Dodaj do ulubionych

Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopakiem ?

06.11.10, 18:47
No właśnie młodszy chłopak jak myślicie , fajnie jest z nim chodzić suspicious
___
Mieliście młodszegoo chłopaka ?.
__
A o ile wtedy , od siebie młodszegOo? . suspicious
Obserwuj wątek
    • alexis69 Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 18:49
      Dla mnie wiek to tylko liczba . xD
      Tak byłam z młodszym, o rok i też o 2 lata o.o big_grin
      • laska.bieberaxd Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 18:51
        Nie !
        ale tylko wtedy, gdy młodszy jest dojrzały ;D.
        mi podoba się młodszy ;D. jest rok ode mnie młodszy ;D
    • klaudi073 hmmm 06.11.10, 18:50
      teraz bym nie chciala..
      ale jak bym miala yy np 25lat to rozumiem ale teraz mam 14 i musiala bym chodzic
      z takim "szzeniakiem" 13 12 lat nie nie..
      • noitsnotgood Re: hmmm 07.11.10, 19:09
        Ehe, wrzucaj wszystko do jednego worka.
        Obrażasz ludzi młodszych i mądrzejszych od ciebie.
    • kiinia112 Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 19:00
      ja miałam chłopaka , ale o 2 lata młodszegoO od siebie ;d.
      __
      To prawda ''alexis69'' wiek to tylko liczba tylko. smile
    • adelinde Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 19:00
      Niekiedy dziewczyna znajduje młodszego chłopaka, który rozumie ją jak żaden
      inny. Ale, szczerze? Ja preferuję tylko tych z mojego rocznika i starszych. Nie
      wyobrażam sobie siebie z trzynastolatkiem czy dwunastolatkiem. O nie. Większość
      jest naprawdę dziecinna. A jak spotkasz starszego, który nie jest niewyżyty,
      który staje się dżentelmenem, traktuje dziewczyny jak damy, to... Mm. I teraz
      porównaj go z takimi gó...arzami.
      Nie mówię, że wszyscy są tacy, ale spójrz prawdzie w oczy: większość jest.
      Pozdrowienia.
      • kiinia112 Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 19:02
        no spoko. big_grin.
        Tylko wiesz jak spotkasz młodego chłopaka to może być tak że to jest miłość -
        przeznaczenie.
    • monik4 Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 19:04
      chodzilam z 16 o 2 lata mlodszego odemnie ;] ale wart bylo
      • kiinia112 Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 19:12
        a czemu warto ?
    • marsjanka115 x__x 06.11.10, 19:05
      nie miałam młodszego ale faktycznie to jest żałosne uncertain
    • mamcyckipotacie Mój chłopak jest ode mnie młodszy 06.11.10, 19:07
      o rok. Jesteśmy ze sobą już 2,5 roku. Nie widzę w tym niczego nadzwyczajnego.
      Wszystko zależy od faceta, nie od wieku.
      • kari116 Re: Mój chłopak jest ode mnie młodszy 06.11.10, 19:20
        dwa razy byłam z chłopakami o rok młodszymi i nie wspominam tego dobrze.
        • kiinia112 Re: Mój chłopak jest ode mnie młodszy 06.11.10, 19:21
          a dlaczego ?.
          Co się stało ?
      • mileymandy Re: Mój chłopak jest ode mnie młodszy 06.11.10, 19:54
        Zgadzam się!Miłość nie powinna być zależna od wieku,a takie uprzedzenia są po
        prostu dziwne.Mam koleżankę,która chodzi z młodszym o rok facetem i są bardzo
        szczęśliwi,więc to chyba mówi samo za siebiebig_grin
      • rosaliee. // 07.11.10, 15:16
        nie no , dla mnie to jest naprawdę dziwne.
        + nie , nie miałam./
    • fantabuu Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 19:17
      miałam młodszego. smile
      tak fajnie się chodzi. smile
    • sylwiaaa Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 19:24
      a ja teraz jestem z mlodszym o rok , nie przeszkadza mi towink . wyglada nawet
      jakby byl odemnie starszy;p.
    • weronika_97 Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 19:24
      jeśli coś do niego naprawdę czujesz, to uważam, że nie powinnaś zwracać uwagi na
      wiek. a tak ogólnie to nie miałam młodszego chłopaka, bo uważam, że jak na razie
      jest mi nie potrzebny, ale jeśli masz taką potrzebę, to możesz spróbować. wink
      • vani15 Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 19:30
        chodzę z młodszym chłopakiem wink
        mam 15 lat a on 13 ;D
        i jest super smile wiek to tylko liczba ;]
        on nie wygląda na młodszego bo jest ode mnie wyższy o co najmniej głowe smile
        jest taki kochany i zachowuje sie bardziej dojrzale niż nie jeden chłopak w moim
        wieku kiss
    • tsst gdyby byl tego wart 06.11.10, 19:31
      to czemu nie.
    • ixxprincessxxi mój tata jest młodszy od mamy o 2 lata xd 06.11.10, 19:35
      • pretty_lady miałam młodszego chłopaka. 06.11.10, 19:44
        wczoraj ze mną zerwał.wiedziałam,że tak bedzie
        bo mnie olewał.jest ode mnie młodszy,ale b.dojrzały
        jak na swój wiek,ale wiek i tak nie ma dla mnie
        znaczenia.fajnie było i nie żałuję tego,że z nim byłam.
        • decode tu. 06.11.10, 19:56
          sama się od niedawna zastanawiam..
    • niesmaczna . 06.11.10, 19:41
      Wydaje mi się , że nie.
    • kotek.bieberka Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 20:02
      Mi sie podoba młodszy chłopak ;d, i dwaj starsi ; //
    • blondi.xd Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 20:03
      chodziłam z młodszym miesięcznie.tongue_out ale młodsi i niżsi są słodcy. big_grinwink i tacy
      kochani.kissserce
    • jane_ Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 20:18
      wiecie co, z równolatkami i starszymi jest jeden problem - oni wszyscy myślą, że są fajni. młodsi tego nie mają. poza tym to niezła zabawa, bo starsza dziewczyna imponuje, chłopak będzie się starał, aby jej nie stracić. ale może być młodszy góra rok, przynajmniej na moim etapie. potem faktycznie zaczynają się dzieci.

i pomyślcie sobie tak - Wy piszecie, że młodszy chłopak nie, bo niedojrzały gó...arz. zapewne jakiś starszy słodki przystojniak myśli tak samo o was - jakiś głupi dzieciuch, który nawet biustu nie ma.
      to działa w dwie strony. więc szanujmy się. ;q
      • dunjaa ;> 06.11.10, 20:24
        Chodziłam z młodszym ode mnie ... i szczerze okazał się bardzo dziecinny.
        • dunjaa Re: ;> 06.11.10, 20:30
          A no i był młodszy o rok.
      • decode jane 06.11.10, 20:25
        myśle, że jane może mieć w tym troche racji.
        mi samej podoba się młodszy, dokładniej o rok i ciągle zastanawiam (zastanawiałam) się czy jest w ogóle jakiś sens się starać c;

po Waszych wypowiedziach widzę, że chyba jest, no nie? :d
    • stupiddreamx3 Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 20:29
      nigdy nie chciałabym chodzić z młodszym XD
    • ley Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 20:36
      to żaden obciach, czy też beznadzieja. niektórzy młodsi chłopcy są dojrzalsi,
      niż nasi rówieśnicy. bo ci uważają się za wielce dorosłych i tak dalej. poza
      tym, traktują siebie i nas inaczej.

myślę, że rok młodszy chłopak, to nie jest wcale taki zły pomysł. c;
    • chocolatex Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 06.11.10, 20:39
      Nie wiem czy beznadziejnie, ale ja osobiście wolę jak chłopak jest starszy,
      można czuć się bardziej bezpiecznie czy coś w tym stylu. Ale jeśli komuś to nie
      przeszkadza to czemu nie? Różnica jednego roku to nie tak dużo, gorzej jak jest
      dziesięciokrotna.
    • zozolek.xd Moj tata jest młodszy od mamy o rok ;D 06.11.10, 20:49
      • kiinia112 Re: Moj tata jest młodszy od mamy o rok ;D 07.11.10, 09:50
        dziękuuje wam teraz zrozumiałam wszystkoO.
        dziękuuje ; *********************.
        __
        brawo
        • geniaaa Re: Moj tata jest młodszy od mamy o rok ;D 07.11.10, 10:02
          nigdy nie miałam.
    • mweezy . 07.11.10, 09:56
      jeśli wam na sobie zależy, dogadujecie się dobrze itd to wiek nie ma znaczenia.
    • katsuumi_17 Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 07.11.10, 10:59
      To zależy od tego, jak się zachowuje. Młodszy chłopak np. o rok czasami może być
      dojrzalszy od gościa w twoim wieku. Mówię- zależy od charakteru i podejścia. Na
      to nie ma reguły.
      • hellokiciara Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 07.11.10, 12:40
        nie .ale zarywam do mnie chłopak z czwartej klasy , gdzież by ja byłam w szóstej .
        od razu mu uświadomiłam , że nie ma u mnie szans .
        • donia.19 ..... wiek nie ma znaczenia :P 07.11.10, 12:48
          mam tego najlepszy przykład w domu... moja mama ma partnera 9 lat młodszego ... nie
          widzę w tym nic złego .. kochają się i jest im dobrze..wiek to tylko liczba... mi podoba sie
          rok młodszy i nie widze w tym problemu... winkwinkpozdrokiss
    • julkalove Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 07.11.10, 14:56
      kiinia112 napisał(a):

> No właśnie młodszy chłopak jak myślicie , fajnie jest z nim chodzić suspicious
      > ___
      > Mieliście młodszegoo chłopaka ?.
      > __
      > A o ile wtedy , od siebie młodszegOo? . suspicious
      Kiedy kochasz wiek nie gra roli
      • pola16 To zależy jak on jest dojrzały emocjonalnie... 07.11.10, 15:04
        Mam koleżankę, która chodzi z chłopakiem 2 lata młodszym. Są już ze sobą długo, więc wiek
        to tylko liczBA...
    • kcjb Re: Czy beznadziejnie chodzić z młodszym chłopaki 07.11.10, 15:08
      Kiedyś miałam mlodszego o rok ..wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka