yorkie Re: Kaple z Tymbarka :P 07.02.11, 12:54 Kiedyś szłam obok drogi, i na owej drodze leżało rozjechane...eee...coś. Otwieram Tymbarka, a tam napis "BĘDZIESZ NASTĘPNY" Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Kaple z Tymbarka :P 07.02.11, 12:55 Całusem kurz z uczuć zrzuć!; ))) zbieram te kapselki, niektóre są świetne. xP Odpowiedz Link Zgłoś
wero64 Re: Kaple z Tymbarka :P 07.02.11, 13:08 Siedziałyśmy na matmie i moja kumpela poszła odpowiadać z matmy, nic nie umiała. Ja otw. tymbarka, a tam:"Przeżyje?";D A i mam też kapsla z napisem " Jestem Bond, James Bond" Odpowiedz Link Zgłoś
sensitive Zbieram je ^^ 07.02.11, 13:52 Najlepsze: "Uśmiech proszę" "Magia istnieje" "Opcja mistrz" "Lepiej wcześnie niż za wcześnie" "Wyjdziesz za mnie?" "Do it again" Odpowiedz Link Zgłoś
thekill. Re: Kaple z Tymbarka :P 21.06.11, 13:22 dzis mam wakacje. ; D pisało mi " nareszcie... wolnosć ;D " pasuje. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
mrahmrah_ Kapsle z Tymbarka :P 21.06.11, 13:37 Hmmmm.. Było pare takich "akcji". Raz za radą kapsla uciekliśmy z jakiejś tam lekcji. Bo było napisane jakoś "zrywamy się?" czy coś. Drugim razem, niedawno w sumie od chłopaka, który mi się podoba dostałam kapsla "przytuuuul!". +zostałam wytulona haha. I jeszcze temu samemu chłopakowi pokazałam "spójrz na mnie wreszcie!", niby nic się takiego nie stało, ale częściej zwracał na mnie uwagę i ciągle razem chodziliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś