xicaughtmyselfx 25.11.10, 19:16 śniło mi się , że chłopak ,w którym kocham się od 15 miesięcy złamał rękę ... i zastanawiam się co może to oznaczać .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alyson96 Re: facepalm 26.11.10, 21:29 emm . A mi się śniło że jadłam czipsy. Wiesz może co to znaczy ? : d Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Sen .. 26.11.10, 20:26 To tylko sen ! Musiałaś wcześniej dużo o nim myśleć. Nie sądzę aby taka głupota mogła coś oznaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 Sen .. 26.11.10, 20:40 w słoniku na necie jest napisane:"Złamanie ręki lub nogi - złe zarządzanie i prawdopodobnie niepowodzenia" A w książce jest tak:"Ręka skaleczenia: informacje o wewnętrznych urazach, które utrudniają ci działanie, twoje życie jest źle rozplanowane" Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Re: Sen .. 26.11.10, 20:44 Mi się kiedyś śniło,że taka dziewczyna chciała mnie zabić..już zbliżała się z nożem,a tu mój chłopak wyskoczył i zabiła jego... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 26.11.10, 21:32 to tylko sen, najwyraźniej ostatnimi czasy słyszałaś o tym, że ktoś coś sobie złamał czy coś, zapewne dużo myślisz również o chłopaku, który ci się podoba i te dwie sprawy połączyły się w taki dziwny sen. Odpowiedz Link Zgłoś