kociara17 13.11.10, 14:03 Chce sobie kupić taką kurtkę , bo wybieram się w ferie na obóz snowboardowy . Co o niej myślicie? allegro.pl/promocja-zimowa-kurtka-foxy-rozmiar-m-orygina-i1301260635.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzia1517 Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 14:07 taka sobie nie na muj gust ale jak dodasz jakieś fajne i pasujęce dodatki (rękawiczki,czapka/nauszniki,szalik,buty, no i spodnie albo te takie narciarski) to może nawet fajnie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 14:08 nawet,nawet skoro jedziesz na taki obóz Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 14:11 średnia,jeżeli jedziesz na obóz to dobra Odpowiedz Link Zgłoś
uchiha Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 14:14 nawet fajna...;p na obóz nadaje się...^^ Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Podoba wam się ta kurtka ? 18.11.10, 15:19 calkiem calkiem ja tez jezdze na snowboardzie ale szczerze mam troche ladniejsza kurtke Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 14:14 mój NAJWIĘKSZY WRÓG MA TAKĄ. dlatego mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 14:14 jeśli tb się podoba to okey Odpowiedz Link Zgłoś
platynowa HAHA! 13.11.10, 14:25 Foxy! O.o dobre sobie, to jakaś tania podroba firmy ROXY! Ja bym w życiu nie kupiła takiej podroby... Odpowiedz Link Zgłoś
kociara17 Re: HAHA! 13.11.10, 14:28 Hej! to nie było miłe! może nie każdy jest milionerem żeby kupować sobie kurtki za 600 zł?! Mi się ona podoba i nie mam zamiaru przejmować się takimi ,,księżniczkami" które wszystko muszą mieć markowe! Współczuję twoim rodzicom że mają taką córkę! Odpowiedz Link Zgłoś
platynowa Re: HAHA! 13.11.10, 18:17 Po pierwsze to nie masz prawa mnie oceniać;/ Zachowaj te wywody dla siebie... Po drugie skoro Ci się podoba to po cholere piszesz i zaśmiecasz forum? Po trzecie masz racje po co kupować PORZĄDNĄ kurtke za 600 zl skoro można kupić jakiś tani badziew... To właśnie mentalność polaków... Ale spoko kup ją, raz się wywalisz i kurtka rozpieprzona... świetnie! <3 Aha i przekaże moim rodzicom Twoje współczucia xoxo Twoja KSIĘŻNICZKA Odpowiedz Link Zgłoś
kociara17 Re: HAHA! 13.11.10, 19:10 Mi się podoba ale nie jestem do końca przekonana i chciałam się dowiedzieć jaka jest wasza opinia. Do twojej wiadomości to te twoje PORZĄDNE kurtki też mogą się rozpierniczyć i nic na to nie poradzisz,nie naprawisz , bo co? kupisz następną za 600 zł? To że tańsze nie znaczy że gorsze! No ale co ja się będe spierać bo przecież ty mieszkasz w wielkiej willi ze 100 pokojami , masz własnego lokaja i wszystkie firmowe rzeczy! Wyrazy Współczucia dla Księżniczki! Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: HAHA! 14.11.10, 21:11 Nie ma co się kłócić, jak ci się podoba to ją kup. Ale platynowa ma rację że lepiej jest wydać więcej kasy i mieć coś porządnego na kilka lat, Roxy to świetna firma, ciuchy dobrej jakości i mogą służyć przez kilka lat. Też kiedyś myślałam po co wydawać tyle kasy na jedna kurtkę skoro mogę kupić o wiele taniej podobną, nawet nie wiesz jak się myliłam. Po pierwsze jest zasadnicza różnica w materiale, tańsza jest z tak badziewnego materiału że nic nie grzeje, raz się przewrócisz i już widać ślady a tak nie powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
ar_buzio '. no nie wiem... ;| 18.11.10, 15:22 Mi się nie podoba wzór, ale coż... twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 14:31 a fe! ja bym w takiej się nigdzie nie pokazała. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaaa Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 17:34 Nie najgorsza. to prawda.. ja też kasy nie mam aby kupowac sobie na ferie kurtki na narty za 600 zł. coś ok 200 zł pewnie jo ale szczerze? to poszukaj sobie jeszcze w paru mijscach i za taką samą kasę dostaniesz ładniejszy wzorek ? Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik tu.;l'.., 13.11.10, 17:31 nie. Ale ja mam swój styl więc zależy czy ci się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaaa Wejdź. ;** 13.11.10, 17:37 allegro.pl/just-play-super-kurtka-zimowa-narty-snowboard-xl-i1318324852.html Moja droga: Ta jest hmm 50 razy ładniejsza. ) Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 17:36 bez urazy , ale jest okropna Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_1985 Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 17:36 Mam identyczną tylko że Roxy a nie Foxy... jeśli ją mam to oczywiste że mi się podoba ale nie na serio to ładna Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa Re: Podoba wam się ta kurtka ? 13.11.10, 17:40 kociara17 napisał(a): > Chce sobie kupić taką kurtkę , bo wybieram się w ferie na obóz snowboardowy . > Co o niej myślicie? > allegro.pl/promocja-zimowa-kurtka-foxy-rozmiar-m-orygina-i1301260635.html#gallery Mi się nie podoba, moim zdaniem kurtka narciarska powinna mieć żywe kolory żebyś się wyróżniała na stoku ( byle nie czerwony) Odpowiedz Link Zgłoś