Dodaj do ulubionych

problem z koleżanką! .

17.11.10, 15:49
Mam problem...
Chodzi o to, że dzisiaj poprosił mnie o numer najładniejszy chłopak ze szkoły, a w nim moja koleżanka się zakochała!
Szaleje za nim od pierwszego Września!
Ona dzisiaj płakała na matematyce!
Mam straszne wyrzuty sumienia, ale z drugieg strony ten chłopak mi się podoba!sciana
Co mam zrobić?! ;/ saduncertain
Obserwuj wątek
    • werona112 Re: problem z koleżanką! . 17.11.10, 16:19
      haloo?
    • ley Re: problem z koleżanką! . 17.11.10, 22:18
      jeśli jesteś jej przyjaciółką, to chyba wiesz co robić.
      • zaczarowanaaaa Re: problem z koleżanką! . 17.11.10, 22:22
        No jednak masz spory problem. Też bym nie wiedziała czy wybrać może swoją przyszłą miłość czy koleżankę(dobrą koleżankę lub przyjaciółkę) ale jednak to jest taka hm..średnia koleżanka to chłopaka wybierz. tongue_out
    • dlovato_jb Nie,nie,jeszcze raz nie... o chłopaka nie warto. 17.11.10, 22:29
      Niestety musisz też pomyśleć o swojej koleżance .Znajdź się w jej sytuacji ...Ja bym go olała .
    • zozola7296 Re: problem z koleżanką! . 17.11.10, 22:32
      To może na początek zastanów się ile bedziesz się z nią przyjaźnić/kolegować (niepotrzebne skreślić) a ile bedziesz chodzić z tym chłopakiem smile
      Ale wiem że nawet jak wszyscy bedą ci tu podpowiadać co masz robić to ty i tak sama do tego dojdziesz wink
      Wiesz jest w nas taka siła co sama wszystkim kieruje kiss
    • valhalla Re: problem z koleżanką! . 17.11.10, 22:50
      ja tam bym dała mu ten numer wink nie Twoja wina, że akurat Ty mu się podobasz, a nie Twoja koleżanka :p
    • paulusia098 Re: problem z koleżanką! . 17.11.10, 22:53
      To zalezy czy to twoja przyjaciolka , czy tylko kolezanka , jesli przyjaciolka to powinnas odpuscic , a jesli kolezanka , na ktorej ci tak nie zalezy to , mowi sie trudno , kolezanka ma problem , przeciez na 100 % jest wiecej dziewczyn ktorym on sie podoba , wiec nie zrezygnuj z niego przez inne laski ; D. Zawsze jest tak , ze kolo podoba sie kilku dziewczynom , ale to nie powod , zeby go przekreslac ; )
      • werona112 Re: problem z koleżanką! . 18.11.10, 11:47
        Ok dzięki kisscoolserce
    • natzal Re: problem z koleżanką! . 17.11.10, 23:49
      A gdyby to koleżanki się zapytał o numer to co by zrobiła wiedząc, że tobie też się podoba? Odpowiedz sobie i wiesz co robić ;x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka