mamcyckipotacie Chyba tak. 07.11.10, 23:56 Tzn. ja nie uważam że to jest jakoś mega często, są gorsze przypadki;d Ale i tak wszyscy twierdzą że jestem zboczona O_o Tak średnio raz na godzinę. Wiadomo, raz częściej, raz rzadziej. Fantazje chyba każdy ma, efekt popędu płciowego, to normalne kiedy zaczyna się dojrzewać i później. Hm... Nie do końca fantazjować, ale zdarza się że ktoś mi wpadnie w oko i poziom hormonów skoczy Grunt to nad tym wszystkim panować Odpowiedz Link Zgłoś
zala95 xD 08.11.10, 00:54 Jestem zboczeńcem, więc tak, dość często. To też zależy kiedy. Jak jestem w nastroju przez serial, książkę lub film to taaaaaaaaaaaak xD Ale żeby nie było, nie chcę jeszcze tego robić, nie tylko dla zasady, ale po prostu nie mam ochoty... Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 no... 17.11.10, 12:05 No praktycznie kilkarazy na sekunde Chyba jestem chora xD Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: Myślicie często o seksie? :D 17.11.10, 12:24 eee. ewentualnie, że sie z nim liże<jakimś ciachem>, ale nic więcej, Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: Myślicie często o seksie? :D 17.11.10, 12:24 eee. ewentualnie, że sie z nim liże<jakimś ciachem>, ale nic więcej. hahah Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Myślicie często o seksie? :D 17.11.10, 19:38 aż za często jestem zboczona i to dużo .... spytaj jej -> www.kotek.pl/kotek/u,xn3ssi.html XD Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Myślicie często o seksie? :D 17.11.10, 19:47 oj, taki wiek xD jasne, że często fantazjuję o chłopcach Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Yyy,nie... 17.11.10, 19:50 .Nie jestem jakaś zboczona.Dla mnie to w ogóle paranoja,jak coś takiego można nazywać miłością...Zgadzam się z Linda.Sama noszę obrączkę czystości i mam nadzieję nie ściągać jej do końca życia... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Yyy,nie... 17.11.10, 20:45 mileymandy że co przepraszam ? chcesz być dziewicą do końca życia ? w tym kraju przyrost naturalny wynosi 0! rozmnażać się! to był mój taki niewielki apel przeciwko prezerwatywom. XDD nie, a co do tematu, to a bo to raz.. ; D taki wiek, hormony, te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Nikt. 18.11.10, 16:39 Nie wiem,czy jest sens komentować twoją wypowiedź,ale ok...Po pierwsze to do liceum wyjeżdżam do NY do rodziców i będę tam mieszkać także w dorosłym życiu.Po drugie to nawet gdybym to zrobiła bez prezerwatyw itp.nie mogłabym mieć dzieci...Zastanów się czasem nad tym,co piszesz,bo czasem słowa mogą zranić... Odpowiedz Link Zgłoś
katyk -,- 18.11.10, 13:00 No właśnie, chcesz do końca życia pozostać dziewicą? Nie mówię, że trzeba dawać dupy każdej przypadkowo poznanej osobie, ale wierz mi, kiedyś spotkasz taką osobę którą pokochasz nie tylko duszą, ale i ciałem. Będziesz dostawała ciarek na myśl o tej o sobie i będziesz chciała się z nią pochędożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Myślicie często o seksie? :D 17.11.10, 20:55 ja czasem ale nie o sobie mam tak jak Linda . Odpowiedz Link Zgłoś
ewatyp1 Re: Myślicie często o seksie? :D 18.11.10, 14:46 Dziewczyny w wieku 13-15 lat! Poświęćcie mi proszę 5 min na wypełnienie ankiety o Waszych ulubionych stronach www. Dzięki temu łatwiej nam będzie jako firmie informować Was o ciekawych rzeczach! Z góry dziękuję!! link do badania: www.ebadania.pl/604446dd92545447 Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Yyyyyyyy . . . nieeeeeeeeeeee :/ 18.11.10, 14:50 Na szczęście ! Nie ja co poniektórzy np. TY ! Odpowiedz Link Zgłoś