25.11.10, 15:22
Dziś kiedy byłam w szkole zaczęło mnie boleć na wysokości mostka, najpierw się tym nie przejęłam, ponieważ ból był mały. Potem to zaczęło narastać,tak że na wuefie nie mogłam prawie oddychać. Ciężko mi jest mówić, oddychać, mam takie uczucie jakby ktoś stanął mi na klatce piersiowej( na wysokości biustu), jakby ważył ze 100 kg. Martwię się, jednak nie wiem co to może być, do lekarza pójdę jutro najprawdopodobniej. Mój wuefista bardzo się tym przejął.
Czy nie wiecie co to może być?
Bardzo sie tym martwę...crying
Proszę o pomoc..
Obserwuj wątek
    • sliwka_33 Re: Serce... 25.11.10, 15:39
      Proszę, pomóżcie...
      • optymistka_ tu : ) 25.11.10, 15:44

wiesz, ja mam coś podobnego tylko że ból pojawia się tak co kilka dni. mam już to od roku,albo nawet dwóch. byłam u lekarza i powiedzieli mi że to nic takiego, przejdzie,ale nie przeszło. Może masz za dużo stresu? nie wiem dokładnie, powinnaś iść do lekarza i oby to nie było coś powaznego.. powodzenia. kiss
      • sliwka_33 Re: Serce... 25.11.10, 15:48
    • katsuumi_17 Re: Serce... 25.11.10, 15:42
      Mogłaś mieć stan przedzawałowy. Idź do lekarza i zrób badania.
      • fuckingprinces Re: Serce... 25.11.10, 15:48
        Kotki! Nie dołujcie dziewczyny!
        Wiesz jeśli to zaczęło ci się na wf mogłaś się za bardzo zmęczyć, ja tak miałam i to całkiem nie dawno. Czułam ból przy oddychaniu i przy mówieniu, tyle że mi przeszło po jakiejś godzienie. Cokolwiek by to nie było lekarz pomoże! Nie martw się!kisskisskiss
    • magnaw18 Re: Serce... 25.11.10, 15:47
      lekarz będzie najlepiej wiedział
    • oriana Tu.... 25.11.10, 15:49
      Ja kiedyś miałam taki ból,nie był on co prawda duży,ale bolało mnie cały dzień.Lekarka powiedziała mi,że SERCE NIE MOŻE BOLEĆ!Tak mi się tylko wydawało,zapewne z tobą też tak jest i boli cię coś blisko serca.Prawdopodobnie z nerwów.Byłaś ostatnio mocno podenerwowana?
    • mila13 Re: Serce... 25.11.10, 15:51
      Ostatnio miałam tak samo na szczęście bolało mnie tylko przez jeden dzień i przeszło.Ale jak byłam na szczepionce to wcześniej badał mnie lekarz i powiedział żebym zrobiła sobie echo serca.Nie długo będę szła może Ty też powinnaś. smile
      • alexrusso Re: Serce... 25.11.10, 16:07
        idź zrób badania !

jeżeli serce boli " kuje " często ( codziennie lub kilka razy w tym samym dniu ) to coś najprawdopodobniej jest źle , jeżeli kuje mocniej / mniej ale rzadko to wszystko dobrze
    • delicious Spokojnie... 25.11.10, 15:53
      Po prostu rosną Ci płuca, serce i te inne. To się często zdarza w tym wieku. Zakładam, że ból sie powtórzy, ale z czasem to całkiem minie. A jeżeli bardzo Ci przeszkadza, możesz iść do lekarza, an zapisze na to tabletki. Tez tak miałam
      • sliwka_33 Dodam jeszcze, że... 25.11.10, 16:01
        Zaczęło mnie tak trochę piec, dziś nie byłam zdenerwowana, wręcz przeciwnie, miałam świetny humor i wgl.
        Te bóle zaczęły się zanim poszłam na wuef, na wuefie już nie mogłam wytrzymać, jak chodzę to czuję jakby coś tam w środku mi zaraz miało eksplodować, ogólnie nie moge wziąść głębszego wdechu, bo boli. Boli.. no właśnie... boli coraz bardziej... crying
        • sliwka_33 Odświezam... 25.11.10, 16:15
          • sliwka_33 Coraz bardziej boli... 25.11.10, 16:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka