Dodaj do ulubionych

Ciuchy Reggae .

29.11.10, 18:06
zapewne znacie ten rodzaj muzyki ? smile osobiście słucham jej od dłuższego czasu .. ale ostatnio zaintrygował mnie Kamil Bednarek, i zwróciłam uwagę na jego bluzę na pierwszym występie . teraz pytanie : jak myślicie, gdzie ciuchy z motywem reggeowym można kupić ? tzn wiem że w sklepie , ale chodzi mi o jakieś konkretne , lub linki do sklepów internetowych . . jeśli znacie , podajcie mi . ; )
. . a tka w ogóle , to słuchacie tej muzyki ? & macie jakieś takie ciuchy typu z napisem "jamaica" czy kolorami reggeowymi ? piszcie kiss
Obserwuj wątek
    • bellacullenx ciuszki- linki :) 29.11.10, 19:28
      www.nuffrespekt.com/pl/ - moje koleżanki tam kupują wink
      www.vida-clothing.com/sklep/

te są podobno najfajniejsze wink
      mam nadzieję że pomogłam serce
      • nikt. Re: ciuszki- linki :) 29.11.10, 20:27
        reggae to muzyka.
        rastafari to klimat.
        • pola16 Re: ciuszki- linki :) 29.11.10, 20:31
          No właśnie to muzyka nie ciuchy, ale wiem o co chodzi wink. Wpisz na allegro.pl, albo stronek poszukaj w sieci. Ciuchy, które masz na myśli są zajebiste, u nas w budzie jest taki kolo, zawsze się zastanawiamy co wymyśli ;p.
        • bazuka Re: ciuszki- linki :) 29.11.10, 20:32
          poza tematem słuchasz innego reagge niż muzyki kamila bednarka ?
    • nicoole >>"reggeowymi"<< Właśnie widać 29.11.10, 20:34
      jak długo słuchasz Reggae;/
      masakra z wami dzieci... wy nawet nie wiecie o czym ta muzyka jest.... jaki ma przekaz.... ja pie...... normalnie...

Podaj mi jakiś wykonawców ?? Których słuchasz???

Co ty z siebie Rasta chcesz robić??
      • nicoole >>"reggeowymi"<< Właśnie wida 29.11.10, 20:36
        jak długo słuchasz Reggae;/
        masakra z wami dzieci... wy nawet nie wiecie o czym ta muzyka jest.... jaki ma
        przekaz.... ja pie...... normalnie...

Podaj mi jakiś wykonawców ?? Których słuchasz???

Co ty z siebie Rasta chcesz robić??
        • bieberkax33 Re: >>"reggeowymi"<< ykhm.. 29.11.10, 20:44
          nicoole napisał(a):

> jak długo słuchasz Reggae;/
          > masakra z wami dzieci... wy nawet nie wiecie o czym ta muzyka jest.... jaki ma
          > przekaz.... ja pie...... normalnie...
          >
          > Podaj mi jakiś wykonawców ?? Których słuchasz???
          >
          > Co ty z siebie Rasta chcesz robić??

chyba mowi, ze od jakiesos czasu slucha, tak? a ty co chcesz z siebie zrobic? Jakas znawczynie? ;]
          Mozna pisac reggae, regge albo jak komu pasuje, chyba nie o to chodzi..

A wracając do ciuchów, to nie spotkałam jeszcze takiego sklepu zeby byly ciuchy wyłącznie reggae. Po prostu musisz chodzic i szukac ;p
          • nicoole Achh 29.11.10, 20:55
            szkoda mi was...

Przez to że Bednarek pokazal sie w mam talent to ku... wszyscy "I Love Reggae" itp. masakra

Jakbyś chciala wiedziec to wychowalam sie przy muzyce reggae...
            • dzydzia.xd no nicole czy jak jej tam. 30.11.10, 16:15
              ogarnij się !
              napisałam że zaintrygowała mnie bluza bednarka ..
              reggae słucham już od jakiegos czasu ,
              jakie zespoły ? Vavamuffin, Maleo Reggae Rockers, Bakszysz, Bob Marley, Barrington Levy, Indios Bravos, Zion Train, Daab, Misty In Roots, DubSka, itp
              a zawsze podziwiałam Mesajaha .. i jego muzyke , nie krztus sie ziom , czy każdego dnia .
              wiec nie wciskaj mi tu dzieciaku kitu, ze zaczęłam słuchać reggae przez bednarka , fakt zaczelam teraz suchac tez SGM , ale reggae słucham już jakiś czas .. a ty mi wciskasz jakieś teksty , ogarnij się! nie musisz się chwalić, ze sie wychowałaś w tej muzyce , mnie to nie rusza w żaden sposób .
              • nicoole dziecko.... 08.12.10, 15:51
                To dobrze, że słuchasz tej muzyki bo im więcej jest takich osób tym lepiej... ale gdy widze jakies plastiki, ktore siedza i sluchaja reggae no to kur... mnie osobiscie to drazni.... innych rasta tez... wiec nie jestem sama... Przyznam ze Bednarek ma zajebisty glos i nieziemskie nuty,.. ale wiesz co jest w tym najbardziej wku...ajace? Jego 2 miliony fanek... ktore mysla ze sa rasta.. jaraja sie tym ze sluchja reggae i wg... jak jestes co roku na One Love albo na najcieplejszych to tam spotykasz najzajebistszych ludzi na swiecie bo wg mnie tam jest wiekszosc tych ktorzy na prawde kochaja te muzyke.. dlatego teraz jak ktos wypowiada sie na temat tej muzyki na kotku to mnie szlag trafia, bo nastawiam sie na to ze to kolejna pojbana fanka Bednarka.... Osobiscie tez zaczelam sluchac paru nut SGM ale no bez przesady.. zycze mu udanej kariery, ale oby to chlopaka nie zblazowalo bo wyglada na na prawde swietnego chlopaka: )
                Pozdro
    • serduchowo Re: Ciuchy Reggae . 29.11.10, 20:39
      a koszulka z takim ziomkiem w czapce w kolorach zielony czerwony i żółty też się zalicza?? ja tam sie na tym nie znam tongue_out
      • dzydzia.xd < 3 dziękuje 30.11.10, 16:16
        też się zaliczaa taka koszulka .
        & dziękuję wam za pomoc . ; ) ; **
    • seneka4 Re: Ciuchy Reggae . 08.12.10, 21:00
      Najlepsze są małe dziecka ,które posłuchały Bednarka w mam talent i teraz myślą ,że są wielkie rasta. ;x tak przy okazji wyjaśnię ,że reegea to muzyka styl nazywa się rastafari. Na pewno w internecie znajdziesz pełno ubrań w tym stylu wystarczy napisać w google ,,ciuchy rastafari''.
      • bohaterka nicoole 09.12.10, 13:09
        Zgadzam się. Od kiedy pojawił się Bednarek wszystkie dziewczyny zaczęły słuchać innej muzyki. Z dnia na dzień polubić inny styl ? Trochę to dziwne. Pewnie zaraz pojawi się ktoś kto będzie grał np. rocka i wszyscy wielkie BUM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka