biedronka983 12.11.10, 15:50 Hey kociaki kupiłam bransoletki i z bravo i nie wiem jak je wiązać pomocy! ps.nie usuwać watką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norrmalna Re: bransoletki z bravo 12.11.10, 15:52 w srodku powinna byc instrukcja Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka983 Re: bransoletki z bravo 12.11.10, 15:55 Czy ktoś na tym forum jest tak bardzo uprzejmy i mógłby mi napisać jak to się robi? please ..... Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous nie wiem jak mam ci to wytłumaczyć -.- 12.11.10, 15:53 sama musisz zobaczyć na własne oczy . może któraś z twoich koleżanek pokaże ci jak je wiązać ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: nie wiem jak mam ci to wytłumaczyć -.- 12.11.10, 15:56 ja umiem je wiązać . Ale nie potrafie wytłumaczyć .; ) Może poszukaj jakiegoś filmiku jak je wiązać .; ) Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 12.11.10, 15:57 Przekładasz jedną przez drugą. Jak nie kapujesz, to trochę pokombinuj samo ci wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka983 Re: bransoletki z bravo 12.11.10, 16:02 dobra dzięki trochę pomogło ale to i tak nie wystarczy. a w gazecie nie ma żadnej instrukcji! Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Re: bransoletki z bravo 12.11.10, 16:03 Ja cie !!!!!!! w bravo masz instrukcje O.o czytać nieumiesz ?! może byś njpierw na gazete spojrzałą i przeczytała a nie forum śmiecisz kolejna tempa fanka Bimbera O.o nawet jak nie masz instrukcji to jak widziz ilustracje jak to wygląda i z 5 min nad tym posiedzisz to się sama dowiesz jak się to wiąże !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka983 Re: bransoletki z bravo 12.11.10, 16:07 maja920 napisał(a): > Ja cie !!!!!!! > w bravo masz instrukcje O.o > czytać nieumiesz ?! > może byś njpierw na gazete spojrzałą i przeczytała a nie forum śmiecisz > kolejna tempa fanka Bimbera O.o > :sciana > : > nawet jak nie masz instrukcji to jak widziz ilustracje jak to wygląda i z 5 min > nad tym posiedzisz to się sama dowiesz jak się to wiąże !!!! w środę kupiłam bravo i żadnej instrukcji tam nie ma!!!!!!!!!!!!! jak masz wadę wzroku to zainwestuj w okulary! a jeśli masz coś do biebera to zadzwoń do niego i powiedz mu co o nim myślisz, a nie zaśmiecasz wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka983 Re: bransoletki z bravo 12.11.10, 16:22 czy ktos na tym forum jest taki fajny i napisze po ludzku jak to rb??? Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: bransoletki z bravo 12.11.10, 16:22 nie umiem tłumaczyc- sory, to nie jest trudne... poszukaj w necie Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: bransoletki z bravo 12.11.10, 16:57 www.youtube.com/watch?v=4CG0myk_c9g tu masz filmik, jest pokazane wszystko dokladnie jak ty szukalas, ze nie znalaazlas? Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: bransoletki z bravo 16.11.10, 16:44 Mogę spróbować Ci wytłumaczyć, ale będzie cieżko. Po prostu bierzesz 2 bransoletki xD Wkładasz jedną do drugiej i przez siebie przekładasz. Wiem że brzmi zagmatwanie, ale naprawdę google i youtube nie gryzą i jak chwilę posiedzisz i poszukasz to na pewno znajdziesz i się nauczysz. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś