teqiulla Re: Trochę inne pytania... ;d 20.11.10, 12:25 1. moja kuzynka, bo nigdy jej nie poznałam.. nikt inny nie przychodzi mi do głowy 2. nie 3. nie 4. do niczego, liczyłabym na farta ;> 5. z lady gagą - bo mi imponuje swoją oryginalnością, chciałabym ją poznać 6. kanapę 7. nie 8. jem i oglądam tv 9. gadam sama do siebie :o 10. plotki Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: Trochę inne pytania... ;d 20.11.10, 12:26 > 1.Gdybyś miał/a przywrócić życie jednej osobie, która już nie żyje, kto by to był? Tajemnica ;o, postać 'historyczna' . By by bulwers gdybym powiedziała. Nie, nie hitler ciołki ;o > 2.Rozebrał/a byś się do playboya za milion złotych ? Tak. > 3.Gdybyś dostał/a kopertę z datą twojej śmierci, otworzyłabyś ją ? Jasne że tak. > 4.Do czego byłabyś zdolna, aby dostać wejściówkę na meet&greet ze swoim ulubionym zespołem? Nie mam ulubionego zespołu. nic > 5.Gdybyś dostała możliwość wyjechania w jakąkolwiek trasę koncertowa, z jakim zespołem/artystą pojechałabyś najchętniej? Lady Gagaa ;D > 6.Spójrz teraz za siebie. Co widzisz? Witrynę z kieliszkami xd > 7.Spróbowałeś kiedykolwiek kleju, korektora lub jakiejś innej dziwnej rzeczy? nie xd > 8.Co robisz od razu po powrocie ze szkoły? Śpię ;o > 9.Masz jakiś głupi nawyk z dzieciństwa? Jeżeli tak to jaki? nie mam. > 10.Co wkurza cię najbardziej? Laptop mojej mamy (na którym teraz piszę) w którym klawiatura nawala Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Trochę inne pytania... ;d 20.11.10, 12:32 1. Nie wiem 2. Nie 3. Nie 4. Nie wiem 5. Zależy czy lubiłabym jego muzykę i jego samego 6. Gitarę 7. Próbowałam coli z chrupkami czekoladowymi (obrzydliwe!) 8. Odrabiam lekcje 9. Chyba nie 10. Nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec Re: Trochę inne pytania... ;d 20.11.10, 23:30 1.dziadek 2.tak 3.tak 4.zalezy o co by poprosili 5.Mika 6.łóżko 7.nie 8.sprzatam 9.nie 10.rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Trochę inne pytania... ;d 20.11.10, 23:41 1.Gdybyś miał/a przywrócić życie jednej osobie, która już nie żyje, kto by to był? nie wiem ... 2.Rozebrał/a byś się do playboya za milion złotych ? tak. 3.Gdybyś dostał/a kopertę z datą twojej śmierci, otworzyłabyś ją ? nie. 4.Do czego byłabyś zdolna, aby dostać wejściówkę na meet&greet ze swoim ulubionym zespołem? do wszystkiego! ; ) 5.Gdybyś dostała możliwość wyjechania w jakąkolwiek trasę koncertowa, z jakim zespołem/artystą pojechałabyś najchętniej? LP , chyba, nie wiem .. 6.Spójrz teraz za siebie. Co widzisz? psa. 7.Spróbowałeś kiedykolwiek kleju, korektora lub jakiejś innej dziwnej rzeczy? nie. : o 8.Co robisz od razu po powrocie ze szkoły? uczę się .. 9.Masz jakiś głupi nawyk z dzieciństwa? Jeżeli tak to jaki? wyrzuty sumienia .. dużo do tłumaczenia.. ; d 10.Co wkurza cię najbardziej? samouwielbienie Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Trochę inne pytania... ;d 20.11.10, 23:42 1. Jimi Hendrix. Ostatnio bardzo go polubiłam. 2. Tak, ale mnie nikt by w Playboy'u nie chciał XD 3. Nie. 4. Do wszystkiego! 5. AC/DC 6. Mój przezajebisty plakacik. 7. nie. 8. oglądam rozmowy w toku XD Nie no, lekcje robię. 9. nie. 10. jak ktoś mi wmawia, że się nie zakochałam, w kolesiu, w którym się zakochałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Trochę inne pytania... ;d 20.11.10, 23:45 1.Kurt Cobain 2.To zależy od wielu rzeczy 3.Raczej nie 4.Nie podałaś żadnej propozycji więc nie wiem ale dużo bym zrobiła 5.Hmm Ewa Farna i może Happysad 6.Szafę z plakatami MJ i Kurta Cobaina 7.Nie 8.Jem obiad 9.Raczej nie 10.Mój popieprzony charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
charming. :)) 21.11.10, 00:06 1. Moja babcia 2. Nie wiem ;d 3. Niee 4. Hmmm... Nie wiem 5. z Katy Perry 6. Szafę 7. Yyy nie 8. Jem obiad 9. Hmmm... Chyba nie mam 10. Puste barbie Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Trochę inne pytania... ;d 20.11.10, 23:56 1.mój dziadek. 2.chyba nie. 3.nie. 4.ojej...cóż myślę, że do wszystkiego. może oprócz jakiegoś seksu oralnego czy coś. 5.z muse. 6.telewizor. 7.wdychałam oranżadkę w proszku. liczy się? 8.rzucam plecak w pizdu. 9.płakanie ze złości. 10.jak ludzie na których mi zależy nie traktują mnie z szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Re: Trochę inne pytania... ;d 20.11.10, 23:59 1.Dziadkowi 2.Niee. 3. Chyba tak 4. Wszystkiego w granicach przyzwoitości. 5. Justin Bieber 6.Zaparowane okno xD 7. kleju haha 8.Włączam komputer 9. Obgryzanie paznokci. 10. Plastiki Odpowiedz Link Zgłoś
adelinde Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 00:07 1.Moja babcia. 2. Jakbym popracowała nad sylwetką - owszem. 3. Nie. 4. Do wszystkiego - nie zupełnie. Są granice. 5. Myślę, że z The Pretty Reckless. Albo Seleną Gomez. 6. Lustro, regał z książkami, szafę. 7. Nie przypominam sobie. Olej i nieugotowaną zawartość jajka już piłam. 8. Robię lekcję/ oglądam TV/ surfuję w Internecie. Zależy od nastroju. 9. Obgryzanie paznokci, gadanie do siebie - zwalczone. Spanie z misiem, śpiewanie do każdej słyszanej piosenki, udawanie, że fabuła niektórych książek dzieje się naprawdę, że ich bohaterowie istnieją naprawdę ba, że sama nimi jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
masterofpuppets Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 00:17 1. Kurta Cobaina! 2. Tak, i oddałabym te pieniądze na cele charytatywne 3. Było na demotach... Owszem, ciekawość by mi nie dała 4. Łooo ku...! Na pewno dużo! Wszystko co bym miała... 5. Hmm trudne pytanie. Sądzę, że z Amy Lee ale tutaj wielu mam faworytów 6. Widzę siebie w odbiciu wielkiego lustra 7. Próbowałam wiele dziwnych rzeczy i wcale nie jestem z tego powodu dumna więc może lepiej nie będę się tutaj tym chwalić... 8. Robię sobie coś do żarcia a później idę spać 9. Nie lubię mieć zamkniętych drzwi kiedy idę spać 10. Wkurzają mnie moi starzy, którzy zawsze mają milion ważniejszych spraw od rodziny. W sumie już się do tego przyzwyczaiłam ale jako ośmioletnie dziecko nie za bardzo odpowiadało mi towarzystwo opiekunki zamiast matki... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 21.11.10, 00:46 1. moja babcia. jedyne co mi po niej zostało to jej portret. 2. haha, nie wiem, zależy od tego czy potrzebowałabym na prawdę tych pieniędzy. 3. tak. 4. na pewno wiele. nie jestem w stanie tego określić, ale zapewne bardzo wiele. 5. Tarja Turunen 6. mojego śpiącego w dziwacznej pozie brata. 7. nie. 8. jem obiad. zawsze. 9. uwielbiam robić różne miny do lustra, śpiewać do lustra itp :d 10. od czego by tu zacząć... Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 00:47 1. Jesli chodzi o rodzinę to prawdopodobnie byłby to dziadek, jeśli zaś ktoś z całego świata to myślę, że Elvis Presley. 2. Nie, chyba że byłoby to konieczne. 3. Sądze, że otworzyłabym z racji ze jestem strasznie ciekawska, ale wiem, ze potem załowałabym tego. 4. Nie wiem, zależy co by mi wpadło do głowy. 5. O matko tu jest problem bo mam wielu artystów, z którymi z chęcia bym pojechała. 6. Straszydło;D 7. Nie, nie zdarza mi się takich rzeczy jesc. 8. Włączam telewizor. 9. Mam, obgryzanie paznokci. 10. Wiele rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dychaa Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 01:31 1. brak odpowiedzi 2.Możliwe 3.Nie wiem. 4.Do nauki 5.Nie mam pojęcia . Lubie wiele zespołów . 6.Ścianę 7.Od momentu kiedy pamiętam to nie , może kiedyś jak byłam mała. 8.Wyjście z psem. 9.Obgryzanie skórek i paznokci. 10.Wszystko : ) AVE Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ <3 21.11.10, 08:49 1. moja babcia. bo sław nie warto wracać na ten świat, geniusze umarli zostawiając na świecie swoje najlepsze rzeczy. wracając mogliby wszystko zepsuć. tak myślę. 2. złotych to nie. ;D 3. tak, na pewno. choć ja wiem, jak to będzie z moim życiem. 4. na pewno nie byłabym zdolna zapłacić za to 2000 zł. wygrać meet&greet na perry mi się nie udało, za to na jakiś mój serio ulubiony zespół, hm. mam nadzieję kiedyś robić z nimi wywiady, więc moim marzeniem jest nie mieć takiego problemu, jak wejścia za kulisy. ;3 5. kings of leon, ale z tym z pierwszych lat działalności. albo z the horrors, choć to bardziej towarzysko. 6.szafkę widzę. i kawałek okna. za oknem widzę boisko, na boisku są jakieś dresy. dziwne, o tej porze? niepokoi mnie to. 7. chyba nie. xd 8. włączam komputer i jem/piję. XD i ostatnio czymprędzej sprawdzam skrzynkę na listy. 9. dzieciństwo kształtuje nasze zachowania, więc chyba wiele z nich towarzyszy mi od małego. ale nie wiem. 10. jak mi się nie uda to, co sobie założyłam. kłamstwa. i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 ^^ 21.11.10, 08:56 1. Mój dziadek 2. Nie 3. Tak 4. Hmm.. Sama nie wiem. 5. Jonas Brothers, Green Day, Bruno Mars, Big Time Rush 6. Moją mamę, która śpi xd 7. Kleju xd Doobry ; )) 8. Siadam przed tv, albo do kompa xd 9. Bez przerwy mogłam oglądać HSM3 -.- i jak myłam ręce to tylko zimną wodą 10. justin bieber Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 09:24 1.siostra 2.na pewno nie 3.otworzyłabym 4.hmm sama nie wiem 5.z Lady GaGą 6.szafę 7.nieee 8.odrabiam lekcję 9.chyba nie 10.za dużo by wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 09:37 1. Nie wiem! xp Wielu osobą chce przywrócić życie 2. Nie! Nie będę się obnażała przed całym światem -.- 3. Wolałabym nie... 4. Przekupiłabym ochroniarzy 5. Nie wiem... 6. Piękną dziewczynę 7. Nie i nie zamierzam... 8. Odpoczynek najpierw po całym dniu nauki 9. Nie mam, ale w wieku 3 lat jadłam piasek O.oo.O 10. Wredni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
kochhaniex3 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 09:48 1. babcia 2. nie 3. nie 4. nie mam pojęcia 5. Linkin Park lub Lady Gaga 6. kołdre 7. yy nie ? 8. wchodze na kompa 9. nie 10. chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_97 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 09:49 1. Michael Jackson 2. nie, w życiu. 3. tak 4. nie wiem, ale na pewno zrobiłabym prawie wszystko ; p 5. najbardziej z tokio hotel, a reszta to beyonce, adam lambert, kesha, lil wayne, lady gaga 6. plakaty i biurko mojej siostry 7. nie 8. idę do mojego pieska się przytulać. 9. nie 10. wkurza mnie nietolerancja i niektórzy polacy Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 09:57 1 . mój dziadek lub mój pies xD 2. nie wiem xD 3. no jasne : D 4. do wszystkiego 5. katy perry , rihanna , eminem , lil wayne itp 6. pomarańczowo - zieloną ścianę : ) 7. tak korektora , kleju , kredy itp XD 8. siadam na kompaa XD 9. w sumie to nie wiem , ale zapewne jakiś mam xD 10. moja siostra xD Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Trochę inne pytania... ;d :D 21.11.10, 10:14 1.Oj Nwm... Jan Pawel II albo Kurt Cobain (?) 2.Nie. 3.Sama nie wiem ... 4.Oj,nie jestem zdolna powiedziec ale mysle,ze to byloby cos dziwnego (?) Hah duzo rzeczy bym mogla dla nich zrobic 5.Tokio Hotel 6.Regał 7.Nie 8.Slucham muzy 9.Nie,raczej nie... 10.Och,duuuzo rzeczy... Np:mlaskanie, . kiedy moja mama mowi,zebym nie krzyczala kiedy wcale nie krzycze!, moje trzy kolezanki z klasy- sa strasznie zbulwersowane jak mam na czarno paznokcie pomalowane , bledy ortograficzne,jak ktos mnie laskocze w stopy xD , moj braciszek "ukochany" , Bieber,Cyruska To chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
julkalove Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 10:15 1 . Michael Jackson. 2 .Tak . xd 3 .Oczywiście 4 .Do niczego nie lubie ich ale jesli chodzi o Justina . xd hm .. loda . xd zartuje nie wiem SPONTAN 5 .Justin Bieber . < 33 6 .Ściana . xdem 7 . Jak bylam mala , kociej karmy . xd 8 .Komputer . 9 . Nie 10 .Szkola . xd Odpowiedz Link Zgłoś
theola06 ok 21.11.10, 10:20 1.Mój dziadek 2.Nie 3.Nie 4.hmm ..... w przenośni skoczyć przez ogień 5.Z Justinem Bieberem .. xdd hahaha 6.Stolik 7.Niee 8.Jem obiad 9.hmmm chodzę na harry'ego Pottera od 3 części zawsze z tatą .. xdd 10.Nic .. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 10:23 1.Gdybyś miał/a przywrócić życie jednej osobie, która już nie żyje, kto by to był? - Tata mojej przyjaciółki 2.Rozebrał/a byś się do playboya za milion złotych ? - nie! 3.Gdybyś dostał/a kopertę z datą twojej śmierci, otworzyłabyś ją ? - tak 4.Do czego byłabyś zdolna, aby dostać wejściówkę na meet&greet ze swoim ulubionym zespołem? - do wielu rzeczy, ale bez przesady ;] 5.Gdybyś dostała możliwość wyjechania w jakąkolwiek trasę koncertowa, z jakim zespołem/artystą pojechałabyś najchętniej? - Nie wiem czemu, ale chciałabym być na koncercie Miley Cyrus... nie wiem czego. Albo gagi ;] 6.Spójrz teraz za siebie. Co widzisz? - siebie 7.Spróbowałeś kiedykolwiek kleju, korektora lub jakiejś innej dziwnej rzeczy? - kiedyś przypadkowo podciągnęłam tusz z długopisu, blee ! 8.Co robisz od razu po powrocie ze szkoły? - siadam na lapa i słucham muzę ;] 9.Masz jakiś głupi nawyk z dzieciństwa? Jeżeli tak to jaki? - ogólnie jestem dziwna, więc dużo takiego czegoś mam ;] 10.Co wkurza cię najbardziej? - chamstwo, bezczelność, zboczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
joejonas112 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 10:24 1. mój dziadek 2.NIE!!! 3.NIE! 4.nie wiem 5.z KATTY PERRY i z RIHANNĄ 6.stół i fotel 7.nie! 8.wchodzę na kompa,idę do pokoju lub jem obiad 9.ciągłe jedzenie słodyczy 10.nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś