nati19love Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 08:38 piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
trive_ Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 08:41 Ja nie dostałam ale mój kolega tak: "Wrzeszczy suck my cock (ssij mojego fi*ta ) do nauczycielki od Języka Angielskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
miles11 ... 09.11.10, 09:14 " Michalina bawi się ławką na lekcji języka angielskiego ". " Michalina śpiewa na lekcji muzyki " Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 09:17 Skandaliczne zachowanie na lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 09:27 Ola nie stosuje sie do poleceń nauczyciela i bez pozwolenia wychodzi z klasy. xD to moja jedyna uwaga o.o Odpowiedz Link Zgłoś
ariia Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 10:29 Udaje głuchą na lekcji z tej to się cała rodzina śmiała dlatego ją pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostaliście 09.11.10, 15:45 ' Utrudnia prowadzenie lekcji, stukając końcówką długopisa o ławkę, mimo wcześniejszych upomnień. ' Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 16:18 nie ja lecz moi znajomi ' dźganie kolegi cyrklem ' ' przestawienie zegarka o kilka minut do przodu ' ' obnażanie się na lekcji ' Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 18:42 Ja dostałam : 'Śmieje się bez powodu na lekcji ' Taki jeden z mojej klasy : ' Rzuca papiery pod ławkę i nie chce ich podnieść' Odpowiedz Link Zgłoś
winter.summer hahaha moje uwagi ... dużo ich jest xD 14.11.10, 08:56 -Rozbieranie kolegi na lekcji . xD -Puszczenie karteczki z napisem : Kocham Mariusza ( pan od wf ) podpis : nauczycielka xD -Przestawienie zegaru -I zaproponowanie randki nauczycielowi od angielskiego ( nie rozumie prAWie po polsku , jest turkiem xD ) Hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 20:24 nazwiska podam tylko, 1 litery. B. A. D. H. zachwowują się nie odpowiednio na lekcji wydając dziwne odgłosy! okeej ;dd. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 20:24 nazwiska podam tylko, 1 litery. B. A. D. H. zachwowują się nie odpowiednio na lekcji wydając dziwne odgłosy! okeej ;dd. duzżo ich było ale już nie pamiętam ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 20:35 U nas nie ma uwag, są pkt minusowe. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 dobre sa niektóre.. ja chyba nie miałam takiej... 09.11.10, 22:12 dziwnej lub śmiesznej Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadoma_xxxx Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:02 'Patrycja obnaża się na lekcji biologii' - no przepraszam bardzo! to nie było obnażanie! xD ja tylko zdjęłam bluzę, a pod nią miałam bluzkę na ramiączkach, która się akurat podwinęła, a ja nie zauważyłam xD co z tego, że wszyscy chłopacy się we mnie wgapiali xD ale przynajmniej się do lekcji dopasowałam 'Jan, Magda, Patrycja, Krzysztof i Bartek śmieją się bardzo głośno na lekcji j. polskiego, przeszkadzają nauczycielowi. Chłopcy wydają dziwne dźwięki i składają dziewczynką propozycje matrymonialne. Patrycja odpowiedziała na nie wulgaryzmami i uderzyła Jana podręcznikiem w głowę. Magda wciąż się śmiejąc wyrzuciła plecak Krzysztofa na korytarz.' - tą uwagę musiałam przepisywać z zeszytu kontaktowego xD się babka rozpisała. normalnie jakby relację z jakiegoś wydarzenia zdawała. wgl dziwna jakaś ta uwaga ale przynajmniej spoko lekcja była (nie wliczając wycieczki do wychowawczyni xD) There is no pretending... niewiadoma_xxxx Odpowiedz Link Zgłoś
asia.xx Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:11 Moja Koleżanka 'Śmieje Się Na Lekcji Bilogli Z Powodów Żółwi' Odpowiedz Link Zgłoś
koteq54 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:27 Mój nauczyciel od techniki używa bardzo ee . . wyszukanego ( ? ) słownictwa , gdy wpisuje uwagi - , - Ja kiedyś dostałam np . " Uczennica spożywa łakocie na lekcji " itd : D Jadłam lizaka jak coś - , - XD Mój kolega dostał kilka głupich uwag : " Uczeń biega na lekcji wf-u " , raz na polskim jego kumpel z ławki bawił się cyrklem i dostał uwagę , no ten mój kolega też , pt " Patrzy się na kolegę , który bawi się cyrklem " Odpowiedz Link Zgłoś
nnata1221 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:31 Przeklina po angielsku na lekcji języka polskiego xD i jeszcze : Natalia wydaje dziwne odgłosy na lekcji i ciągle krzyczy bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
nnata1221 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:32 Fajny wątek można się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa.jagoda Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:36 'Jagoda i Jan wmawiają nauczycielce że wcale od siebie nie ściągali tylko popełnili ten sam błąd przez to że są bliźniakami i myślą identycznie ' oj pamiętam to xd 'Jagoda powiedziała nauczycielce rosyjskiego że kolor jej butów nie pasuje do torebki i miała rację ! ' ''Jan odmawia podejścia do odpowiedzi mówiąc 'Albo 2pack czyli Ja i Jagoda albo nic ' '' 'Jagoda je jagody na przerwie ' Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:48 haha ja dostała coś takiego "Rzuciła nauczycielkę j.polskie butelką w noge" haha rodzina miała polewke xD a co do tej uwagi to rzucałyśmy sobie butelką z koleżankami, a ona akurat otworzyła i tu jeb a tam połowa picia była xd (jbc. to była Nestea xD) noo i juz xd ale fajny pomysł na wątek można się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 13.11.10, 17:31 dostałam dużo takich np. Na lekcji muzyki ćwiczy kunkfu ( nie wiem jak napisać ), całą lekcje muzyki siedzi i się gapi na okno nic nie robiąc Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 13.11.10, 17:37 albo jeszcze '' gada o sprawach łóżkowych z kolegą na lekcji WDŻ '' Odpowiedz Link Zgłoś
you_ Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 14.11.10, 03:22 Klaudia wydaję nie ludzkie odgłosy na lekcji W-f - u .... x D Klaudia i jej koleżanka wyznają miłość swojemu koledze na lekcji ( się zbijałyśmy ) x D Odpowiedz Link Zgłoś
you_ Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 14.11.10, 03:28 Klaudia wydaję nie ludzkie odgłosy na lekcji W-f - u .... x D Klaudia i jej koleżanka wyznają miłość swojemu koledze na lekcji ( się zbijałyśmy ) x D j.angielskiego w różnych językach . ( wcześniejszej wypowiedzi nie dokończyłam ) Odpowiedz Link Zgłoś
paula_xoxo Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 14.11.10, 04:21 nie dostałam jeszcze , ale mój kolega dostał jedną całkiem śmieszną . cytuje : ' Marcin śpiewa na lekcji " kurczaki ziemniaki " , chodzi do tablicy bez pozwolenia i rysuje jedzenie , chyba jest głodny ' < lol dwa > . mnie to bardzo rozśmieszyło jak mi o tym powiedział , niestety nie chodzimy razem do klasy więc nie wiem dokładnie jak to wyglądało .. Wiem tylko że było to na lekcji matematyki , z taką trochę dziwaczną panią .. X DD ps. ' kurczaki , ziemniaki ' - to piosenka z youtube . :d kiedyś ktoś wysłał mu linka ( temu koledze ) i teraz ona nałogowo to śpiewa .. -.- by : Majkaa . Odpowiedz Link Zgłoś
julkalove Julka ... 14.11.10, 09:03 Julka jest niezrównoważona bije się na lekcji , przeklina , i wyzywa kolegę Ernesta . Ej .. no musialam . xd Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Julka ... 14.11.10, 09:11 'Magda ciągnęła koleżankę po podłodze za nogę, przez co koleżanka ma brudną pupe' -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1 Re: Julka ... 14.11.10, 10:36 haha jak to czytałam to się tak śmiałam że z krzesła spadłam xd moim znajomi i ja niemamy takich śmiesznych uwag bo mamy tylko biją sie, gada na lekcji itp. takie nudy ale powiem wam tylko takie sytuacje " ja pisałam liscik na lekcji <miłosny> xd a pan z maty coś widział i tak do mnie podchodzi i tak czyta co tam napisałam i tam było napisane " kocham cie nad życie itd... a tam moja koleżanka z ławki miała otwarty zeszyt na końcu i tam pisało bo my sobie pisałyśmy że ona myślała że ja mam takie same skarpetki jak pan a pan poszedł do biórka cos nam zadał i sie gapił na swoje i moje skarpetki xd a mam taką uwage moja koleżanka dostała < tnie banana na lekcji nożyczkami a resztki wyrzuca do doniczki > było jeszcze < ewelina <ja> ciągnie koleżanke na przerwie za nogawkę i koleżanka spadła ze schodów i miała brudną nogawke ( pech chciał ze spadła na panią która dała mi ta uwagę ) abo mój kolega< bije się na lekcji z piórnikiem> xd ta je cool one są takie nieśmieszne no ale................ Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1 xd tuuuu 14.11.10, 10:37 haha jak to czytałam to się tak śmiałam że z krzesła spadłam xd moim znajomi i ja niemamy takich śmiesznych uwag bo mamy tylko biją sie, gada na lekcji itp. takie nudy ale powiem wam tylko takie sytuacje " ja pisałam liscik na lekcji <miłosny> xd a pan z maty coś widział i tak do mnie podchodzi i tak czyta co tam napisałam i tam było napisane " kocham cie nad życie itd... a tam moja koleżanka z ławki miała otwarty zeszyt na końcu i tam pisało bo my sobie pisałyśmy że ona myślała że ja mam takie same skarpetki jak pan a pan poszedł do biórka cos nam zadał i sie gapił na swoje i moje skarpetki xd a mam taką uwage moja koleżanka dostała < tnie banana na lekcji nożyczkami a resztki wyrzuca do doniczki > było jeszcze < ewelina <ja> ciągnie koleżanke na przerwie za nogawkę i koleżanka spadła ze schodów i miała brudną nogawke ( pech chciał ze spadła na panią która dała mi ta uwagę ) abo mój kolega< bije się na lekcji z piórnikiem> xd ta je cool one są takie nieśmieszne no ale................ Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 14.11.10, 12:25 mój kolega; 'rzuca kolegą po klasie' . ; p 'uczeń siedzi w pierwszej łąwce i próbuje posuwać nauczycielkę'. a ja dostałam uwage za powiedzenie; 'ja pieprze' . ; l oczywiście chodziło mi o frytki że je pieprze . ; d Odpowiedz Link Zgłoś