Dodaj do ulubionych

Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostaliście

09.11.10, 08:36
Obserwuj wątek
    • nati19love Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 08:38
      piszciesmilesmilesmilesmile
    • trive_ Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 08:41
      Ja nie dostałam ale mój kolega tak:
      "Wrzeszczy suck my cock (ssij mojego fi*ta ) do nauczycielki od Języka Angielskiego"
      • miles11 ... 09.11.10, 09:14
        " Michalina bawi się ławką na lekcji języka angielskiego ". " Michalina śpiewa na lekcji muzyki "
        • mileyfriend Re: ... 09.11.10, 10:00
          "Uczeń wydaje niebezpieczne odgłosy" cool
    • gwiazdka_14 Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 09:17
      Skandaliczne zachowanie na lekcji. sciana big_grin big_grin big_grin
    • alexis69 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 09:27
      Ola nie stosuje sie do poleceń nauczyciela i bez pozwolenia wychodzi z klasy. xD
      to moja jedyna uwaga o.o
      • ariia Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 10:29
        Udaje głuchą na lekcji big_grin z tej to się cała rodzina śmiała dlatego ją pamiętam big_grin
    • aileen Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostaliście 09.11.10, 15:45
      ' Utrudnia prowadzenie lekcji, stukając końcówką długopisa o ławkę, mimo wcześniejszych upomnień. '
    • michaelmontana Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 16:18
      nie ja lecz moi znajomi

' dźganie kolegi cyrklem '
      ' przestawienie zegarka o kilka minut do przodu '
      ' obnażanie się na lekcji '
      • kasiekk2 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 18:42
        Ja dostałam : 'Śmieje się bez powodu na lekcji '
        Taki jeden z mojej klasy : ' Rzuca papiery pod ławkę i nie chce ich podnieść'
      • winter.summer hahaha moje uwagi ... dużo ich jest xD 14.11.10, 08:56
        -Rozbieranie kolegi na lekcji . xD
        -Puszczenie karteczki z napisem :
        Kocham Mariusza ( pan od wf )
        podpis : nauczycielka xD
        -Przestawienie zegaru
        -I zaproponowanie randki nauczycielowi od angielskiego ( nie rozumie prAWie po polsku , jest turkiem xD )
        Hahahahahabrawobrawo
    • karolcika2205 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 20:24
      nazwiska podam tylko, 1 litery.
      B. A. D. H. zachwowują się nie odpowiednio na lekcji wydając dziwne odgłosy! okeej ;dd.
    • karolcika2205 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 20:24
      nazwiska podam tylko, 1 litery.
      B. A. D. H. zachwowują się nie odpowiednio na lekcji wydając dziwne odgłosy! okeej ;dd. duzżo ich było ale już nie pamiętam ;dd
    • chocolatex Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 09.11.10, 20:35
      U nas nie ma uwag, są pkt minusowe.
    • riki1246 dobre sa niektóre.. ja chyba nie miałam takiej... 09.11.10, 22:12
      dziwnej lub śmiesznej
    • niewiadoma_xxxx Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:02
      'Patrycja obnaża się na lekcji biologii' - no przepraszam bardzo! to nie było obnażanie! xD ja tylko zdjęłam bluzę, a pod nią miałam bluzkę na ramiączkach, która się akurat podwinęła, a ja nie zauważyłam xD co z tego, że wszyscy chłopacy się we mnie wgapiali xD ale przynajmniej się do lekcji dopasowałam big_grin
      'Jan, Magda, Patrycja, Krzysztof i Bartek śmieją się bardzo głośno na lekcji j. polskiego, przeszkadzają nauczycielowi. Chłopcy wydają dziwne dźwięki i składają dziewczynką propozycje matrymonialne. Patrycja odpowiedziała na nie wulgaryzmami i uderzyła Jana podręcznikiem w głowę. Magda wciąż się śmiejąc wyrzuciła plecak Krzysztofa na korytarz.' - tą uwagę musiałam przepisywać z zeszytu kontaktowego xD się babka rozpisała. normalnie jakby relację z jakiegoś wydarzenia zdawała. wgl dziwna jakaś ta uwaga uncertain ale przynajmniej spoko lekcja była (nie wliczając wycieczki do wychowawczyni xD)

There is no pretending...
      niewiadoma_xxxx
    • asia.xx Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:11
      Moja Koleżanka
      'Śmieje Się Na Lekcji Bilogli Z Powodów Żółwi'
      • koteq54 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:27
        Mój nauczyciel od techniki używa bardzo ee . . wyszukanego ( ? ) słownictwa , gdy wpisuje uwagi - , - Ja kiedyś dostałam np . " Uczennica spożywa łakocie na lekcji " itd : D Jadłam lizaka jak coś - , - XD
        Mój kolega dostał kilka głupich uwag : " Uczeń biega na lekcji wf-u " , raz na polskim jego kumpel z ławki bawił się cyrklem i dostał uwagę , no ten mój kolega też , pt " Patrzy się na kolegę , który bawi się cyrklem " big_grin
    • nnata1221 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:31
      Przeklina po angielsku na lekcji języka polskiego xD i jeszcze : Natalia wydaje dziwne odgłosy na lekcji i ciągle krzyczy bez powodu
      • nnata1221 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:32
        Fajny wątek można się pośmiać big_grin
    • malinowa.jagoda Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:36
      'Jagoda i Jan wmawiają nauczycielce że wcale od siebie nie ściągali tylko popełnili ten sam błąd przez to że są bliźniakami i myślą identycznie ' oj pamiętam to xd
      'Jagoda powiedziała nauczycielce rosyjskiego że kolor jej butów nie pasuje do torebki i miała rację ! '
      ''Jan odmawia podejścia do odpowiedzi mówiąc 'Albo 2pack czyli Ja i Jagoda albo nic ' ''
      'Jagoda je jagody na przerwie '
    • cukiereczek.. Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 12.11.10, 23:48
      haha ja dostała coś takiego
      "Rzuciła nauczycielkę j.polskie butelką w noge" haha rodzina miała polewke xD

a co do tej uwagi to rzucałyśmy sobie butelką z koleżankami, a ona akurat otworzyła i tu jeb a tam połowa picia była xd (jbc. to była Nestea xD) noo i juz xd

ale fajny pomysł na wątek można się pośmiać big_grin
    • magnaw18 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 13.11.10, 17:31
      dostałam dużo takich np. Na lekcji muzyki ćwiczy kunkfu ( nie wiem jak napisać ), całą lekcje muzyki siedzi i się gapi na okno nic nie robiąc big_grin
      • magnaw18 Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 13.11.10, 17:37
        albo jeszcze '' gada o sprawach łóżkowych z kolegą na lekcji WDŻ ''
        • you_ Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 14.11.10, 03:22
          Klaudia wydaję nie ludzkie odgłosy na lekcji W-f - u .... x D
          Klaudia i jej koleżanka wyznają miłość swojemu koledze na lekcji ( się zbijałyśmy ) x D
          • you_ Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 14.11.10, 03:28
            Klaudia wydaję nie ludzkie odgłosy na lekcji W-f - u .... x D
            Klaudia i jej koleżanka wyznają miłość swojemu koledze na lekcji ( się zbijałyśmy ) x D j.angielskiego w różnych językach .

( wcześniejszej wypowiedzi nie dokończyłam )
          • paula_xoxo Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 14.11.10, 04:21
            nie dostałam jeszcze , ale mój kolega dostał jedną całkiem śmieszną .
            cytuje : ' Marcin śpiewa na lekcji " kurczaki ziemniaki " , chodzi do tablicy bez pozwolenia i rysuje jedzenie , chyba jest głodny ' < lol dwa > . mnie to bardzo rozśmieszyło jak mi o tym powiedział , niestety nie chodzimy razem do klasy więc nie wiem dokładnie jak to wyglądało .. Wiem tylko że było to na lekcji matematyki , z taką trochę dziwaczną panią .. X DD

ps. ' kurczaki , ziemniaki ' - to piosenka z youtube . :d
            kiedyś ktoś wysłał mu linka ( temu koledze ) i teraz ona nałogowo to śpiewa .. -.-

by : Majkaa .serce
    • only Martyna chodzi po drabinkach podczas wuefu. -,- 14.11.10, 07:53
      • julkalove Julka ... 14.11.10, 09:03
        Julka jest niezrównoważona bije się na lekcji , przeklina , i wyzywa kolegę Ernesta .
        scianascianascianascianascianascianascianascianascianascianasciana
        Ej .. no musialam . xd
        • miirinda666 Re: Julka ... 14.11.10, 09:11
          'Magda ciągnęła koleżankę po podłodze za nogę, przez co koleżanka ma brudną pupe' -.-'
          • ewcia1 Re: Julka ... 14.11.10, 10:36
            haha jak to czytałam to się tak śmiałam że z krzesła spadłam xd
            moim znajomi i ja niemamy takich śmiesznych uwag bo mamy tylko biją sie, gada na lekcji itp. takie nudy
            ale powiem wam tylko takie sytuacje " ja pisałam liscik na lekcji <miłosny> xd a pan z maty coś widział i tak do mnie podchodzi i tak czyta co tam napisałam i tam było napisane " kocham cie nad życie itd... a tam moja koleżanka z ławki miała otwarty zeszyt na końcu i tam pisało bo my sobie pisałyśmy że ona myślała że ja mam takie same skarpetki jak pan a pan poszedł do biórka cos nam zadał i sie gapił na swoje i moje skarpetki xd
            a mam taką uwage moja koleżanka dostała < tnie banana na lekcji nożyczkami a resztki wyrzuca do doniczki >
            było jeszcze < ewelina <ja> ciągnie koleżanke na przerwie za nogawkę i koleżanka spadła ze schodów i miała brudną nogawke ( pech chciał ze spadła na panią która dała mi ta uwagę )
            abo mój kolega< bije się na lekcji z piórnikiem> xd ta je cool
            one są takie nieśmieszne no ale................
          • ewcia1 xd tuuuu 14.11.10, 10:37
            haha jak to czytałam to się tak śmiałam że z krzesła spadłam xd
            moim znajomi i ja niemamy takich śmiesznych uwag bo mamy tylko biją sie, gada na lekcji itp. takie nudy
            ale powiem wam tylko takie sytuacje " ja pisałam liscik na lekcji <miłosny> xd a pan z maty coś widział i tak do mnie podchodzi i tak czyta co tam napisałam i tam było napisane " kocham cie nad życie itd... a tam moja koleżanka z ławki miała otwarty zeszyt na końcu i tam pisało bo my sobie pisałyśmy że ona myślała że ja mam takie same skarpetki jak pan a pan poszedł do biórka cos nam zadał i sie gapił na swoje i moje skarpetki xd
            a mam taką uwage moja koleżanka dostała < tnie banana na lekcji nożyczkami a resztki wyrzuca do doniczki >
            było jeszcze < ewelina <ja> ciągnie koleżanke na przerwie za nogawkę i koleżanka spadła ze schodów i miała brudną nogawke ( pech chciał ze spadła na panią która dała mi ta uwagę )
            abo mój kolega< bije się na lekcji z piórnikiem> xd ta je cool
            one są takie nieśmieszne no ale................
    • truskawkooowaa. Re: Najdziwniejsze i śmieszne uwagi które dostali 14.11.10, 12:25
      mój kolega;
      'rzuca kolegą po klasie' . ; p
      'uczeń siedzi w pierwszej łąwce i próbuje posuwać nauczycielkę'.

a ja dostałam uwage za powiedzenie; 'ja pieprze' . ; l oczywiście chodziło mi o frytki że je pieprze . ; d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka