Dodaj do ulubionych

chłopak..

01.12.10, 10:05
więc tak..
jest taki chłopak i chyba mu się podobam , ale on mi nie bardzo .
wiecie , on jest tak jak przyjaciel .
bardzo go lubię , no ale nie tak jak on mnie.
i on chyba inaczej odbiera to , co ja do niego czuję..
nie wiem , co mam robic - powiedziec mu , że lubię go jako przyjaciela , czy może poczekac na jego ruch ?
pomożecie ??

ps : sorry , że katuję Was kolejnym wątkiem o problemach z chłopakiem , ale wpakowałam się w niezły bajzel i nie wiem , jak z niego teraz wybrnąc..
uncertain
z góry dzięki za rady.. wink
airplane_
Obserwuj wątek
    • airplane_ pls , pomóżcie : | 01.12.10, 10:14
    • fantabuu ... 01.12.10, 10:27
      CZEŚĆ. : ppp
      moim zdaniem , powinnaś mu powiedzieć że to tylko przyjaciel .
      i nieczujesz do niego nic więcej. no bo po co go oszukiwać ?
      po co robić mu nadzieje ? a on skoro czuje do Ciebie coś więcej niż do ' przyjaciółki '
      to jest to oczywistość że będzie startował do Ciebie .

pozdrawiam . : ppp
      • airplane_ dziękii ; 3 01.12.10, 10:36
        • fantabuu nmzc. : * 01.12.10, 10:56
    • pyskatagowniara Re: chłopak.. 01.12.10, 12:24
      Ja bym na twoim miejscu nic mu nie mówiła , załamie się biedulek . Może zapytaj się go czy on coś do ciebie czuje jeśli odpowie tak nic nie odpowiadaj tylko się uśmiechnij . Może on wcale nie jest taki zły . ;p Ja też mam takie sytuacje w szkole . xD Napisz do mnie to nawzajem opowiemy sobie swoje historie . ;**** Pozdrawiam ;* i życzę powodzenia ;***
    • milenka452 Re: chłopak.. 02.12.10, 16:15
      Powiem ci że jak on zrobi jakiś ruch to bd ci jeszcze głupiej mu odmówic... powiedź w prost bo tak to znajdzie sobie szybciej inną dziewczynę wink
    • anahi_loveyou Re: chłopak.. 02.12.10, 16:31
      Powinnaś mu od razu powiedzieć,że nic z tego nie będzie. Nie powinnaś robić dwuznacznych gestów,bo zrobisz chłopakowi nadzieje i złamiesz mu serce,a tego chyba nie chcesz. Na pewno będzie to dla niego bolesne,ale po co masz go oszukiwać ? Będę trzymać za ciebie kciuki. winkwink

pozdrawiam . anahi_loveyou
    • martacullen Re: chłopak.. 02.12.10, 18:32
      Powiedz mu , że właśnie traktujesz go jak przyjaciela , bo potem jeszcze bardziej np. będzie sobie robił nadzieję . a to jest gorsze sad

martacullen santa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka