_swan MAM! 08.11.10, 19:07 Znalazłam ! Ha, sama tego szukałam Już daję Wszystkie program niestety ma minus, wszytsko co zaprojektujesz nie wyglada tak jak sie tego oczekuje niestety. Przesylam link do krotkich pokazow tego programu: www.fashioncad.net/fcaddemo.htm A w google wpisz Virtual Fashion Download Spoko program ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: MAM! 09.11.10, 19:29 Eh, ale właśnie nie chodzi mi o licencje trial, a z tego co czytałam to ten program ma taką. Ewentualnie może być jakiś demo. Odpowiedz Link Zgłoś