slodkiporanek Re: 113 pytań. xd 12.12.10, 14:28 1. Imię: Weronika. 2. Kolor włosów: jasny brąz 3.Kolor oczu: niebieski 4. Obecny wzrost: dokładnie 152, 5 cm 5. Okulary: brak 6. Znak zodiaku: byk 7. Obecny wiek: 13 lat 8. Rodzeństwo: Karolina i Martyna 9. Wiek rodzeństwa: Karolina - 9 lat, Martyna - 3 lata 10. Miejsce zamieszkania : Niepołomice 11. Tatuaże/piercing : brak 12: Najlepsze przyjaciółki: ;3 13. Chłopak/ dziewczyna : brak 14. ? 15. Hobby: Manga i anime, muzyka 16. Jesteś w centrum uwagi, czy podpierasz ściany? Wolę ściany. 17. Rodzaj samochodu: Nie mam. 18.Jesteś punktualna czy często się spóźniasz? Raczej punktualna ( staram się) 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi? Zależy jakich.. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. Nigdy nikogo nie kochałam, poza siostrą. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej? Nie. 23. Czy jesteś teraz samotny? Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu? Może trochę. > 25. Czy chcesz wziąć ślub? Tak. > 26. Czy chcesz mieć dzieci? Tak. ULUBIONE: > > 27. Pokój: ? > 28. Rodzaj muzyki: Rock > 29. Piosenka: Dużo. > 30. Wspomnienie: > 31. Dzień tygodnia: Sobota > 32. Kolor: Szary, piwny > 33. Perfum albo woda kolońska: Nie mam ulubionych. > 34. Kwiat: Konwalia > 35. Miesiąc: Czerwiec i październik > 36. Gazeta: brak CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: > > 37. Plakales: Nie > 38. Kupiłeś cos: Tak. > 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie > 40. Śpiewałeś: Nie. > 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie > 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie > 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie > 44. Ruszyłeś się: Tak > 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie > 46. Piłeś/paliłes: Piłam herbate. > 47. Przytuliłeś kogoś: Nie > 48. Pocałowałeś kogoś: Nie > 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie > 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: > > 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Będę lekarzem. > 52. Gdzie będziesz żył: w Polsce. > 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak > 54. Jeżeli tak, ile: Dwójkę. > 55. Jak byś je nazwał: Nie wiem. TO CZY TO: > > 56. Coca Cola/Pepsi: Cola > 57. Długopis/ołówek: Długopis > 58. Wanilia/czekolada: Wanilia > 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulenie > 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone > 61. Ciemny/jasny: Jasny > 62. Róża/lilia: Róża > 63. McDonalds/Burger King: McDonalds > 64. Sandały/buty: Buty > 65. CD/kaseta: CD > 66. Skittles/M&M's: Skittels > 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: co za pytanie... > ULUBIONE: > > 68. Jedzenie: pierogi ruskie, pizza > 69. Zespół: dużo. > 70. Film: fabularny: L;Change the world > 71. Program telewizyjny: Brak > 72. Napój: cola > 73. Temat do rozmowy: brak > 73. Nauczyciel: pan od wosu > 74. Rodzaj sklepu: Księgarnia > 75. Stacja radiowa: brak > 76. Książka: dużo > 77. Święto: Boże Narodzenie > 78. Sport: siatkówka > 80. Kolor do ubierania: szary > 81. Liczba: 19, 28 > 82. Smak Lodów: sorbet malinowy CZY KIEDYKOLWIEK: > > 83. Farbowałeś włosy: nie > 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie > 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie > 86. Miałeś problemy z policja: Nie > 87. Okradłeś kogoś: Nie > 88. Złamałeś kość: nie > 89. Zasnąłeś na lekcji: nie > 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie > 91. Byłeś w szpitalu: Tylko, kiedy się rodziłam. > 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie. > 93. Zgubiłeś się na wakacjach: tak. > 94. Miałeś samochodu: Ne > 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: nie. > 96. Paliłeś: nie > 97. Piłeś: Tak, wiele napojów > 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie > 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: nie 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na spotkaniu absolwentów > 101. Co robiłeś dzisiaj: Czytałam mangę > 102. Co będziesz robić jutro: prawdopodobnie bede w szkole > 103. Co robisz w tym tygodniu: nie wiem > 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: nie wiem > 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: zacznę nowy sezon k-on > > RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO > > 106. Rzecz, którą jadłeś: zupa pomidorowa > 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata > 108. Piosenka, którą słyszałeś: comatose > 109. Program jaki oglądałeś: brak > 110. Osoba, którą widziałeś: Mama > 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: ania > 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt > 113. Osoba, którą przytulałeś: nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 12.12.10, 14:59 1. Imię: Monika 2. Kolor włosów: ciemny brąz. 3. Kolor oczu: zielone. 4.Obecny wzrost: 177 cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie. 6. Znak zodiaku: bliźnięta. 7. Obecny wiek: 15. 8. Rodzeństwo: dwóch braci - Jarek i Krzysiek. 9. Wiek rodzeństwa: Jarek - 19 lat, Krzysiek - 21 lat. 10. Miejsce zamieszkania: Kraków. 11. Tatuaże/piercing: kolczyki tylko w uszach. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: płeć żeńska: Monika i Paulina; płeć męska: Kamil i Damian. 13. Chłopak/dziewczyna: - 14. Rodzaj pocałunku: nie wiem. 15. Hobby: piłka ręczna. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: raczej centrum. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nie mam prawa jazdy. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: raczej punktualna. 19. Masz prace?: nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: tak. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak, ale to było bardziej na zasadzie, że potajemnie się podkochiwałam. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie, nie robię tak dalekosiężnych planów. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: pewnie będę chciała, na razie nie śpieszy mi się. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: nie mam pojęcia. ULUBIONE: 27. Pokój: fioletowe ściany, 2 tablice korkowe, 3 obrazy, zeberka namalowana na ścianie. 28. Rodzaj muzyki: rock. 29. Piosenka: nie mam ulubionej. 30. Wspomnienie: nie mam. 31. Dzień tygodnia: piątek wieczór, sobota. 32. Kolor: czarny, fioletowy, granatowy, szary, czerwony. 33. Perfum albo woda kolońska: nie mam ulubionej. 34. Kwiat: róża. 35. Miesiąc: czerwiec, lipiec sierpień, grudzień. 36. Gazeta: nie kupuję. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: nie. 38. Kupiłeś cos: nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak. 40. Śpiewałeś: tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: nie. 44. Ruszyłeś się: tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: nie. 46. Piłeś/paliłes: nie. 47. Przytuliłeś kogoś: nie. 48. Pocałowałeś kogoś: nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: tak. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie mam pojęcia. być może będzie to związane z moją pasją - piłka ręczna. 52. Gdzie będziesz żył: nie wiem. 53. Czy chcesz mieć dzieci: - 54. Jeżeli tak, ile: - 55. Jak byś je nazwał: - TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: obojętne. 57. Długopis/ołówek: ołówek. 58. Wanilia/czekolada: czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: włączone. 61. Ciemny/jasny: ciemny. 62. Róża/lilia: róża. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: buty. 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: Skittels. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: nie mam pojęcia. ULUBIONE: 68. Jedzenie: pizza salami. 69. Zespół: nickelback. 70. Film: nie sposób wybrać jednego. 71. Program telewizyjny: - 72. Napój: nestea brzoskwiniowa. 73. Temat do rozmowy: -. 73. Nauczyciel: nauczycielka od geografii. 74. Rodzaj sklepu: z biżuterią i z ubraniami. 75. Stacja radiowa: eskarock. 76. Książka: wszystkie Meg Cabot. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: piłka ręczna, tenis. 79. Fast Food: McDonalds. 80. Kolor do ubierania: czarny,czerwony, fioletowy, szary, granatowy. 81. Liczba: 17. 82. Smak Lodów: śmietankowy, truskawkowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie. 85. Zostałeś w domu w sobotę: tak. 86. Miałeś problemy z policja: nie. 87. Okradłeś kogoś: nie. 88. Złamałeś kość: nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: tak. 90. Poszedłeś do wiezienia: nie. 91. Byłeś w szpitalu: tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: nie. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie. 94. Miałeś samochodu: nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: tak. 96. Paliłeś: nie. 97. Piłeś: nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak. 100. Co robiłeś wczoraj: sprzątałam. 101. Co robiłeś dzisiaj: na internecie siedziałam, byłam w kościele. 102. Co będziesz robić jutro: będę się edukować. 103. Co robisz w tym tygodniu: nie wiem. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: - 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: nie wiem. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: michaszki. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: kompot. 108. Piosenka, którą słyszałeś: hurts-stay. 109. Program jaki oglądałeś: canal+. 110. Osoba, którą widziałeś: mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: kolega. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: przyjaciółka. 113. Osoba, którą przytulałeś: przyjaciółka. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Re: 113 pytań. xd 12.12.10, 15:04 1. Imię: Patrycja 2. Kolor włosów: Brąz 3. Kolor oczu: Zielone 4.Obecny wzrost: 158 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary 6. Znak zodiaku: Byj 7. Obecny wiek: 12 lat 8. Rodzeństwo: żałosne rodzeństwo raczej - Klaudia 9. Wiek rodzeństwa: 17 lat 10. Miejsce zamieszkania: Poznań 11. Tatuaże/piercing: Nie 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mam dwie przyjaciółki - Marika & Eliza 13. Chłopak/dziewczyna: Brak 14. Rodzaj pocałunku: Pocałunkowy 15. Hobby: muzyka,Taniec 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: O_o. Centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Moi rodzice mają 2 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Raz tak raz nie 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Nom 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nom, kiedyś 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie teraz 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nom ULUBIONE: 27. Pokój: że mam opisać? Zielony, mały, przytulny 28. Rodzaj muzyki: Rock, pop-rock, regge 29. Piosenka: Dużo tego 30. Wspomnienie: Meeeeeeega 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, biały, fiolet, zielony, niebieski 33. Perfum albo woda kolońska: Dużo tego 34. Kwiat: Nie mam 35. Miesiąc: Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień 36. Gazeta: 13, Fun Club, Bravo ( Girl), Popcorn, Dziewczyna itd. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Ne 38. Kupiłeś coś : No bluzkę, spodnie, buty 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nom 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nom 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Tak 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Tak 46. Piłeś/paliłes: Butelka pepsi 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: Za granicom 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak 54. Jeżeli tak, ile: 4 55. Jak byś je nazwał: Alan, Fabian, Paula, Zuza TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Wanilia lepsza 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittles 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Nie mam 69. Zespół: Dużo tego 70. Film: Dużo 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: Pepsi 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: Chyba ktoś kto to napisał sobie kpi. Nienawidzę nauczycieli 74. Rodzaj sklepu: Księgarnia i z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka : Upadli 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Jazda na deskorolce i surfing 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny i czerwony, fioletowy i biały 81. Liczba: 15, 13 82. Smak Lodów: Waniliowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Kilkanaście 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: Nom 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, chyba że mamę, babcię albo siostrę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Tak 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Nom, może 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na zakupach 101. Co robiłeś dzisiaj: Siędzę przed kompem 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Sałatkę 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: "I Hope You Find It" 109. Program jaki oglądałeś: Disney Channel 110. Osoba, którą widziałeś: Mama, tata, babcia, kuzyn 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: Nikt Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 12.12.10, 15:15 1.Imię: Claudia 2.Kolor włosów: Jasny brąz. 3.Kolor oczu: Jaskrawo niebieskie. 4.Obecny wzrost: Skromniuchne 160cm. 5.5. Okulary/szkła kontaktowe: Noszę czasami okulary, ale zgubiłam je :B 6. Znak zodiaku: Panna 7. Obecny wiek: Nie ważne 8. Rodzeństwo: Nie mam, chyba, że liczy się przyrodnie-Luiza(Koszmar) 9. Wiek rodzeństwa: 6 lat. 10. Miejsce zamieszkania: Wielkopolska State, Witkowo 11. Tatuaże/piercing: Tak, chcę mieć 3 na jednym uchu i jeden na jednym A symbolicznych tatuaży chcę mieć kilka. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: shevampire- Dalila, poza nią nie mam nikogo 13. Chłopak/dziewczyna: Nie mam, nie potrzebuję chłopaka 14. Rodzaj pocałunku: Are you fucking kidding me? 15. Hobby: Śpiew, muzyka, rysowanie... ogólnie realizowanie się artystycznie, ale muzyka to moja największa pasja. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Zależy, podpieram ściany, ale przez to zwracam na siebie uwagę. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Jeśli chodzi o tatę, nie wiem jaki ma samochód Mama nie ma i ja też nie. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: W własnym tempie... zawsze. 19. Masz prace?: Czasami sezonową Albo pomagam w domu ;P 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Nie. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Tak, i bardzo się cieszę. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie, nigdy. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Chyba raczej nie, nie lubię dzieci, ale pewnie kiedyś się to zmieni ULUBIONE 27. Pokój: Teraz, fioletowe ściany, segment, szary dywan typu "Shaggy" i nad łózkiem napis Peace, love and football (To nie, mój pokój ) 28. Rodzaj muzyki: Rock, jego różne rodzaje. 29. Piosenka: OneRepublic-Waking Up 30. Wspomnienie: Szaree... 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, turkusowy, zielony, niebieski, szary 33. Perfum albo woda kolońska: Nie mam ulubionego. 34. Kwiat: Storczyk, konwalia. 35. Miesiąc: Wrzesień, Czerwiec, Maj, Marzec 36. Gazeta: Kurier Witkowski CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałeś: Nie 38. Kupiłeś coś: Nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłeś: Nie! 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Muzyk, wokalista 52. Gdzie będziesz żył: CO State USA 53. Czy chcesz mieć dzieci: Może kiedyś. 54. Jeżeli tak, ile: Dwa. 55. Jak byś je nazwał: Chłopca i dziewczynę. Dziewczynę nazwała bym Zoe (Zoja), a chłopca Alan. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi. 57. Długopis/ołówek: Ołówek. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulenie. 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Jasny. 62. Róża/lilia: Lilia. 63. McDonalds/Burger King: Jeśli już to McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczęsliwy&biedny: szczęśliwy-biedny. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pizza, czekolada, frytki, sałatki. 69. Zespół: Bóg-OneRepublic, Jezus-Linkin Park, Duch ŚW.-Paramore. 70. Film: DominujeGladiator 71. Program telewizyjny: Rozmowy w toku 72. Napój: Pepsi, lub Kubuś. 73.Temat do rozmowy: Uczucia. 73. Nauczyciel: Świetlicówa. 74. Rodzaj sklepu: Księgarnia, ciuchy, płyty. Tzn. Takie jak. Empik. 75. Stacja radiowa: RMFfm 76. Książka: Mały książę. 77. Święto: Wielkanoc i Boże Narodzenie. 78. Sport: Siatkówka. 79. Fast Food: McDonalds. 80. Kolor do ubierania: Różne. Głównie szary i czarny+jakieś kolory. 81. Liczba: 7, 13 82. Smak Lodów: Czekolada, Cookies. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Nie. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Tak, kilka. 85. Zostałeś w domu w sobotę: Nie. 86. Miałeś problemy z policją: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Nigdy. 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak. J. polski. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: Tak. Kiedy byłam malutka i i miałam silne zapalenie płuc :C 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Z języczkiem? O_o NIE!Ale rodzinne całusy były. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 4. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Nie, jest dobrze jak jest. 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: No, może trochę. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Kiedyś, teraz muszę się zmienić -_- 100. Co robiłeś wczoraj: Grałam na komputerze, oglądałam TV, myłam naczynia. itp. 101. Co robiłeś dzisiaj: KOMPUTER, byłam w kościele... 102. Co będziesz robić jutro: Słuchać muzyki, pisać test z matmy, pójdę do szkoły. 103. Co robisz w tym tygodniu: Nie wiem. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Nie pamiętam. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Będę odpowiadać na inne wątki. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Kurczak. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Sok. 108. Piosenka, którą słyszałeś: "The look" 109. Program jaki oglądałeś: TVP1 110. Osoba, którą widziałeś: Kuzyn. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Mama. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt. 113. Osoba, którą przytulałeś: Ciocia. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha. ;/ 12.12.10, 15:37 1. Imię: Marta . 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Brązowe . 4.Obecny wzrost: 165 xD 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary , ale w nich nie chodzę ;D 6. Znak zodiaku: Strzelec . 7. Obecny wiek: 14 ;] 8. Rodzeństwo: siostra i brat ; D 9. Wiek rodzeństwa: a nawet nie wiem ;D 10. Miejsce zamieszkania: DG 11. Tatuaże/piercing: ... 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Sandra , Klaudia . < 3 13. Chłopak/dziewczyna: ; D 14. Rodzaj pocałunku: ? 15. Hobby: muzyka, 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: a nic ;> 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: nie wiem , nie pytałam <lol2> 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Nie 23. Czy jesteś teraz samotny?: niee 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Ja nie mam się czego bać, n 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Nie wiem ULUBIONE: 27. Pokój: duży ;P 28. Rodzaj muzyki: Pop 29. Piosenka: Only girl ; DDDD 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Piątek ;D 32. Kolor: Fiolet . 33. Perfum albo woda kolońska:Nie mam ... 34. Kwiat: Róża czarna 35. Miesiąc: listopad , grudzień i styczeń . 36. Gazeta: CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałeś: Nie 38. Kupiłeś coś: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: nie 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: skąd mam wiedzieć ? 52. Gdzie będziesz żył: nigdzie . 53. Czy chcesz mieć dzieci: to pytanie było .... 54. Jeżeli tak, ile: 1000 55. Jak byś je nazwał: Jadzia 1 , Jadzia 2 , Jadzia 3 i tak dalej . TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: ULUBIONE: 68. Jedzenie: Hamburger, frytki 69. Zespół: Nie mam tego jedynego 70. Film: Last Song . 71. Program telewizyjny: ... 72. Napój: Pepsi 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: od niema i chemii 74. Rodzaj sklepu: biedronka <lol2> 75. Stacja radiowa: nie słucham radia . 76. Książka: nie lubię czytać 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: Czarny , fioletowy 81. Liczba: 5 , 2 29 82. Smak Lodów: CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: taa 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): 85. Zostałeś w domu w sobotę:nie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: y nie wiem ;p 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie, 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: nie 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na zakupach 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, 103. Co robisz w tym tygodniu: chodzę do szkoły. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: bd wiedzieć że skończyły się durne pytania;d RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Tost z serem 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: ... 109. Program jaki oglądałeś: ... 110. Osoba, którą widziałeś... 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś:... Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: 113 pytań. xd 12.12.10, 15:40 1. Imię: Dominika. 2. Kolor włosów: Kasztanowy. 3. Kolor oczu: brąz. 4. Obecny wzrost: 163cm. 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary, sporadycznie. 6. Znak zodiaku: byk. 7. Obecny wiek: 12. 8. Rodzeństwo: Kamila i Oliwia. 9. Wiek rodzeństwa: 15 i 5. 10. Miejsce zamieszkania: Polska. 11. Tatuaże/piercing: nie, i nie mam zamiaru. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: raczej brak. 13. Chłopak/dziewczyna: brak. 14. Rodzaj pocałunku: nie całowałam się, o. 15. Hobby: muzyka. <3. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: nie jestem w centrum uwagi, ale też nie jestem taką szarą mychą. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: z rodzicami renaultem laguną. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: zawsze punktualna 19. Masz prace?: nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: nie zawsze. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: raczej nie, chociaż.. to historia, której nienawidzę. 23. Czy jesteś teraz samotny?: tak, nie przeszkadza mi to. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie, raczej nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: kiedyś tak. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: chyba. ULUBIONE: 27. Pokój: fioletowe ściany. <3. 28. Rodzaj muzyki: indie, rock i alternatywa. 29. Piosenka: muse - feeling good, ale to może się zmienić. 30. Wspomnienie: nie powiem. 31. Dzień tygodnia: niedziela. 32. Kolor: fiolet. 33. Perfum albo woda kolońska: nie mam. 34. Kwiat: stokrotki. 35. Miesiąc: grudzień i maj. 36. Gazeta: nie kupuję. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałaś: tak, wczoraj bardzo często. 38. Kupiłaś coś: nie. 39. Źle się czułaś (fizycznie): tak. 40. Śpiewałaś: chyba tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie. 42. Chciałaś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie. 43. Poznałaś kogoś nowego: tak, w internecie. c; 44. Ruszyłaś się: ? 45. Miałaś poważną rozmowę: nie. 46. Piłaś/paliłaś: nie! 47. Przytuliłaś kogoś: nie. 48. Pocałowałaś kogoś: nie. 49. Kłóciłaś się z rodzicami: miałam ochotę to zrobić, ale prowadziłam tylko debatę w myślach. 50. Marzyłaś o osobie, z którą nie możesz być: nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: uczyć jako polonistka. 52. Gdzie będziesz żył: skąd mam wiedzieć? 53. Czy chcesz mieć dzieci: było takie pytanie. 54. Jeżeli tak, ile: dwoje. 55. Jak byś je nazwał: nie wiem. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: pepsi, ofcors. c; 57. Długopis/ołówek: długopis. 58. Wanilia/czekolada: czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: przytulas. c; 60. Światło włączone/wyłączone: głupie pytanie. 61. Ciemny/jasny: ciemny. 62. Róża/lilia: róża. 63. McDonalds/Burger King: nic. 64. Sandały/buty: a sandały to nie buty? 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: m&m's. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: raczej to drugie, ale nie jestem bardzo biedna ani też jakoś bardzo bogata, chociaż czasami jest ciężko, mimo to - jestem szczęśliwa. ULUBIONE: 68. Jedzenie: lazania mamy. 69. Zespół: muse; florence + the machine. 70. Film: nie mam. 71. Program telewizyjny: nie mam. 72. Napój: pepsi light. 73. Temat do rozmowy: muzyka. 73. Nauczyciel: nie ma takiego! 74. Rodzaj sklepu: z muzyką, płytami i ciuchami. 75. Stacja radiowa: nie słucham radia. 76. Książka: pełno tego. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: nie wiem. 79. Fast Food: nie lubię fast-foodów. 80. Kolor do ubierania: czarny, szary i granatowy. 81. Liczba: 12. 82. Smak Lodów: waniliowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): kilka razy się zdarzyło. 85. Zostałeś w domu w sobotę: prawie zawsze jestem w domu w sobotę. 86. Miałeś problemy z policja: nigdy. 87. Okradłeś kogoś: nie! 88. Złamałeś kość: nigdy. 89. Zasnąłeś na lekcji: raz się zdarzyło, ze zmęczenia. 90. Poszedłeś do wiezienia: nie. 91. Byłeś w szpitalu: nie. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: nie, chyba że ciocię, babcię itp. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie. 94. Miałeś samochodu: nie/ 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: raczej nie. 96. Paliłeś: nie. 97. Piłeś: nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: nie. 100. Co robiłeś wczoraj: sprzątałam dom. 101. Co robiłeś dzisiaj: odrabiałam lekcje. 102. Co będziesz robić jutro: siedzieć w szkole. 103. Co robisz w tym tygodniu: nie mam ochoty na pisanie. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: patrz na poprzednie pytanie. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: rozprostuję palce, odetchnę z ulgą i pomyślę, po co ja w ogóle robiłam te pytania. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: babkę. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbatę z cytryną. 108. Piosenka, którą słyszałeś: knights of cydonia. 109. Program jaki oglądałeś: pingwiny z madagaskaru. 110. Osoba, którą widziałeś: siostra. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: koleżanka. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: koleżanka. 113. Osoba, którą przytulałeś: nikt. boże, po co tyle tego! Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: 113 pytań. xd 12.12.10, 15:43 Dużo tego, sorry, nie chce mi się wypełniać ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
noboundaries Re: 113 pytań. xd 12.12.10, 16:08 1. Imię: Julia 2. Kolor włosów: Rudoblond 3. Kolor oczu: Niebieskie 4.Obecny wzrost: 174 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie, ale na okulary się zanosi 6. Znak zodiaku: Waga 7. Obecny wiek: 16 lat 8. Rodzeństwo: Paweł i Adrian 9. Wiek rodzeństwa: Paweł - 27 lat, Adrian - 26 10. Miejsce zamieszkania: Śląsk, mała miejscowość Lubsza 11. Tatuaże/piercing: Chciałabym. Co do kolczyków, to mam wątpliwości (choć marzy mi się w języku), a na osiemnastkę chętnie walnęłabym sobie tatuaż. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: To nie jest jedna osoba. Jest Oliwia, Dagmara, Agnieszka, Żaneta, Paula, Iga 13. Chłopak/dziewczyna: Nie mam 14. Rodzaj pocałunku: Namiętny 15. Hobby: Pisanie opowiadań 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Raczej wolę być w centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Na swój samochód jeszcze za wcześnie. Najczęściej wozi mnie wszędzie brat 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Zwykle jestem punktualna, rzadko zdarza mi się spóźnić 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Jasne, pod warunkiem, że są to ludzie, z którymi się dogaduję 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Niestety tak 23. Czy jesteś teraz samotny?: Ogólnie nie, ale czasami zdarzają się chwile, w których tak się czuję 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Na razie nie myślę o małżeństwie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Myślę, że tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Raczej tak ULUBIONE: 27. Pokój: Na razie dzielony z bratem, niestety. Zwyczajny. Telewizor, meble, komputer, łóżka... Żółto-zielone ściany 28. Rodzaj muzyki: Pop, Rock 29. Piosenka: Zbyt wiele tego 30. Wspomnienie: Szczęśliwe 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Lubię wszystkie kolory, ale najbardziej przepadam za czarnym i fioletowym 33. Perfum albo woda kolońska: C-thru 34. Kwiat: Tulipan, róża, konwalia 35. Miesiąc: Lipiec 36. Gazeta: Zdarza mi się kupić Bravo albo Twist'a CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Niestety tak... 38. Kupiłeś cos: Książkę z zadaniami maturalnymi z angielskiego ;D 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: O taaak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Tak 46. Piłeś/paliłes: Tak 47. Przytuliłeś kogoś: Tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Pisarka/Dziennikarka 52. Gdzie będziesz żył: Tego nie wiem. Marzy mi się Kraków albo Wrocław, a na wakacje - domek nad morzem 53. Czy chcesz mieć dzieci: Raczej tak 54. Jeżeli tak, ile: Dwójka, chłopczyk i dziewczynka 55. Jak byś je nazwał: Tego nie wiem. Wiele imion mi się podoba TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Wanilia 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Człowiek najszczęśliwszy jest wtedy, gdy ma przy sobie osobę, na której mu zależy ULUBIONE: 68. Jedzenie: Lubię wiele rzeczy, ale uwielbiam zapiekanki, sałatki, ryż z warzywami, pierogi 69. Zespół: Dużo ich, ale najbardziej lubię Tokio Hotel (poza tym ubóstwiam Ewę Farnę) 70. Film: Tego też jest mnóstwo. Ale warto powiedzieć, że kocham HP, Twilight i serial The Vampire Diaries 71. Program telewizyjny: Mam talent, You Can Dance 72. Napój: Soki owocowe, woda smakowa 73. Temat do rozmowy: Różne 73. Nauczyciel: Nauczyciel polskiego 74. Rodzaj sklepu: Sklepy odzieżowe, księgarnia 75. Stacja radiowa: RMF Maxxx 76. Książka: Mam wymienić, ile książek znajduje się na mojej ukochanej półce? Będzie tego zbyt wiele. Ale króluje u mnie Harry Potter, Zmierzch, Saga "Dom Nocy", cykl "Nieśmiertelni", Pamiętniki Wampirów, Ręka mistrza, Sklepik z marzeniami, Nostalgia anioła 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Siatkówka 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: Przy ubraniach nie kieruję się za bardzo kolorami, choć zawsze moją uwagę będą zwracały żywe barwy 81. Liczba: 7 82. Smak Lodów: Waniliowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Całych nie, ale robiłam pasemka 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Bywało, kilka razy 85. Zostałeś w domu w sobotę: Jasne 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: W życiu 88. Złamałeś kość: Nigdy 89. Zasnąłeś na lekcji: Całkiem nigdy nie zasnęłam, ale często sobie odpływam 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Nie 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Czasem chciałam być starsza, żeby dorośli bardziej się ze mną liczyli 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Nie bałdzo ;P 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Nie mi to oceniać 100. Co robiłeś wczoraj: Czytałam książkę 101. Co robiłeś dzisiaj: Pisałam rozdział na jedno z moich opowiadań 102. Co będziesz robić jutro: Męczyć się w szkole -.- 103. Co robisz w tym tygodniu: Różne rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Jak wyżej 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Spróbuję zrobić zadanie domowe RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Cukierek 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: EWAkuacja 109. Program jaki oglądałeś: TVN 110. Osoba, którą widziałeś: Tata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Znajomy 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: Przyjaciółka Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmadzik 113 12.12.10, 16:54 1. Imię: Magda 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost:156 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary ;/ 6. Znak zodiaku:Raczeek 7. Obecny wiek: 13 8. Rodzeństwo: E. i L. 9. Wiek rodzeństwa: E. ;25 L. :23 10. Miejsce zamieszkania: Trd 11. Tatuaże/piercing: Może kiedyś ;D 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Mam dwie przyjaciółki - Marzenę i Klaudię 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: długii 15. Hobby: Jazda na rolkach/rowerze, muzyka, zwierzęta # 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: pół na pół ale częściej w centrum ) 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Tak ;// 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Razz ;_ 23. Czy jesteś teraz samotny?: Niee _ mam friendsów 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Na razie nie -za młoda jestem 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak ULUBIONE: 27. Pokój: pomaranczowy, jasne meble(meblościanka) krzesło kręcone, jedno okno, zółte firanki, słomka na ścianie a na niej plakaty moich ulubionych gwiazd, brązowy dywan, łóżko i kilka obrazków na ściankie. 28. Rodzaj muzyki: Pop 29. Piosenka: Dużo ich 30. Wspomnienie: dzieciństwo, klasy ! hehe .. ;P 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Czarny, biały, niebieski i zielony 33. Perfum albo woda kolońska: Niewiele 34. Kwiat: Róża czerwona albo biała 35. Miesiąc: Grudzień i Lipiec ;0 36. Gazeta: Bravo CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałeś: Nie 38. Kupiłeś coś: Nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: piłam herbate z cytryną ;łee: 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Nauczycielka ? 52. Gdzie będziesz żył: w mojej miejscowości 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak, choć pomyślę sobie o obowiązkach to pół na pół ;/ 54. Jeżeli tak, ile: dwoje (dwie córy) 55. Jak byś je nazwał: Sabina i Martyna TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Wanilia 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CDM 66. Skittels/M&M's : M&M;s 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Wole być szczęśliwa i biedna nie jeżeli nieszczęśliwa a do tego bogata. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Frytki,pizza,spaagethii,racuchy mmm.. 69. Zespół: Afromental ? 70. Film: Dużo ich ;; 71. Program telewizyjnyrzyjaciele 72. Napój: Pepsi 73. Temat do rozmowy: zainteresowania ? 73. Nauczyciel: Pani od Histyy * 74. Rodzaj sklepu: Z Ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska 76. Książka: lubie ale zależe co i ile ma stron ! 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport:Jazda na rolkaach/rowerze, Biegi 60m. 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: Czarny i czerwony, fioletowy i biały 81. Liczba: 7 82. Smak Lodów: Pistacjowy i bananowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Niee 85. Zostałeś w domu w sobotę:Tak 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: Uszczerbek się liczy ? 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak z tym uszczerbkiem i tyle (nie lubie szpitali) 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Mame ! ale to jak byłam mała 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: ee tam starszy ma więcej obowiązków ;D 96. Paliłeś: Nie ! 97. Piłeś: Nie! 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Raczej tak ; 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam po lekcje 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Będe siedzieć w szkole do 16 103. Co robisz w tym tygodniu: W tym? Będe zakuwać do spr 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Nauka. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Zajme się nauką z plasty ;/// RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: ciastko ;0 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś:Herbata+cytryna 108. Piosenka, którą słyszałeś: Cry Cry Cry 109. Program jaki oglądałeś: Polsat 110. Osoba, którą widziałeś: Tata 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Nikt 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: Psa xD Odpowiedz Link Zgłoś
oriana Re: 113 pytań. xd 12.12.10, 17:49 1. Imię:Kinga. 2. Kolor włosów: Brąz. 3. Kolor oczu: Piwne. 4.Obecny wzrost: Nie wiem ;p 5. Okulary/szkła kontaktowe: Jeszcze czego! 6. Znak zodiaku: Skorpion. 7. Obecny wiek:12 lat. 8. Rodzeństwo:Nie mam. 9. Wiek rodzeństwa:....... 10. Miejsce zamieszkania:Zgadnij. 11. Tatuaże/piercing:Nie,a pozatym uważam robienie sobie ich za głupie! 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:Wiki i Klaudia. 13. Chłopak/dziewczyna:brak 14. Rodzaj pocałunku:Namiętny 15. Hobbyisanie opowiadań,czytanie,rysowanie bazgrołków i siedzenie na necie. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?:Różnie,ale częściej chyba w centrum. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?unktualna. 19. Masz prace?:Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?:Zależy kiedy i wśród jakich. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans:Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?:Nie,ale przez tego KOGOŚ byłam parę razy smutna. 23. Czy jesteś teraz samotny?:Nie. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Ja nie mam się czego bać, nie chcę męża... Może zmienię zdanie, ale na razie nie obchodzi mnie mąż. 25. Czy chcesz wziąć ślub?:Nie./Może? 26. Czy chcesz mieć dzieci?:Nie!Nie!Nie!Chyba,że adoptowane.... ULUBIONE: 27. Pokój: Żółte ściany,cztery kąty=miejsce ukryte przed światem. 28. Rodzaj muzyki: Pop. 29. Piosenka:Nie mam,ale lubię szybkie i meksykańskie utwory. 30. Wspomnienie:Trudne,bo ciągle ich przybywa. 31. Dzień tygodniaiątek. 32. Kolor:Błękit. 33. Perfum albo woda kolońska:Nie mam,ale lubię te z oriflame. 34. Kwiat:Róża. 35. Miesiąc:Grudzień. 36. Gazeta:Aktualnie Bravo,ale często zmieniam w tej sprawie zdanie. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakałeś:Nie!Ja rzadko płaczę. 38. Kupiłeś cos:Nie.Mama mi tylko tenisówki kupiła,ale zaduży rozmiar i trzeba wymienić. 39. Źle się czułeś (fizycznie):Tak. 40. Śpiewałeś:Nuciłam raczej. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię':Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego:To trwa od kilku miesięcy.Tak. 43. Poznałeś kogoś nowego:Nie. 44. Ruszyłeś sięziwne pytanie.Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę:Nie. 46. Piłeś/paliłes:Nie. 47. Przytuliłeś kogoś:Tak. 48. Pocałowałeś kogoś:Nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami:Tak. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być:Tak jakby..... W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz:Zostanę znaną aktorką lub pisarką.Raczej to drugie. 52. Gdzie będziesz żył:W Meksyku! 53. Czy chcesz mieć dzieci:Nie. 54. Jeżeli tak, ile:Jeśli już to dwa i adoptowane.Chłopak i dziewczynka. 55. Jak byś je nazwał:Chłopak-Adam,dziewczyna-Justyna. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi:Coca Cola. 57. Długopis/ołówekługopis. 58. Wanilia/czekolada:Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunekocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone:Włączone. 61. Ciemny/jasny:Jasny. 62. Róża/lilia:Róża. 63. McDonalds/Burger King:McDonalds. 64. Sandały/buty:Buty. 65. CD/kaseta:Kaseta. 66. Skittles/M&M's:M&M. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biednyzczęście.....Bogactwo?O ku.wa!Nie wiem! ULUBIONE: 68. Jedzenie:Zapiekanka,pierogi i śledzik. 69. Zespół:RBD. 70. Film:Harry Potter i Komnata Tajemnic. 71. Program telewizyjny:Włatcy móch! 72. Napój: Pepsi albo sok pomarańczowy 73. Temat do rozmowyex.....Żarcik! 73. Nauczyciel:Hahaha!Jeśli już to historyczka.xd. 74. Rodzaj sklepupożywczy. 75. Stacja radiowa:Nie mam. 76. Książka:Eragon i wszystkie części HP.A tak wogóle to Kocham książki!!! 77. Święto:Boże Narodzenie. 78. Sport:Unii Hokej. 79. Fast Food 80. Kolor do ubierania:Fiolet i błękit.Biały i czarny też spoko,bo do wszystkiego pasują. 81. Liczba:2 i 13. 82. Smak Lodów:Truskawka i czekolada. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy:Nie.... 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy):Można powiedzieć,że tylko słowna. 85. Zostałeś w domu w sobotę:Tak.A co ja milioner? 86. Miałeś problemy z policją:Nie. 87. Okradłeś kogoś:Tak.Jak miałam z dziewięć lat.Może siedem. 88. Złamałeś kość:Nie.Ale zaraz,chyba tak.Dawno temu. 89. Zasnąłeś na lekcji:Nie,ale było blisko. 90. Poszedłeś do wiezienia:Nie. 91. Byłeś w szpitalu:Nie i nie zamierzam. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci:Nie,co najwyżej w puliczek na powitanie i to tylko z rodziny. 93. Zgubiłeś się na wakacjach:Nie. 94. Miałeś samochodu:Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy:Tak.Młodszy,jak patrzę ile mam zadawane.Starszy,bo to supcio! 96. Paliłeś:Nie. 97. Piłeś:Herbatę. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny:Tak. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny:Tak. 100. Co robiłeś wczoraj:Wkuwałam i nudziłam się. 101. Co robiłeś dzisiaj:Uczę się. 102. Co będziesz robić jutroewnie to co zawsze..... 103. Co robisz w tym tygodniu:A co to kogo? 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu:Nic ciekawego. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy:Wezmę się za lekcje. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś:Czekolada. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś:Herbata. 108. Piosenka, którą słyszałeś:Nie znam tytułu.Jakaś disco.Moja mama słucha w swoim pokoju. 109. Program jaki oglądałeś:Viva Polska chyba. 110. Osoba, którą widziałeś:Rodzice. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebieawno już....... 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś:Zero. 113. Osoba, którą przytulałeś:Mama. Odpowiedz Link Zgłoś
bimberkakc Re: 113 pytań. xd 15.12.10, 16:40 1 Ania 2 blond 3 niebieskie 4 nie wiem :p 5 nic z tego 6 skorpion 7 12 8 Iza 9 14 10 łowicz 11 nic 12 Łukasz 13 chłopak 14 pocałunkowy 15 muza taniec śpiew 16 centrum zawsze centrum 17 nie mam samochodu 18 na lekcje tak 19 niee 20 pewnie 21 co ty ja zawsze mam u chłopaków szanse 22 nigdy 23 coś ty 24 ja mam się bać 25 tak ale nie teraz 26 nie wiem 27 ściany koloru fioletowy łóżko itd 28 pop 29 justin bieber pray 30 fajne 31 sobota 32 czarny czerwony fioletowy 33 dużo 34 róża 35 lipiec 36 bravo girl fun club 37 niee 38 czapkę szal rękawiczki 39 nie 40 no ba 41no ba ale komu 42 tak 43 nie 44 tak 45 tak 46 nie 47 tak 48 w policzka 49 nie 50 nie 51fotogfaf 52 nad morzem skącze później Odpowiedz Link Zgłoś
niia11 Re: 113 pytań. xd 15.12.10, 17:26 1. Imię: Honorata 2. Kolor włosów: brązowe 3. Kolor oczu: brązowe 4.Obecny wzrost: 163cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: nee ! 6. Znak zodiaku: rybcia 7. Obecny wiek:15 8. Rodzeństwo: tak siostrzyczka 9. Wiek rodzeństwa: 19 lat xd 10. Miejsce zamieszkania: ymm nad morzem 11. Tatuaże/piercing: nie ! ale kiedyś tak 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Za dużo by wymieniać. 13. Chłopak/dziewczyna: nie . 14. Rodzaj pocałunku: co ? 15. Hobby: a rózne. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?:Centrum, zawsze centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: róznie bywa./ 19. Masz prace?: Niee teraz/ w wakacje tak. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. Niemożliwe. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: ... 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie, dobrze mi samej. xd 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie mysle o tym. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Obecnie nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: kiedyś tak xd ULUBIONE: 27. Pokój: a no nie wiem xd 28. Rodzaj muzyki: wszystko prócz disco polo i jakiś biesiad. blle 29. Piosenka: Trudno wybrać 30. Wspomnienie: niezapomniane. 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: fioletowy, pomarańczowy biały czarny 33. Perfum albo woda kolońska: Adidas. xd 34. Kwiat: nie ma 35. Miesiąc: lipiec serce 36. Gazeta: Nie kupuje gazet CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: tak długopis. xd 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: tak 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: tak szklanki nie umyte na to wskazują. 47. Przytuliłeś kogoś: tak xd 48. Pocałowałeś kogoś: nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: architekt 52. Gdzie będziesz żył: Nad morzem 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie wiem 54. Jeżeli tak, ile: 2 55. Jak byś je nazwał: to sie okaże w przyszłości. xd TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: cola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogatego i szczęśliwego, ULUBIONE: 68. Jedzenie: za dużo by wymieniać xd 69. Zespół: Nie mam tego jedynego 70. Film: co sie zdarzyło w Las Vegas <3 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: soczek xd 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: bez kom. i 74. Rodzaj sklepu: Księgarnia i z ciuchami 75. Stacja radiowa: RMF MAXXX <333 76. Książka: <333 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: pływanie 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: Czarny, fioletowy i biały 81. Liczba: 9 82. Smak Lodów: Pistacjowy i cytrynowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: niee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie pamiętam xd 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: nigdy 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak 15 lat temu jak sie urodziłam. xd 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: tak xd 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: odbijałam sie xd 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem 103. Co robisz w tym tygodniu: za dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: odetchnę z ulgą. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: wafelek xd 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: soczek 108. Piosenka, którą słyszałeś: nie znam tytułu ale David Guetta 109. Program jaki oglądałeś: Disney TLC. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciel 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: Przyjaciółka <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: 113 pytań. xd 15.12.10, 20:34 1. Iga 2. ciemny brąz 3. brązowe 4. 1,55 m. 5. okulary, czemu nie 6. ryby 7. 16 za pare miesięcy : 3 8. Tomek 9. 11 miesięcy 10. po co ci to ku... ? 11. kiedyś kolczyk w nosie, może niedługo tatuaż < 3 12. Marta. 13. tylko flirt 14. namiętny 15. demoralizacja 16. nie obchodzi mnie to. 17. ee ? 18. spóźniona zawsze 19. nie 20. tak 21. em, nie 22. tak 23. a w jakim sensie ? 24. nie 25. nie mysle o tym. 26. nie 27. pufa, łozko, biurko, plakaty, szafa na całą sciane 28. hard rock 29. sweet child o' mine 30. cudowne. 31. piątek 32. czarny, czerwony 33. dior, chanel, YSL 34. nie ma chyba. 35. ch... wie. 36. żadna. 37. nie 38. nie.. chyba 39. troche 40. tak 41. nie 42. może 43. tak, chyba 44. tak 45. tak 46. tak 47. tak 48. zależy gdzie i kogo 49. codziennie to robie 50. nie 51. a ch... wie 52. w LA. *,* 53. może kiedyś. 54. góra dwoje 55. Matylda/Matilda, a chlopca nie wiem. 56. pepsi 57. długopis 58. wanilia 59. pocałunek 60. zależy w jakiej sytuacji 61. ciemny 62. lilia 63. obojętne 64. martensy < 3 65. cd 66. Skittels 67. po prostu zajebisty 68. mandarynki, i duzo duzo xd 69. guns n roses 70. duzo tego 71. nie mam 72. shake, herbata, wino, redds 73. jedna taka jest spoko ale teraz mnie wku...a 74. monopolowy xd, ciuchy, księgarnia, płyty 75. eska rock, i takie tam 76. dzieci z dworca zoo 77. boże narodzenie 78. gimnastyka, 79. mcdonald's ,burger king 80. czarny, biały, czerwony, niebieski ewentualnie 81. 9 82. biała czekolada, cappucino, śmietankowy 83. wiele razy 84. zależy jaką 85. nie 86. tak, miałam 87. tylko ze sklepu 88. nie 89. tak 90. nie 91. tak 92. wieleee razy 93. celowo z koleżanką raz 94. nie 95. raz starsza raz młodsza 96-97. tak 98-99. tak 100. nie pamiętam : 3 101. byłam z moimi : 3 102. szkoła a potem moi : 3 103. dużo rzeczy 104. duzooo 105. ch... mnie to. i tak pisze to już godzine bo robie przerwy 106. mandarynkę 107. bodajże kawa, ale nie wiem 108. jakaś tam ch...owa w radiu 109. nie oglądam tv 110. ojcu mój : 3 111. kolega 112. bliski kolega 113. brat Odpowiedz Link Zgłoś
patuska2705 Re: 113 pytań. xd 15.12.10, 21:32 1. Imię: Patrycja 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Brązowe 4.Obecny wzrost: 12...8 ?? 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie i nie mam zamiaru mieć 6. Znak zodiaku: Bliźnięta 7. Obecny wiek:9 ( :\ ) 8. Rodzeństwo: o Boże ! nienawidzę mojej starszej siostry Ani : ( 9. Wiek rodzeństwa: Ania 15 lat 10. Miejsce zamieszkania: pudełko od kredek 11. Tatuaże/piercing: nie 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Adam i Emilia ( Emilia z kotka ) 13. Chłopak/dziewczyna: cicha miłość 14. Rodzaj pocałunku: 15. Hobby: zwierzęta i fotografia 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: różnie 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: nie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: oczywiście że tak 23. Czy jesteś teraz samotny?: tak 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie chcę mieć męża 25. Czy chcesz wziąć ślub?: nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: jedno ULUBIONE: 27. Pokój: ... 28. Rodzaj muzyki:dużo ich... 29. Piosenka: Trudno wybrać, ale tak obecnie to sweedish house mafia, inie tempach miami 2 ibiza 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Sobota i piątek 32. Kolor: fioletowy 33. Perfum albo woda kolońska: pełno ich 34. Kwiat: wszystkie róże 35. Miesiąc: maj 36. Gazeta:party, świat seriali CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: tak jakby... 46. Piłeś/paliłes: niee 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie, ale s siostrą tak 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie tylko o tej z którą mogę być W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: eee... nauczycielka ?? 52. Gdzie będziesz żył: domek jednorodzinny nad morzem 53. Czy chcesz mieć dzieci: no chyba... 54. Jeżeli tak, ile: Jedno albo dwójkę 55. Jak byś je nazwał: jedną dziewczynkę, a jakby miała być dwójka dzieci to chłopiec i dziewczynka Klaudia i Marcin TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi:Cola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: włączone 61. Ciemny/jasny: jasno-ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M & M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: ja wolę bogatego i szczęśliwego, ULUBIONE: 68. Jedzenie: hamburgery, frytki, ziemniaki w mundurkach, gołąbki i wiele wiele innych 69. Zespół: Star Guard Muffin ( Bednarek najlepszy ) 70. Film: pojutrze Titanic i inne 71. Program telewizyjny: ?? 72. Napój: coca cola ice tea i woda 73. Temat do rozmowy: moja głupota xD 73. Nauczyciel: aaaaa ! tu o potworze mowa ! 74. Rodzaj sklepu: h & m 75. Stacja radiowa: RMF MAXXX 76. Książka: Mikołajek 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: ... 79. Fast Food: McDonalds i pizzeria 80. Kolor do ubierania: fioletowy i inne 81. Liczba: 6 82. Smak Lodów: cytrynowy i czekoladowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nieeee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): ponad 2 85. Zostałeś w domu w sobotę: nie raz 86. Miałeś problemy z policja: Nie, tylko z jakimś głupim facetem 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: prawie 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: moją przyjaciółkę 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: nie 100. Co robiłeś wczoraj: szkoła, roraty i komputer do wieczora 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję siedziałam przy kompie i wiele innych 102. Co będziesz robić jutro: ??? 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: łohhhoł trudno wymienić 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: będę żałować że to już koniec, bo to jest ciekawe lub śmieszne RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: ciastko z czekoladą 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata cytrynowa 108. Piosenka, którą słyszałeś: " Far East Movement - Like A G8 " 109. Program jaki oglądałeś: tvn 110. Osoba, którą widziałeś: mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: kolega 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: kolega 113. Osoba, którą przytulałeś: misiu Odpowiedz Link Zgłoś
lexie15 Re: 113 pytań. xd 15.12.10, 22:16 1. Imię: magda. 2. Kolor włosów: brązowe. 3. Kolor oczu: zielone. 4.Obecny wzrost: 171. 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary ;x 6. Znak zodiaku: strzelec . ; > 7. Obecny wiek: 15 . 8. Rodzeństwo: daria , natalia 9. Wiek rodzeństwa: 13 l. , 11 l. 10. Miejsce zamieszkania: a , sama nie wiem ;o 11. Tatuaże/piercing: brak 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: monika. ;b 13. Chłopak/dziewczyna: na chwile obecną - brak 14. Rodzaj pocałunku: he ? 15. Hobby: muzyka , <3 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: coś pomiędzy c; 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu, ale rodzice mają dwa 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: punktualna 8) 19. Masz prace?: noł 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: nie zawsze . 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: tak , 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: zdarzyło się ;x 23. Czy jesteś teraz samotny?: raczej niee . 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: em , nie ? ;B 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak , 26. Czy chcesz mieć dzieci?: owszem . ULUBIONE: 27. Pokój: fajny 8) , 28. Rodzaj muzyki: rock 29. Piosenka: za duży wybór , 30. Wspomnienie: yyy , mleko ? 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: morski , czarny , granatowy , 33. Perfum albo woda kolońska: mnóstwo , 34. Kwiat: fiołek , 35. Miesiąc: grudzień . 36. Gazeta: Nie kupuje gazet CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak , 38. Kupiłeś cos: buty , bluzę , 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak , 40. Śpiewałeś: oui , 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': nie , 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: tak , 43. Poznałeś kogoś nowego: tak , 44. Ruszyłeś się: jw. 45. Miałeś poważną rozmowę: niee 46. Piłeś/paliłes: nie-e , 47. Przytuliłeś kogoś: tak , 48. Pocałowałeś kogoś: nie , 49. Kłóciłeś się z rodzicami: nie , 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: ehem , W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: a skąd mam to wiedzieć ? xD 52. Gdzie będziesz żył: w domu , 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak , 54. Jeżeli tak, ile: dwoje , 55. Jak byś je nazwał: Koralia / Anastazja / Arleta ? , Nataniel / Marcin TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: pepsi , 57. Długopis/ołówek: ołówek , 58. Wanilia/czekolada: ymm , wanilia , 59. Przytulenie/pocałunek: pocałunek , 60. Światło włączone/wyłączone: wyłączone , 61. Ciemny/jasny: ciemny , 62. Róża/lilia: lilia 63. McDonalds/Burger King: mcdonalds 64. Sandały/buty: buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: m&m's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: ha ! , bogaty & szczęśliwy 8) , ULUBIONE: 68. Jedzenie: coś dobrego i zdrowego xD , 69. Zespół: aaj, jest kilka , 70. Film: jw. 71. Program telewizyjny: MTV Rock 72. Napój: pepsi , 73. Temat do rozmowy: ciekawe , 73. Nauczyciel: dalej ! , 74. Rodzaj sklepu: każdy , 75. Stacja radiowa: rmf fm 76. Książka: patrz: 69 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: siatkówka , 79. Fast Food: mcdonalds 80. Kolor do ubierania: morski - granatowy , 81. Liczba: 7 , 82. Smak Lodów: śmietankowe , CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie i nie zamierzam ;x , 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): chyba wcale o.o , 85. Zostałeś w domu w sobotę: tsa , 86. Miałeś problemy z policja: nie , 87. Okradłeś kogoś: pf , nie! , 88. Złamałeś kość: nigdy , 89. Zasnąłeś na lekcji: zdarzyło się , 90. Poszedłeś do wiezienia: nie , 91. Byłeś w szpitalu: tak , 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: przyjaciółkę , 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie , 94. Miałeś samochodu: nie .. :B 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: chyba sie nie zdarzyło , 96. Paliłeś: nie , 97. Piłeś: tak , 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: yhym , 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: no ba ! 8) 100. Co robiłeś wczoraj: odwiedziłam przyjaciółke , 101. Co robiłeś dzisiaj: nauka ;x , 102. Co będziesz robić jutro: nie moge przewidzieć:B 103. Co robisz w tym tygodniu: wszystko to , na co mam ochote , 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: nie pamiętam c; 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: aa , jeszcze nie wiem xD RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: jabłko , 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: sok , 108. Piosenka, którą słyszałeś: The Time , 109. Program jaki oglądałeś: MTV , 110. Osoba, którą widziałeś: siostra , 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjaciółka , 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: nikt , 113. Osoba, którą przytulałeś: przyjaciółka , Odpowiedz Link Zgłoś
kiiin55 Re: 113 pytań. xd 17.12.10, 12:53 1. Imię: Kinga . 2. Kolor włosów: Ciemny blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 170 . 5. Okulary/szkła kontaktowe: Okulary . Czasami . xd 6. Znak zodiaku: Strzelec . 7. Obecny wiek: 14 . 8. Rodzeństwo: Patryk . 9. Wiek rodzeństwa: hm. 12 . 10. Miejsce zamieszkania: JŁ . 11. Tatuaże/piercing: . 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Emila , Iza . 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: . 15. Hobby: muzyka , gra na gitarze . 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?:Zależy . 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Nie mam swojego samochodu :d 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna xd 19. Masz prace?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Zależy . 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Powiedzmy , że tak . 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Tak . 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nie . 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie . 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Kiedyś . 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Raczej tak . ULUBIONE: 27. Pokój: ale co opisać ? :d zielone ściany i reszta potrzebnych rzeczy ^^ 28. Rodzaj muzyki: Rock . 29. Piosenka: Nie mam jednej . 30. Wspomnienie: Nie mam . 31. Dzień tygodnia: Sobota. 32. Kolor: Czarny, 33. Perfum albo woda kolońska: Też nie mam ulubionych . 34. Kwiat: Róża . 35. Miesiąc: Lipiec . 36. Gazeta: Nie kupuje gazet . CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie . 38. Kupiłeś cos: Stanik 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak . 40. Śpiewałeś: Nie . 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie . 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Herbate . 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Tak . 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Taak . W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Nie wiem jeszcze . 52. Gdzie będziesz żył: Niewiem :d 53. Czy chcesz mieć dzieci: Raczej tak . 54. Jeżeli tak, ile: Dwoje . 55. Jak byś je nazwał: Niewiem :d TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Coca Cola . 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulenie . 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone . 61. Ciemny/jasny: Ciemny . 62. Róża/lilia: Róża . 63. McDonalds/Burger King: McDonalds , 64. Sandały/buty: Buty . 65. CD/kaseta: CD . 66. Skittles/M&M's: Skittels . 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Szczęsliwy & biedny . ULUBIONE: 68. Jedzenie: . Hm.. frytki :d 69. Zespół: np. TH , Muse . 70. Film: Jumanji 71. Program telewizyjny: Nie mam . 72. Napój: Sok Jabłkowy . 73. Temat do rozmowy: muzyka ^^ 73. Nauczyciel: Pan czubko . 74. Rodzaj sklepu: Rodzaj ? 75. Stacja radiowa: Eska /. 76. Książka: Wciąż ją kocham . 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Jazda na deskorolce , biegi , . 79. Fast Food: . 80. Kolor do ubierania: Czarny 81. Liczba: 5 . 82. Smak Lodów: Czekoladowy . CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Tak. Szamponetką :d 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Raz . 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak . 86. Miałeś problemy z policja: Nie . 87. Okradłeś kogoś: Nie . 88. Złamałeś kość: Nieee 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie . 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie . 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie . 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie . 94. Miałeś samochodu: Nie . 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Pośrodku . 96. Paliłeś: Nie . 97. Piłeś: Tak . 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Nie mi to oceniać ;d 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Czemu w czasie przeszłym ? xd 100. Co robiłeś wczoraj: Pisalam bloga . 101. Co robiłeś dzisiaj: Nic szczególnego . 102. Co będziesz robić jutro: Nadrabiać lekcje . 103. Co robisz w tym tygodniu: Nic. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Chodziłam do szkoły. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Odpoczne . XD RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Nic jeszcze dziś nie jadlam . 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Herbata . 108. Piosenka, którą słyszałeś: Uprising . 109. Program jaki oglądałeś: Tvn . 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Tata . 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Iza . 113. Osoba, którą przytulałeś: Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
collins ha, było 114 pytań! :d 19.12.10, 14:32 1. Jula. 2. ciemny blond. 3. Zielone. 4. 155 cm. 5. okulary - do komputera. 6. ryba. 7. 13. 8. brat Kubuś. 9. 3 latka 10. NIBYLANDIA, fuck yea. 11. - 12. Zuzanna. 13. - 14. - 15. literatura, muzyka, gra na gitarze. 16. podpieram ściany. 17. citroenem. 18. spóźniam się. 19. nie. 20. tak. 21. - 22. - 23. tak, nie licząc kota. 24. nie myślałam o tym. 25. mhm. 26. w przyszłości, tak. 27. brązowe - kremowe ściany + tapeta nad łóżkiem. pokój jak pokój. 28. metal, ave satan! 29. Low Man's Lyric. 30. różne. 31. piątek. 32. szary, biały, brązowy, czarny. 33. em, dezodorant + mgiełka truskawkowa. 34. konwalie. 35. czerwiec. 36. - 37. nie. 38. książkę. 39. tak. 40. tak. 41. nie. 42. nie. 43. nie. 44. tak. 45. nie. 46. nie. 47. brata i rodziców. 48. nie. 49. tak. 50. nie. 51. lekarz. 52. em, w Krakowie. 53. tak. 54. dwójkę. 55. chłopiec Jacek, a dziewczynka Tośka. 56. coca cola. 57. długopis. 58. czekolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaada. 59. przytulenie. 60. włączone. 61. ciemny. 62. lilia. 63. Burger King. 64. sandały. 65. CD. 66. M&M. 67. - 68. hm, spaghetti, pizza domowej roboty i zielona herbata. 69. METALLICA i Nirvana. 70. - 71. - 72. soki. 73. dużo ich? 74. pan od historii. 75. ROCK METAL SHOP! :d 76. - 77. dużo ich? 78. urodziny. 79. urodziny. 80. rzadko kiedy jadam, ale jak już jem to tylko w KFC. 81. czarny, biały, zielony, szary. 82. 16. 83. śmietankowe. chyba. 84. nie. 85. nie. 86. tak 87. nie. 88. nie. 89. raz, prawą rękę. 90. nie. 91. nie. 92. na razie nie. 93. y, nie? 94. nie. 95. nie. 96. starsza, taka 16 byłaby okej. 97. nie. 98. nie. 99. nie jestem w sobie tak zadumana, jak autorka postu. (: 100. jw. 101. spałam! 102. uczyłam się. 103. uczyć się? 104. spotykam się z przyjaciółką + sprzątam. 105. - 106. nie mam pojęcia. 107. chrupki z mlekiem, michałki zamkowe. 108. zieloną herbatę. 109. Megadeth - Coming Home. 110. - 111. rodzinka. 112. przyjaciółka. 113. przyjaciółka. 114. brat. Odpowiedz Link Zgłoś
betsy Re: 113 pytań. xd 26.12.10, 15:43 1. Imię: Beata 2. Kolor włosów: Szatynka 3. Kolor oczu: Niebiesko - zielone 4.Obecny wzrost: 162 5. Okulary/szkła kontaktowe: soczewki 6. Znak zodiaku: Lew 7. Obecny wiek: 17 8. Rodzeństwo: Darek 9. Wiek rodzeństwa: 19 10. Miejsce zamieszkania: metropolia 11. Tatuaże/piercing: mysle nad tym XD 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Emi 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: Pocałunkowy 15. Hobby: muzyka 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: centrum 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Opel Tigra 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Na lekcje wiecznie spóźniona, a tak poza tym to nie 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: yhmmm zdaza sie 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Niggdy 23. Czy jesteś teraz samotny?: a no i dobrze mi z tym 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie....najyzej zostane stara panna i bede miala 4 koty i 2 psy 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak ale pozniej 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak ULUBIONE: 27. Pokój: że mam opisać? pomaranczowy......ale nie jebnooczny tylko taki fajny 28. Rodzaj muzyki: Rock 29. Piosenka: Trudno wybrać 30. Wspomnienie: Fajne 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: fioletowy 33. Perfum albo woda kolońska: Duuuuuuuuuuużo 34. Kwiat: Róża czarna lub biała lilia 35. Miesiąc: Czerwiec 36. Gazeta: Barvo, Popcorn CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: czekolade 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Butelka po coli stoi pusta 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: hmm.....chyba mozna to nazwac sprzeczka 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: ja nigdy nie dorosne 52. Gdzie będziesz żył: napewno nie tu gdzie teraz 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: dwojke 55. Jak byś je nazwał: jeszcze nie wiem.....ale moze dziewczynke Ewelina a chłopaka Łukasz TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Tota Tola 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: KFC XD 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego, cha! ULUBIONE: 68. Jedzenie: spaghetti 69. Zespół: 30 Seconds to mars 70. Film: Requiem dla snu, Mr Nobody 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: Tota Tola 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: yyy....mleko? XD 74. Rodzaj sklepu: obuwniczy i odziezowy 75. Stacja radiowa: Eska Rock 76. Książka: Nicholas Sparks - Ostatnia Piosenka 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Leżenie na kanapie i przelanczanie programow 79. Fast Food: KFC 80. Kolor do ubierania: rozne 81. Liczba: 30 82. Smak Lodów: Tiramisu CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): 2 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: raz 89. Zasnąłeś na lekcji: zeby to raz XD 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: ehhh chyba z 1566461065 razy 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie....chyba ze po pijanemy i nie pamietam XD 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starsza, o tak! 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Taaa 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Taaaa 100. Co robiłeś wczoraj: Obijałam się 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Krokiety 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: ,,Bad Romance'' ale Marsow a nie tej Lamy 109. Program jaki oglądałeś: Mtv Rocks 110. Osoba, którą widziałeś: Mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Brat 113. Osoba, którą przytulałeś: misiu XD Odpowiedz Link Zgłoś
emilydead_mars Re: 113 pytań. xd 08.01.11, 15:47 1. Imię: Paola. 2. Kolor włosów: Często się zmienia. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 156 5. Okulary/szkła kontaktowe: brak. 6. Znak zodiaku: Waga. 7. Obecny wiek: 16 8. Rodzeństwo: brak. 9. Wiek rodzeństwa: -II- 10. Miejsce zamieszkania: Za siedmioma górami gówna. 11. Tatuaże/piercing: Kolczyk w nosie. Na tatuaże muszę poczekać. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Karolina , Sylwia i Mateusz. 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: 'Na dziw.kę.' xd 15. Hobby: muzyka , książki , gitara , muzyka. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Czasami to ,czasami to. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Audi A4. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: To zależy. 19. Masz prace?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Niekiedy. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Za dużo razy. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Taaa. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Samotny ?! Tak bym tego nie nazwała. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Nie wiem. Nie myślę o tym. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Raczej. ULUBIONE: 27. Pokój: brudny. 28. Rodzaj muzyki: Rock , Punk , Grunge. 29. Piosenka: Za dużoooo! 30. Wspomnienie: Cenne. 31. Dzień tygodnia: Sobota. 32. Kolor: fioletowy , czarny i czerwony. 33. Perfum albo woda kolońska: Perfumy od Avril. 34. Kwiat: Czarna lub biała róża , lilie. 35. Miesiąc: Czerwiec. 36. Gazeta: Teraz Rock , Machina. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Płakałeś: Nie. 38. Kupiłeś coś: Płatki xd 39. Źle się czułeś (fizycznie): Tak. 40. Śpiewałeś: Tak . 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Tak. 43. Poznałeś kogoś nowego: Tak. 44. Ruszyłeś się: Tak . 45. Miałeś poważną rozmowę: Tak. 46. Piłeś/paliłeś: Nie. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie . 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Jak codziennie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: TAAAK! W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Nie chcę dorosnąć. 52. Gdzie będziesz żył: W LA. 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak . 54. Jeżeli tak, ile: dwójkę . 55. Jak byś je nazwał: Nie mam pojęcia,ale nie będą to Polskie imiona. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Cola. 57. Długopis/ołówek: Długopis. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Pocałunek. 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone . 61. Ciemny/jasny: Ciemny . 62. Róża/lilia: Róża . 63. McDonalds/Burger King: No one. 64. Sandały/buty: Buty. 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittlesy. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Bogaty i szczęśliwy. ULUBIONE: 68. Jedzenie: Nie umiem wybrać. 69. Zespół: 30STM , Nirvana. 70. Film: Requiem dla snu and moreeee... 71. Program telewizyjny: brak. 72. Napój: Gorąca czekolada. 73. Temat do rozmowy: -,- 73. Nauczyciel: od Plastyki! 74. Rodzaj sklepu: muzyczny. 75. Stacja radiowa: Eska Rock . 76. Książka: Wszystkie Barbary Rosiek. 77. Święto: Boże Narodzenie. 78. Sport: Kopanie kubłów glanem i piłka nożna. 79. Fast Food: ?! 80. Kolor do ubierania: Ciemne. 81. Liczba: 3 , 13 i 30. 82. Smak Lodów: Cytryna. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Tak. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): To było w podstawówce , nie zliczę. 85. Zostałeś w domu w sobotę: No. 86. Miałeś problemy z policja: Tak. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: kilka razy. 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie . 91. Byłeś w szpitalu: Tak, za często tam bywam. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Tak. 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Żeby to raz xd 94. Miałeś samochodu: Nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Starszaaa! 96. Paliłeś: Tak . 97. Piłeś: Tak . 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: -,- 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: zaje.bista -,- 100. Co robiłeś wczoraj: Siedziałam na TT xd 101. Co robiłeś dzisiaj: Siedziałam na TT xd 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem. Spontan to podstawa. 103. Co robisz w tym tygodniu: Idę do szkoły. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Chodziłam do szkoły. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Znajdę coś ciekawszego do roboty. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Naleśniki. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Kakao. 108. Piosenka, którą słyszałeś: 30STM 'Capricorn'. 109. Program jaki oglądałeś: TLC. 110. Osoba, którą widziałeś: Tata. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Braciszek. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Kuzynka. 113. Osoba, którą przytulałeś: Kuzynka xd Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 hmm...moje odpowiedzi;-) 26.12.10, 16:08 1. Imię: Ula 2. Kolor włosów: brąz 3. Kolor oczu: Zielone../ 4.Obecny wzrost: 161 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nigdy!!! 6. Znak zodiaku: Lewww 7. Obecny wiek: 13 letek..** 8. Rodzeństwo: żałosne rodzeństwo raczej - Edyta i Tomek 9. Wiek rodzeństwa: Edyta - 27 Tomek - 24 10. Miejsce zamieszkania: B-B 11. Tatuaże/piercing: brakkk 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Maja i Kasia 13. Chłopak/dziewczyna: brak - nie rozpaczam 14. Rodzaj pocałunku: Pocałunkowy 15. Hobby: MUZYKA, taniec, śpiew, gra na gitarze i perkusji, jazda konna,gadanie z mojim kotkiem, granie w eurobiznes 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: zdecydowanie centrum..** 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nijakim bo nie mam 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?:raczej nie,// 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: KOCHAM 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: hmm...NIE!! 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: nie a niby czemu to pajace... 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nigdy!!! 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?eee...nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: może... 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak dwójke bliźniaki chłopca i dziewczynkę ULUBIONE: 27. Pokój: mój pokójMa fioletowe ściany i fioletowy dywan, łóżko wsuwane do scianki meblowej, żłówie, fioletowa lampa i BAŁAGAN!!! 28. Rodzaj muzyki: kazdy oprócz techno 29. Piosenka: ojej...dużo tego!! 30. Wspomnienie: eee??? 31. Dzień tygodnia: Wtorek 32. Kolor: FIOLEOTWY!!! 33. Perfum albo woda kolońska: min.2 34. Kwiat: hmmm...nie wiem 35. Miesiąc: Sierpień 36. Gazeta: nie kupuje ale ewentualnie BRAVO CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie!!! 38. Kupiłeś cos: święta są... 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak ja cały czas śpiewam... 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: nie;.; 47. Przytuliłeś kogoś: tak 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: hmmm... W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem but i'm driming about singing 52. Gdzie będziesz żył: W LA (Los Angleles) 53. Czy chcesz mieć dzieci: tak 54. Jeżeli tak, ile: dwa 55. Jak byś je nazwał: jeszcze nie wiem TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulenie 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i szczęśliwy ULUBIONE: 68. Jedzenie: sphagetti 69. Zespół: wieeelle... 70. Film: duuużżooo... 71. Program telewizyjny: Brak 72. Napój: woda niegazowana bezsmakowa 73. Temat do rozmowy: cokolwiek 73. Nauczyciel: niecierpie ich../ 74. Rodzaj sklepu: muzyczny 75. Stacja radiowa: RMF FM 76. Książka: Ostatnia piosenka 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: jazka konna i siatkówka 79. Fast Food: KFC 80. Kolor do ubierania: gioletowy, biały i czarny 81. Liczba: 22 lub 11 82. Smak Lodów: bakaliowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: raz 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak. przy urodzeniu, przepuklina, migdałki, złamana ręka, kleszcz w szyji, zgniecione paznokcie, rozwalone kolano, 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: nie 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: nie 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: npo ma sie rozumiec..** 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: najfajniejsza.** 100. Co robiłeś wczoraj: świeta z rodzinka..// 101. Co robiłeś dzisiaj: to samo co wczoraj 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem, nie mam grafiku 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo reczy 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Dużo rzeczy 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: obiad 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda 108. Piosenka, którą słyszałeś: Miley Cyrus "Stay" 109. Program jaki oglądałeś: Animal Planet 110. Osoba, którą widziałeś: rodzinka..** 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: przyjaciółka 113. Osoba, którą przytulałeś: Siostra Odpowiedz Link Zgłoś
ponytka Re: 113 pytań. xd 26.12.10, 16:14 1. Imię: Dominika. 2. Kolor włosów: Szatynka. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 1,69. [? ;d] 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie. 6. Znak zodiaku: Bliźnięta. 7. Obecny wiek: 14. 8. Rodzeństwo: Karolina i Kasia. ;D 9. Wiek rodzeństwa: Karolina - 9, Kasia - 12. 10. Miejsce zamieszkania: tajne. 11. Tatuaże/piercing: Haha kolczyki w uszach. xdd 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Taka naj to jedna. :3 13. Chłopak/dziewczyna: Brak, i dobrze mi z tym! ;d 14. Rodzaj pocałunku: ... 15. Hobby: Zwierzęta, rysowanie, simsy. xdd 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: yy.. o-o' zależy od sytuacji, haha.xd 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Żadnym. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Punktualna. 19. Masz prace?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Zależy od nastroju. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Thia. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Zdarzało się. 23. Czy jesteś teraz samotny?: W jakim sensie? 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Raczej nie przeraża mnie taka sytuacja. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Może kiedyś.. 26. Czy chcesz mieć dzieci?: [ ^ patrz wyżej. ] ULUBIONE: 27. Pokój: Łóżko, dwa krzesła, biurko, komputer, szafa obklejona plakatami, tablica korkowa, trzy pułki z książkami i innymi pierdołami. 28. Rodzaj muzyki: Raczej rock. 29. Piosenka: Green Day - Last of the american girls, 3OH!3 - Don't trust me, The Fray - How to save a life, Secondhand Serenade - Fall for you i wiele wiele innych. 30. Wspomnienie: Ojj długo by gadać. ;d 31. Dzień tygodnia: Środa, sobota. 32. Kolor: Fioletowy, czarny, niebieski. 33. Perfum albo woda kolońska: Nie mam ulubionych. ;p 34. Kwiat: [ ^ patrz wyżej . ] 35. Miesiąc: Maj, lipiec. 36. Gazeta: BRAVO. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie. 38. Kupiłeś cos: Nie. 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie. 40. Śpiewałeś: Tak. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie. 46. Piłeś/paliłes: Nie. 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Nie mam pojęcia. 52. Gdzie będziesz żył: W Polsce. [?] ;D 53. Czy chcesz mieć dzieci: [ patrz pyt. 26. ] 54. Jeżeli tak, ile: Dwoje. 55. Jak byś je nazwał: Nie wiem. xd TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi. 57. Długopis/ołówek: Ołówek. 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulenie. 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Lilia. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: A sandały to nie buty..? 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: Skittles. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Bogaty i szczęśliwy, haha. xd ULUBIONE: 68. Jedzenie: Żelki. :3 69. Zespół: Green Day. 70. Film: Uhuhu, duużo. ;d Opowieści z Narnii - Książę Kaspian, Zmierzch, to tylko przykłady. 71. Program telewizyjny: You can dance, Mam talent!. 72. Napój: Sok pomarańczowy/bananowy/gruszkowy. ;D 73. Temat do rozmowy: Mogę gadać o wszystkim, haha. xd 73. Nauczyciel: Pani od niemieckiego. ;d 74. Rodzaj sklepu: Hm. Galeria, tam jest wszystko, haha. xd 75. Stacja radiowa: RMF FM. ;d 76. Książka: Wampiry z Morganville, Miasto Kości, Szeptem. 77. Święto: Boże Narodzenie! ;3 78. Sport: Żaden. ;d Jak już to jazda na sankach. XD 79. Fast Food: McDonald's. ;d 80. Kolor do ubierania: Niebieski, czarny, fioletowy. 81. Liczba: Nie posiadam. 82. Smak Lodów: Czekoladowy, nutella, toffie. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Tak, 2x szamponetką. xd 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Ta, z siostrami, niezliczenie wiele razy. xdd 85. Zostałeś w domu w sobotę: Tak. 86. Miałeś problemy z policja: Nie. 87. Okradłeś kogoś: Nie. 88. Złamałeś kość: Nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: Zdarzyło się przysnąć, ale zasnąć nie. xd 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: Tak. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie. Chyba że kogoś z rodziny. xd 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie przypominam sobie. 94. Miałeś samochodu: Ne. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Tak. Czasami starsza, czasami młodsza. ;D 96. Paliłeś: Nie. 97. Piłeś: Nie. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Haha, no to pewnie. xdd 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: [ ^ patrz wyżej. ] 100. Co robiłeś wczoraj: Śpiewałam kolędy. xd 101. Co robiłeś dzisiaj: Grałam w simsy. 102. Co będziesz robić jutro: Się zobaczy. ;p 103. Co robisz w tym tygodniu: Dużo rzeczy. ;d 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: [ ^ patrz wyżej. ] 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Będę z siebie dumna. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Czekolada. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Herbata malinowa. xd 108. Piosenka, którą słyszałeś: Owl City - Fireflies. 109. Program jaki oglądałeś: Polsat. 110. Osoba, którą widziałeś: Siostra. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Kuzyn. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Przyjaciółka. 113. Osoba, którą przytulałeś: Siostra. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki rikkki 27.12.10, 17:43 1. Imię: Wiks ^^ 2. Kolor włosów: brąz 3. Kolor oczu: brąz 4.Obecny wzrost: 165 chyba 5. Okulary/szkła kontaktowe: - 6. Znak zodiaku: raczek 7. Obecny wiek: 16 8. Rodzeństwo: brat - Piotr 9. Wiek rodzeństwa: 23l 10. Miejsce zamieszkania: Warszawa 11. Tatuaże/piercing: kolczyki w uszach, po dwa i nic więcej, na razie! 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Patt&Paula&Wszystkie Echelonki xd 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: jakiś namiętny 15. Hobby: filmy, muzyka, książki, koncerty 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'? ściana, zawsze ściana (: 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: też nie mam własnego auta, ale fordem focusem 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: raczej punktualna 19. Masz prace?: Nie 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: TAK i to często 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak... 23. Czy jesteś teraz samotny?: no na razie siedzę na kompie to tak, ale normalnie nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie wiem 25. Czy chcesz wziąć ślub?: tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: tak ULUBIONE: 27. Pokój: ściany zielone, meble ciemne i dużo gadżetów 30stm i książek 28. Rodzaj muzyki: ROCK 29. Piosenka: wszystkie 30stm, a szczególnie Alibi i ABL, Kings&Queens 30. Wspomnienie: pfff nie pamiętam 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: ZIELONY 33. Perfum albo woda kolońska: jakieś kwiatowe 34. Kwiat: nie wiem... 35. Miesiąc: Lipiec i Grudzień 36. Gazeta: Focus, Victor CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś coś: płytę, lakier do paznokci ^^ 39. Źle się czułeś (fizycznie): tak, zmęczenie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłeś: haha piłam wodę i cole 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: TAK! W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem, coś fajnego mam nadzieję 52. Gdzie będziesz żył: może w USA, chociaż to daleko od rodziny... 53. Czy chcesz mieć dzieci: raczej tak 54. Jeżeli tak, ile: dwójkę może 55. Jak byś je nazwał: oj nie wiem jeszcze TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: cola 57. Długopis/ołówek: długopis 58. Wanilia/czekolada: czekolada 59. Przytulenie/pocałunek: pocałunek 60. Światło włączone/wyłączone: włączone 61. Ciemny/jasny: ciemny 62. Róża/lilia: róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: M&M;s 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i szczęśliwy najlepiej ^^ ale jak już to szczęśliwy&biedny :d ULUBIONE: 68. Jedzenie: kapuśniak, słodycze, pomidorowa, mięso, ser żółty 69. Zespół: 30 Seconds To Mars 70. Film: Koszmar z ul. Wiązów 71. Program telewizyjny: MTV 72. Napój: woda, sok 73. Temat do rozmowy: muzyka, życie, filmy 73. Nauczyciel: nie lubię nauczycieli! 74. Rodzaj sklepu: ciuchy, empik 75. Stacja radiowa: RMF FM i Eska Rock 76. Książka: Milczenie Owiec, Harry P. 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Bruszki, Hula Hop, Bieganie xD 79. Fast Food: McDonalds 80. Kolor do ubierania: każdy 81. Liczba: 30 82. Smak Lodów: śmietankowe, waniliowe CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: taaa.... 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): nie, chyba nie pamiętam xd 85. Zostałeś w domu w sobotę: noom 86. Miałeś problemy z policja: nie 87. Okradłeś kogoś: kiedyś jak byłam mała zwinęłam koleżance jedna kartę z jokerem, nie pytajcie, do tej pory żałuje xd 88. Złamałeś kość: nigdy 89. Zasnąłeś na lekcji: nie 90. Poszedłeś do wiezienia: nie 91. Byłeś w szpitalu: jak miałam zszywany język ;] nie pytać! i po urodzeniu 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: nie jestem les 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie 94. Miałeś samochód: nie 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy:starsza 96. Paliłeś: tak 97. Piłeś: tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: no średnio, ale raczej tak 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: haha nie wiem! 100. Co robiłeś wczoraj: coś z kuzynami 101. Co robiłeś dzisiaj: spałam i byłam na zakupach 102. Co będziesz robić jutro: nie wiem 103. Co robisz w tym tygodniu: lenie się, spotykam z koleżankami ;D 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: nie pamiętam 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: pogadam wreszcie na gg jak Bóg przykazał! RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: ciasto kawowe z galaretką (: 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: woda 108. Piosenka, którą słyszałeś: Echelon 109. Program jaki oglądałeś: nie oglądam 110. Osoba, którą widziałeś: mama 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: nikt 113. Osoba, którą przytulałeś: mama Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu 113 odpowiedzi. ;D 27.12.10, 18:12 1. Imię:Alicja -.- 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Niebieskie. 4.Obecny wzrost: 160 cm, może trochę więcej. 5. Okulary/szkła kontaktowe:No niestety, okulary. Muszę sobie wymienić oprawki 6. Znak zodiakutrzelec. 7. Obecny wiek:12 lat 8. Rodzeństwo:Kuba, niestety. 9. Wiek rodzeństwa:4 lata 10. Miejsce zamieszkania: Mój dom. ;> 11. Tatuaże/piercing: 5 kolczyków [lewe ucho-3, prawe-2, na tym nie koniec, planuję mieć jeszcze kilka w uszach i w ustach], tatuaże porobię sobie za kilka lat. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Ala, Kasia, Zuza 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: WTF? 15. Hobby: Muzyka, hmm, no nie wiem. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Zależy, w jakim towarzystwie. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?wojego nie mam, rodziców-Audi 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Na lekcje zdarza mi się spóźnić, ale bardzo rzadko. 19. Masz prace?: Nie. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Zależy jakich. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: BJ'a xD 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Em, nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Taaa. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Może po 35. roku życia 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Jeszcze nie wiem. ULUBIONE: 27. Pokój: co, do fuck'a? 28. Rodzaj muzyki: Punk, rock, metal 29. Piosenka: Jesus Of Suburbia 30. Wspomnienie: tak, jak w punkcie namber tłenti-szewen. 31. Dzień tygodnia: Piątek. 32. Kolor: Czarny. 33. Perfum albo woda kolońska: Em, nie mam ulubionego. 34. Kwiat: Dużo tego jest, 35. Miesiąc: Nie mam pojęcia 36. Gazeta: nie czytam gazet typu 'bravo', a z innych to InStyl, Twój Styl, Pani, Elle CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Taa. 38. Kupiłeś cos: Yhym. 39. Źle się czułeś (fizycznie):Łeb mnie boli. 40. Śpiewałeś: E, chyba nie ;D 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie. 44. Ruszyłeś się: Tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: No, chyba tak ;D 46. Piłeś/paliłes: Piłam, colę, lemoniadę i sok pomarańczowy 47. Przytuliłeś kogoś: Chyba tak 48. Pocałowałeś kogoś: yyyym. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Taa. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Taaa. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem. 52. Gdzie będziesz żył: Nie wiem, czy w ogóle jeszcze będę żyć :X Hm, chyba w Kaliforni albo w Chorwacji 53. Czy chcesz mieć dzieci: Kiedyś pewnie tak, no na pewno nie przed 25. rokiem życia 54. Jeżeli tak, ile: Nie wiem. 55. Jak byś je nazwał: Yyyyyy...... TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Coca. 57. Długopis/ołówek: Pióro 58. Wanilia/czekolada: Czekolada. 59. Przytulenie/pocałunek: Przytulenie. 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone. 61. Ciemny/jasny: Ciemny. 62. Róża/lilia: Róża. 63. McDonalds/Burger King: McDonalds. 64. Sandały/buty: Sandały to też buty ;> 65. CD/kaseta: CD. 66. Skittles/M&M's: M&M's 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Żeby być całkiem szczęśliwym, chociaż troche kasy trzeba mieć ;] ULUBIONE: 68. Jedzenie: Sorbet mango. 69. Zespół: Green Day 70. Film: hym, nie wiem. 71. Program telewizyjny: Tap Madl, żeby się pośmiać xD 72. Napój: Cola. 73. Temat do rozmowy: Armstrong xD 73. Nauczyciel: Kkkkuuurrrrdddeee. 74. Rodzaj sklepu: patrz punkt ferti. ;D 75. Stacja radiowa: nie słucham radia, nie chce mi się. 76. Książka: nie mam ulubionej. 77. Święto: Boże Narodzenie, 17.02 ^^ 78. Sport: Jazda na rowerze, pływanie. 79. Fast Food:KFC. 80. Kolor do ubierania:Czarny. 81. Liczba: Ememem, 21, 13,14, 38, 6 82. Smak Lodów: Mango, truskawka, mięta, guma balonowa. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: noł. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): W taką prawdziwą to nigdy ;D 85. Zostałeś w domu w sobotę: No, a jakżeby inaczej? Mam do szkoły zapier_alać? 86. Miałeś problemy z policja: Nie, ale mało brakowało. 87. Okradłeś kogoś: Njem. 88. Złamałeś kość:Y-ym. 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie, ale mało brakowało xD 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie. 91. Byłeś w szpitalu: Jak sie urodziłam. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Jeśli nie liczyć osób z rodziny... E, chyba w przedszkolu, ale nie z mojej inicjatywy xD 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Eeee, nie pamiętam xD 94. Miałeś samochodu: patrz punkt sewenti-fołr ^^ 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Ta. 96. Paliłeś: Jeszcze nie ;D 97. Piłeś: Taa, inaczej bym nie żyła. A jeśli chodzi o alkohol, to też mi się zdarzyło ,ale mało xD 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Nawet... 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Yhym. 100. Co robiłeś wczoraj: Duzo rzeczy. 101. Co robiłeś dzisiaj: Siedziałam przy kompie. 102. Co będziesz robić jutro: Aj dont noł :c 103. Co robisz w tym tygodniu: Kwa, skąd mam to wiedzieć? 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Mam wszystko wymieniać po kolei? 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Kliknę "Wyślij" RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Zestaw z McDonalda :x 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: Hyy... Nie pamiętam. 109. Program jaki oglądałeś: Nie wiem. 110. Osoba, którą widziałeś: Mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Yyyy, nie pamiętam. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Tata. 113. Osoba, którą przytulałeś: Mama. Odpowiedz Link Zgłoś
mrahmrah_ 113 odpowiedzi:D. 27.12.10, 19:51 1. Imię: Karolina. : x 2. Kolor włosów: brązowy. 3. Kolor oczu: brązowy. 4.Obecny wzrost: 164,coś około tego bo dawno się nie mierzyłam. 5. Okulary/szkła kontaktowe: okulary. 6. Znak zodiaku: rybky. 7. Obecny wiek: 14. 8. Rodzeństwo: mój Kubuś najsłodszy 9. Wiek rodzeństwa: 10. 10. Miejsce zamieszkania: Ście. 11. Tatuaże/piercing: niet. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Ada,Łukasz,Okta,Nikodem,Mateusz. 13. Chłopak/dziewczyna: chłopak,hah. 14. Rodzaj pocałunku: ... 15. Hobby: nie mam hobby. 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: pół na pół. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: nie wiem jaki mamy samochód. 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: różnie. jak jest to jakieś ważne spotkanie to często jestem nawet przed czasem. 19. Masz prace?: niet. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: tak,chociaż czasem mam ochotę pobyć sama. 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: z tego co pamiętam to nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak. 23. Czy jesteś teraz samotny?: NO COMENT. 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie zamierzam wychodzić za mąż(jak narazie) więc nawet o tym nie myślę. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: [i]/[/i] 26. Czy chcesz mieć dzieci?: niet. ULUBIONE: 27. Pokój: ulubiony w domu? mój. jeżeli chodzi o to żeby go opisać to nie chce mi się. 28. Rodzaj muzyki: hh,rap,reggae,pop. co mi wpadnie w ucho 29. Piosenka: codziennie inna. dzisiaj: Pezet&Małolat - Noc i dzień. 30. Wspomnienie: za dużo pisania. kope jest takich wspomnień. 31. Dzień tygodnia: piątek. 32. Kolor: wszystkie lubię. 33. Perfum albo woda kolońska: playboy Lovely&Spicty i taki Calvina Kleina(chyba tak się pisze) 34. Kwiat: nie mam ulubionego. 35. Miesiąc: czerwiec/lipiec. 36. Gazeta: czytam tylko Bravo więc niech będzie Bravo. CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: tak. 38. Kupiłeś cos: tak. 39. Źle się czułeś (fizycznie): nie. 40. Śpiewałeś: tak,haha. 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': tak. 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: nie. 43. Poznałeś kogoś nowego: nie. 44. Ruszyłeś się: tak. 45. Miałeś poważną rozmowę: coś w tym stylu. 46. Piłeś/paliłes: tak,paliłam. 47. Przytuliłeś kogoś: z tego co pamiętam to nie. 48. Pocałowałeś kogoś: nie. 49. Kłóciłeś się z rodzicami: nie. 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: tak. W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: patrząc realistycznie pewnie będę pracować na kasie w polo markecie. 52. Gdzie będziesz żył: nad morzem,tutaj w Ściu. 53. Czy chcesz mieć dzieci: nie. 54. Jeżeli tak, ile: jakbym już miała mieć to dwójkę. 55. Jak byś je nazwał: dziewczynkę to nie mam pojęcia,a dla chłopca mam dużo pomysłów. TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: nic z tego. 57. Długopis/ołówek: długopis. 58. Wanilia/czekolada: chocolate. 59. Przytulenie/pocałunek: przytulenie. 60. Światło włączone/wyłączone: włączone. 61. Ciemny/jasny: ciemny. 62. Róża/lilia: lilia. 63. McDonalds/Burger King: KFC. 64. Sandały/buty: buty. 65. CD/kaseta: cd. 66. Skittles/M&M's: ememensy. 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i nieszczęśliwy. ULUBIONE: 68. Jedzenie: twister,pierogi. nie no,nie mam niczego ulubionego. 69. Zespół: East West Rockers. 70. Film: Mroczny Rycerz,Ostatnia Piosenka, Oszukać Przeznaczenie(1,2,3,4),Dom Woskowych Ciał,Obsesja,Anioły i Demony.. dużo tego jest. 71. Program telewizyjny: nie mam. nie oglądam telewizji. 72. Napój: herbatka z cytrynką,fanta. 73. Temat do rozmowy: nie wiem,nie wiem 73. Nauczyciel: nie daże jakąś wyjątkową sympatią nauczycieli. 74. Rodzaj sklepu: księgarnie,Empik. 75. Stacja radiowa: RMF FM,RMR MAXXX. 76. Książka: wszystkie z serii: Felix,Net i Nika. i wiele innych. 77. Święto: nie mam ulubionego. 78. Sport: żużel. 79. Fast Food: KFC. 80. Kolor do ubierania: nie mam pojęcia. 81. Liczba: nie mam ulubionej. 82. Smak Lodów: ciastkowy,czekoladowy. CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: tak. 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): w taką poważną,nigdy. 85. Zostałeś w domu w sobotę: w zimie każdy weekend spędzam w domu,no prawie każdy. 86. Miałeś problemy z policja: nie. 87. Okradłeś kogoś: nie. 88. Złamałeś kość: nie. 89. Zasnąłeś na lekcji: nie. 90. Poszedłeś do wiezienia: nie. 91. Byłeś w szpitalu: tak. na wycinaniu migdałków. 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: mama się nie liczy? 93. Zgubiłeś się na wakacjach: nie. 94. Miałeś samochodu: ja osobiście,nie. 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: jak byłam młodsza to chciałam być starsza. teraz na odwrót. 96. Paliłeś: tak-,-. 97. Piłeś: %? raz. 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: nie. 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: yeeees. 100. Co robiłeś wczoraj: siedziałam w domu,oglądałam filmy. 101. Co robiłeś dzisiaj: byłam na mieście/na działce. potem oglądałam film 102. Co będziesz robić jutro: nie wiem. może też gdzieś wyjdę i pewnie obejrzę jakiś film xd. 103. Co robisz w tym tygodniu: nic. 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: nic. 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: nic. RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO> 106. Rzecz, którą jadłeś: mandarynki. 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbatkę. 108. Piosenka, którą słyszałeś: Gdzie jest ku*wa Zbyszek?! 109. Program jaki oglądałeś: tvp2. 110. Osoba, którą widziałeś: mama. 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: dzisiaj nikt. 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Okta. 113. Osoba, którą przytulałeś: Michała albo Adę. ciężko było. : D Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: 113 pytań. xd 27.12.10, 20:13 1. Imię: Julia Zuzanna 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: Brązowe. 4.Obecny wzrost: 173,5 ;< 5. Szkła kontaktowe: -1.00 dpt 6. Znak zodiaku: Bliźnięta 7. Obecny wiek: 15 8. Rodzeństwo: Zuza & Filip 9. Wiek rodzeństwa: Zuza - 30 Fifi - 32 10. Miejsce zamieszkania: STW 11. Tatuaże/piercing: Kolczyk w pępku. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Przyjaciółka : Natasia < 3 13. Chłopak/dziewczyna: Chłopak < 3 14. Rodzaj pocałunku: Mmmmm 15. Hobby: Hmm. Zbieranie charmsów, imprezy, zwierzaki 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: O_o. Centrum, zawsze centrum ;> 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Hummerem <cwaniak2> 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Na lekcje wiecznie spóźniona, a tak poza tym to nie 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Pewnie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. Niemożliwe. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Taak ;< 23. Czy jesteś teraz samotny?: Coś ty! 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Niee Od dziecka chodziłam w białej sukni. 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Może 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Taaak ! < 3 ULUBIONE: 27. Pokój:Moje łózko < 3 28. Rodzaj muzyki: Pop Rap, RnB, HH 29. Piosenka: Hmmm <rozkmina> 30. Wspomnienie: Haha < 3 31. Dzień tygodniaiątek < 3 32. Kolor: kobalt 33. Perfum albo woda kolońska: Duuuuuuuuuuużo 34. Kwiat: Storczyk 35. Miesiąc: Maj ! 36. Gazeta: ELLE, Dziewczyna CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: Charmsa 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: Tak 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: Piłam herbe / Nie paliłam 47. Przytuliłeś kogoś: Tak. 48. Pocałowałeś kogoś: Tak < 3 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Psycholog 52. Gdzie będziesz żył: Warszawa < 3 53. Czy chcesz mieć dzieci: Taak <3 54. Jeżeli tak, ile: 2-4 55. Jak byś je nazwał: Dziewczynka : Hania, Jagna, Klara Chłopiec : Maks, Rafał, Augustyn < 3 TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Chocolate 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Jasny 62. Róża/lilia:Lilia 63. McDonalds/Burger King: Blee <rzygi> Nic z tego 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Bogaty i nieszczęśliwy ULUBIONE: 68. Jedzenie: Pizza, Barszcz z uszkami < 3 69. Zespół: Nie mam tego jedynego 70. Film: Twilight Saga, Vicky Christina Barcelona, Vampires Suck, OMFG Milion tego 71. Program telewizyjny: Top Model 72. Napój: Pepsi 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: Pani od biologi i chemii < 3 74. Rodzaj sklepu: Clothes Shop 75. Stacja radiowa: RMF FM MAXX 76. Książka: Dużoo 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: Pływanie 79. Fast Food: Bleeeee 80. Kolor do ubierania: Różne 81. Liczba: 23 82. Smak Lodów: śmietana z nutellą CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: Tak < 3 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Nigdy <fu> 85. Zostałeś w domu w sobotę:proste 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie jestem złodziejką 88. Złamałeś kość: Nie 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: tylko po urodzeniu. . 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Ahahha tak 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: No Mam 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Niee. 96. Paliłeś: Tak 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Jasne 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Jasne 100. Co robiłeś wczoraj: Byłam na zakupach , Spotkałam sie w chłopakiem 101. Co robiłeś dzisiaj: Odkurzałam całyy dom a potem spedziłam cudowne popołudnie z moim skarbem 102. Co będziesz robić jutro: Nie wiem 103. Co robisz w tym tygodniu: Ćwiczyc 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Ćwiczyłam 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wreszcie przestanę myśleć o tych głupich pytaniach końcowych ;/ RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: Tost z serem 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Cola 108. Piosenka, którą słyszałeś: Puszer 109. Program jaki oglądałeś:Next 110. Osoba, którą widziałeś: Tato 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Przyjaciółka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Chłopak 113. Osoba, którą przytulałeś: Chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
keejsza Re: 113 pytań. xd 27.12.10, 21:02 1. Imię: Klaudia 2. Kolor włosów: Blond. 3. Kolor oczu: piwne 4.Obecny wzrost: 165 5. Okulary/szkła kontaktowe: nie 6. Znak zodiaku: bliznieta 7. Obecny wiek: 15 8. Rodzeństwo: nie 9. Wiek rodzeństwa: ___ 10. Miejsce zamieszkania: Okolice Wrocka 11. Tatuaże/piercing: nie narazie. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Dorota Agnieszka i Magda 13. Chłopak/dziewczyna: brak 14. Rodzaj pocałunku: policzek 15. Hobby: muzyka ;D 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: centrum ;D 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: swojego nie mam ale rodzice maja 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: to zalezy na co ;D 19. Masz prace?: Niee 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: oczywiscie 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: raz 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: tak 23. Czy jesteś teraz samotny?: nie 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: nie 25. Czy chcesz wziąć ślub?: narazie nie 26. Czy chcesz mieć dzieci?: chyba tak ale jeszcze nie teraz ULUBIONE: 27. Pokój: fajny xd 28. Rodzaj muzyki: rock 29. Piosenka: nie wiem ;D 30. Wspomnienie: .... 31. Dzień tygodnia: piatek 32. Kolor: czarny rózowy i szary 33. Perfum albo woda kolońska: duzo 34. Kwiat: roza 35. Miesiąc: czerwiec 36. Gazeta: nie kupuje CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: 37. Plakales: Nie 38. Kupiłeś cos: nie 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie 40. Śpiewałeś: nie 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Nie 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie 44. Ruszyłeś się: Tak 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie 46. Piłeś/paliłes: herbate 47. Przytuliłeś kogoś: Nie 48. Pocałowałeś kogoś: Nie 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie W PRZYSZŁOŚCI: 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: nie wiem 52. Gdzie będziesz żył: Nowy Jork 53. Czy chcesz mieć dzieci: chyba 54. Jeżeli tak, ile: dwójke 55. Jak byś je nazwał: nie wiem TO CZY TO: 56. Coca Cola/Pepsi: Pepsi 57. Długopis/ołówek: Długopis 58. Wanilia/czekolada: Wanilia 59. Przytulenie/pocałunek: Pocalunek 60. Światło włączone/wyłączone: Wyłączone 61. Ciemny/jasny: Ciemny 62. Róża/lilia: Róża 63. McDonalds/Burger King: McDonalds 64. Sandały/buty: Buty 65. CD/kaseta: CD 66. Skittles/M&M's: Skittels 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: bogaty i szczesliwy ;D ULUBIONE: 68. Jedzenie: sałatki 69. Zespół: Within Temptation 70. Film: Pamietniki Wampirów 71. Program telewizyjny: nie wiem 72. Napój: sok jabłkowy 73. Temat do rozmowy: nie wiem 73. Nauczyciel: zaden 74. Rodzaj sklepu: wszystkie z ciuchami 75. Stacja radiowa: Eska 76. Książka: Saga zmierzch 77. Święto: Boże Narodzenie 78. Sport: deskorolka 79. Fast Food: McDonalds i KFC 80. Kolor do ubierania: czarny szary czerwony 81. Liczba: 9 82. Smak Lodów: waniliowy CZY KIEDYKOLWIEK: 83. Farbowałeś włosy: nie 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): kilka 85. Zostałeś w domu w sobotę: Pewnie 86. Miałeś problemy z policja: Nie 87. Okradłeś kogoś: Nie 88. Złamałeś kość: nie 89. Zasnąłeś na lekcji: Tak 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie 91. Byłeś w szpitalu: Tak 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: Nie 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie 94. Miałeś samochodu: Ne 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: tak 96. Paliłeś: nie 97. Piłeś: Tak 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: tak 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: tak 100. Co robiłeś wczoraj: byłam w domu na zjezdzie rodziny 101. Co robiłeś dzisiaj: Oglądałam telewizję 102. Co będziesz robić jutro: nie wiem 103. Co robisz w tym tygodniu: organizuje impreze 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: cieszyłam sie swietami 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: posłucham muzy RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO 106. Rzecz, którą jadłeś: salatka owocowa 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: herbata 108. Piosenka, którą słyszałeś: Mad World 109. Program jaki oglądałeś: Disney XD 110. Osoba, którą widziałeś: babcia 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: przyjaciołka 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: mama 113. Osoba, którą przytulałeś: królik Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1831 Re: 113 pytań. xd 30.12.10, 20:32 1. Imię: Kasia 2. Kolor włosów: Brązowe 3. Kolor oczu: Zielone 4.Obecny wzrost: 161 cm 5. Okulary/szkła kontaktowe: Nie posiadam. 6. Znak zodiaku: Waga 7. Obecny wiek: 14 lat 8. Rodzeństwo: Łukasz, Mariusz 9. Wiek rodzeństwa: Łukasz 22 , Mariusz 24 10. Miejsce zamieszkania: Warszawa 11. Tatuaże/piercing: Brak 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel: Marta, Jagoda, Kamil 13. Chłopak/dziewczyna: Nie mam 14. Rodzaj pocałunku: Wszystkie rodzaje haha 15. Hobby: Jazda na łyżwach, rolkach i rowerze xD 16. Jesteś w centrum uwagi czy 'podpierasz ściany'?: Zależy od sytuacji. 17. Jakim rodzajem samochodu jeździsz?: Vectrą i Oplem . 18. Jesteś punktualna czy często się spóźniasz?: Nigdy 19. Masz prace?: Nie, szkoła. 20. Czy lubisz być pośród ludzi?: Tak 21. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś u kogo nie miałaś żadnych szans: Nie. 22. Czy płakałeś kiedy przez kogoś płci przeciwnej?: Płakać to nie. 23. Czy jesteś teraz samotny?: Nieee! 24. Czy kiedykolwiek bałeś się, ze nigdy nie weźmiesz ślubu?: Nie ;P 25. Czy chcesz wziąć ślub?: Tak 26. Czy chcesz mieć dzieci?: Tak ULUBIONE: 27. Pokój: fioletowe ściany, na jednej tapeta. Komoda, regał, pufy, komputer, laptop, lampa z ikei, biurko, dywan, wielki misiek, łóżko, obecnie choinka półki, dużo rzeczy mam. 28. Rodzaj muzyki: Pop 29. Piosenka: "All day all night" , "Body&Soul" , "Hey Baby" . 30. Wspomnienie: JOŚ 31. Dzień tygodnia: Sobota 32. Kolor: Fioletowy, zielony . 33. Perfum albo woda kolońska: Dużo . 34. Kwiat: Czerwone róże i żółte tulipany 35. Miesiąc: Październik, grudzień, lipiec, sierpień . 36. Gazeta: BRAVO, BRAVO GIRL, 13 . CZY ROBIŁEŚ TO W CIĄGU OSTATNICH 48 GODZIN: > 37. Plakales: Nie > 38. Kupiłeś cos: Nie > 39. Źle się czułeś (fizycznie): Nie > 40. Śpiewałeś: Tak xd > 41. Powiedziałeś 'Kocham Cię': Tak > 42. Chciałeś komuś powiedzieć, ze kogo kochasz, ale nie zrobiłeś tego: Nie > 43. Poznałeś kogoś nowego: Nie > 44. Ruszyłeś się: Tak > 45. Miałeś poważną rozmowę: Nie > 46. Piłeś/paliłes: Nie > 47. Przytuliłeś kogoś: Tak > 48. Pocałowałeś kogoś: Nie > 49. Kłóciłeś się z rodzicami: Nie > 50. Marzyłeś o osobie, z którą nie możesz być: Nie > > W PRZYSZŁOŚCI: > > 51. Co będziesz robić jak dorośniesz: Szef > 52. Gdzie będziesz żył: W Warszawie . > 53. Czy chcesz mieć dzieci: Tak > 54. Jeżeli tak, ile: Dwoje lub troje. > 55. Jak byś je nazwał: Michalina, Szymon, Piotr, Oliwia. Coś z tego chyba xD > > TO CZY TO: > > 56. Coca Cola/Pepsi: Coca Cola > 57. Długopis/ołówek: Długopis > 58. Wanilia/czekolada: Czekolada > 59. Przytulenie/pocałunek: To i to miłe xd > 60. Światło włączone/wyłączone: Włączone > 61. Ciemny/jasny: Jasny > 62. Róża/lilia: Róża > 63. McDonalds/Burger King: McDonalds > 64. Sandały/buty: Buty > 65. CD/kaseta: CD > 66. Skittles/M&M's: Skittels > 67. Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: A ja wolę bogatego i szczęśliwego > > ULUBIONE: > > 68. Jedzenie: Spagethi, kurczak, frytki, pizza. xd > 69. Zespół: Nie mam tego jedynego. > 70. Film: "Saga Zmierzch" , "Zielona Mila" , "Twój na zawsze" , "Titanic" > 71. Program telewizyjny: Polsat, TVP2 . > 72. Napój: Hop Cola , woda - cisowianka niegazowana. > 73. Temat do rozmowy: dużo jest . > 73. Nauczyciel: Najgorsze co może być . > 74. Rodzaj sklepu: Z ciuchami i obuwiem > 75. Stacja radiowa: Eska > 76. Książka: The Secret, Buszujący w zbożu . > 77. Święto: Boże Narodzenie > 78. Sport: Łyżwiarstwo > 79. Fast Food: McDonalds > 80. Kolor do ubierania: Lubię różne połączenia . > 81. Liczba: 7 > 82. Smak Lodów: Śmietankowy, czekoladowy, truskawkowy, toffi, bakaliowy. > CZY KIEDYKOLWIEK: > > 83. Farbowałeś włosy: Nie > 84. Wdałeś się w bójkę (ile razy): Słowną . > 85. Zostałeś w domu w sobotę: Nie ? > 86. Miałeś problemy z policja: Nie > 87. Okradłeś kogoś: Nie > 88. Złamałeś kość: Nigdy, ale wybiłam palca . > 89. Zasnąłeś na lekcji: Nie > 90. Poszedłeś do wiezienia: Nie > 91. Byłeś w szpitalu: Nie > 92. Pocałowałeś kogoś tej samej płci: W policzek . > 93. Zgubiłeś się na wakacjach: Nie > 94. Miałeś samochodu: Ne > 95. Pragnąłeś być starszy/młodszy: Nie > 96. Paliłeś: Nie > 97. Piłeś: Alkohol ? Nie . > 98. Uważałeś, ze jesteś atrakcyjny: Możliwe. > 99. Uważałeś, ze jesteś fajny: Raczej. > > 100. Co robiłeś wczoraj: Grałam w sims3 i siedziałam na necie, a co ! > 101. Co robiłeś dzisiaj: To samo co wczoraj xd + biłam i przekomarzałam się z bratem > 102. Co będziesz robić jutro: Zajebiście się bawić - SYLWESTER ! > 103. Co robisz w tym tygodniu: Obijałam się, wkońcu wolne > 104. Co robiłeś w zeszłym tygodniu: Świętowalam > 105. Co zrobisz kiedy to się skończy: Wejdę na facebook . > > RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO > > 106. Rzecz, którą jadłeś: Ziemniaki, surówka i ryba. > 107. Rzecz, którą ostatnio piłeś: Hop Cola > 108. Piosenka, którą słyszałeś: "Losing Control" > 109. Program jaki oglądałeś: Polsat > 110. Osoba, którą widziałeś: Mama, tata, bracia . > 111. Osoba, która dzwoniła do ciebie: Nikt > 112. Osoba, do której ty dzwoniłeś: Nikt > 113. Osoba, którą przytulałeś: Brat mnie ? xd Odpowiedz Link Zgłoś