jane_14 Re: buty emu ! 05.12.10, 20:31 Uggi są lepsze i troche ładniej wyglądają shoestutor.com/popular-ladies-boots-uggs Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: buty emu ! 05.12.10, 20:40 Mam za 70 zł i po dłuższym czasie przemakają. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Nie przemakają ! 05.12.10, 20:57 Były testowane przeze mnie Ja mam te buty w ogóle po takich zaspach chodziłam przez godzinę i nie czułam żeby przemiękły moja koleżanka też ma tylko ,że inne i tańsze od moich i też jej nie przemiękają Ja mam takie czarne za 43 zł a moja koleżanka ma za 30 zł Są bardzo modne i bardzo ciepłe są i nie przemiękają są świetne polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
nuisance Re: buty emu ! 05.12.10, 21:47 oryginalne nie przemakają, podróbki niestety tak. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: buty emu ! 05.12.10, 21:50 oryginalne? nie. ale radze ci kupić te z UGG, ja je mam i są lepsze od emu Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Mi nie przemakają 05.12.10, 21:54 Ja nie mam oryginalnych i jakoś mi nie przemakają. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetek_xd Re: buty emu ! 05.12.10, 21:58 jest specjalny preparat do psikania żeby nie przemakały ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
szejdi Re: buty emu ! 09.12.10, 15:12 Jeśli chodzisz po zwykłym śniegu to nie, ale jeśli są roztopy i śnieg jest taki "mokry " to mogą przemakać, chociaż też raczej nie . Ale można kupić taki spray którym je popsikasz i nie powinny wtedy przeciekać Odpowiedz Link Zgłoś
biebruwna Zamszowe więc... 10.12.10, 18:12 Wszystkie zamszowe buty przemakają więc lepiej takie z materiału ,, śliskiego ,, . Też kupiłam takie zamszowe i zawsze jak przyjdę do szkoły to całe mokre . Gorzej kiedy chodzę z koleżankami na sanki to mi 5 godzin się suszą . Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: buty emu ! 10.12.10, 18:54 mi ogólnie nie, ale jak koleżanka mnie parę razy wrzuciła do kupy śniegu, z której musiałam wyłazić to przemokły ;dd moja kumpela ma uggs , i nawet jak chodzi po błocie czy kałuży to odrazu ma mokre. Odpowiedz Link Zgłoś
demus :> 11.12.10, 19:36 Sieciówki przemakają jeżeli stoisz zadlugo na sniegu a oryginalne to raczej nie z tego co wiem kup bo są śliczne szczególnie , że tobie się podobają to najważniejsze Są mega cieplutkie i wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: buty emu ! 19.12.10, 18:00 Gdy jest wodaa, plucha itd... to przemokną. Ale gdy jest zima to nie trochę z wierzchu ale tak w środku to niee. i są ciełpe. ;] Odpowiedz Link Zgłoś