Dodaj do ulubionych

Mam dość!! Pomocy

20.11.10, 16:09
mam już dość wąsika i tak myślę, żę zastosuję krem do depilacji , mam chyba tylko taki do nóg, ale może on by te włoski mocniej wyniszczył? jak sądzicie, to, czy chrzanić się z pastą cukrową? a o pęsecie nie ma mowy.. pomożcie
Obserwuj wątek
    • anetta94 Re: Mam dość!! Pomocy 20.11.10, 16:15
      oo czemu nie ma mowy o pęsecie? Nie do nóg!! bo wyrwiesz włoski razem ze skora!! normalne plastry do twarzy wyrywają włoski razem ze skora a co dopiero do nóg!! jeżeli nie chcesz pęsetą to maszynka przejedz i będzie po kłopocie moja koleżanka tak robi i wcale szybko jej on nie odrasta wink
    • demilovatoxd Re: Mam dość!! Pomocy 20.11.10, 16:16
      zapytaj rodziców albo dermatologa bo krem do nóg działa żrąco a skóra na twarzy jest dużo delikatniejsza ; )
    • miley Re: Mam dość!! Pomocy 20.11.10, 16:20
      tak sądze że krem pomoże moja koleanka też ma i stosuje i jej pomógł
      • fajnagirl_xd Te włoski są delikatne... 20.11.10, 16:24
        ale ciemne, a do nóg krem, a nie plastry!!
        • meggi_ Re: Te włoski są delikatne... 20.11.10, 16:29
          są specjalne plasterki do twarzy !
        • molly80 Re: Te włoski są delikatne... 20.11.10, 16:30
          woda utleniona je rozjaśnij, bo jak je zetniesz/wyrwiesz to wyrosną mocniejsze i ciemniejsze!
        • paaaty. Re: Te włoski są delikatne... 20.11.10, 16:31
          maszynką ?! powaliło Cie ? przecież jeśli zacznie golić to maszynką to włoski zaczną robić się takie twarde jak u nóg i w dodatku grubsze. jak masz dawać takie rady to lepiej daruj sobie .scianasciana idź do kosmetyczki- wosk i po sprawie. wink
    • monique18 Re: Mam dość!! Pomocy 20.11.10, 16:26
      Ja na Twoim miejscu udałabym się z tym do kosmetyczki. Ona najlepiej będzie wiedziała co zrobić wink
    • emilka11 Re: Mam dość!! Pomocy 20.11.10, 16:29
      Dziewczyno tylko nie próbuj maszynką !! Najgorsze co może być, ktoś Ci to wcześniej radził, ale to głupota !! Nie dość, że codziennie bd musiała golić, to jeszcze grubsze Ci bd odrastać - jak u faceta. Moja koleżanka to kiedyś zrobiła i teraz bardzo żałuje ... Nie próbuj nawet. Spróbuj pęsetą - nie rozumiem czemu nie chcesz. Boisz się, że bd bardzo bolało, czy co ? To nic bolesnego. Lekkie szczypnięcie i tyle ; pp A jakbyś się nie odważyła, to kup sobie krem do depilacji takich miejsc - są różne kremy - spróbuj.
      • miley123236 Re: Mam dość!! Pomocy 20.11.10, 16:39
        Przez około 5 dni kilka razy dziennie smaruj cytryną,poczekaj aż wyschnie i zmyj.
        Włoski sie rozjaśnią i wykruszą...Na serio to działa(mi pomogło) smile
        • anetta94 oo sorki 20.11.10, 16:42
          ja już tak z rozpędu napisałam o plastrach bo wcześniej coś już takiego tu było xD a co do maszynki to mówiłam serio ze moja koleżanka tak robi trochę sie zdziwiłam jak mi to powiedziała ale mówi ze jej nie odrastaj szybko i ze przynajmniej ja nie boli i wgl. a nie możesz iść do kosmetyczki.? aa no i krem do depilacji twarzy nic nie daje xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka