gumowa 13.11.10, 21:10 Hejka dziewczyny. No więc mam dosyć duże piersi(14 lat rozmiar D ) no i chciała bym żeby już nie rosły. Niby chłopacy lubią duży biust ale jednak ja mam pewne kompleksy. Czy da się jakoś zapobiec dalszemu rośnięciu biustu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetta94 Re: piersi 13.11.10, 21:36 14 lat rozmiar D.?! Sorry ale to ja myślałam ze mam kompleksy jak mam B/C i mam 16 lat . xD hmm A co do twojego pytania to nie nie możesz temu zapobiec (mi trochę pomogło odchudzanie (odchudzałam sie z piersi bo z niczego innego bym nie mogla haha) ) ale wydaje mi się ze już więcej nie będą ci rosły Odpowiedz Link Zgłoś
bluebaloon Re: piersi 14.11.10, 00:12 Możesz mi powiedzieć czy stosowałaś jakąś diete?? Ja już nie moge normalnie! Byłam chyba juz na 100000000 diet i żadna nie pomaga ! help!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: piersi 13.11.10, 21:59 omg . nie mam pojęcia . niektórym odchudzanie się pomaga . Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1215242 Hmm.. 13.11.10, 22:17 ja mam wprost odwrotny problem, ja prawie wogóle ich nie mam z chęcią wezme troche od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: piersi 13.11.10, 22:06 Mogłabyś schudnąć ,ale jak nie masz z czego to nie ma innego sposobu... no można zrobić operację plastyczną ,ale myślę ,że żałowałabyś tego nie wspominając o kosztach. l; Odpowiedz Link Zgłoś
imperfeckt piersi 14.11.10, 00:15 To jakie chłopcy lubią piersi to kwestia indywidualna. Nie istnieje żaden skuteczny sposób na pomniejszenie bądź powiększenie piersi, poza operacją oczywiście. Możesz stosować różnego rodzaju diety, ale nie licz na cudy.. Przede wszystkim pójdź do endokrynologa.. może masz problemy z hormonami.. Lub odziedziczyłaś tak duży biust po kimś z rodziny. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
emiliagres Re: piersi 31.03.11, 13:28 Małe piersi wcale nie muszą być udręką, a operacja plastyczna jedynym wyjściem. Ostatnio zainteresowałam się tabletkami powiększającymi i ujędrniającymi biust BUST-UP. Pierwsze efekty ich przyjmowania widać po dwóch tygodniach i oczywiście kuracja nie jest tucząca co potwierdziła moja koleżanka, która jest na etapie przyjmowania tabletek. Zastanawiam się czy któraś z Was je stosuje, albo wie coś na ich temat, czym mogłaby się tu z nami podzielić ? Odpowiedz Link Zgłoś
emiliagres Re: piersi 31.03.11, 13:45 Kobietki - mam troszkę inny problem , mam małe piersi... Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tabletkami BUST-UP , które uczynią mój biust jędrniejszy i bardziej pełny. Ostatnio dużo słyszę na ich temat - sporo moich koleżanek zaczęło je przyjmować i słyszę same pozytywne komentarze, a co Wy o tym myślicie? Czy któraś z Was używa? Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: piersi 31.03.11, 14:17 Jestem rok starsza i też mam D, więc znam ten ból. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: piersi 31.03.11, 15:01 też mam 14 lat (kończę w sierpniu) i też mam D... i to duże D... strasznie mi to przeszkadza. tak btw. to moja koleżanka z klasy ma E. Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: piersi 31.03.11, 15:02 Prawie 14 lat, B. Nie odchudzaj się, to już raczej nic nie da. Kupuj dobre staniki, o operacji możesz ewentualne pomyśleć później. Teraz to bezsens. Nic nie da się zatrzymać. Nie naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anzeliikax3 Re: piersi 31.03.11, 17:21 przyjaciółka z starsza (14lat ma też rozmiar D ,) odwiedziła lekarza i jej powiedział jeść mniej . ( na diecie być .) pomogło (( było 2 lata temU )), teraz ma około 16 lat i ma ten samy rozmiar D , mam nadzieję ,że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx + 31.03.11, 18:02 Nie. Z piersiami jest jak ze wzrostem, albo jesteś wysoka, albo niska. I czy możesz coś na to poradzić? Nie. Piersie możesz sobie ewentualnie pomniejszyć, ale po co? Lepiej zaakceptować to jakim się jest, niż wybrzydzać. Z pewnością niejedna dziewczyna Ci zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 31.03.11, 18:28 ja tam mam małe :p i czasem lepsze są takie większe wiec ciesz się . Odpowiedz Link Zgłoś