truskaax3 04.12.10, 12:16 Wiem , że jest grudzień i pada śnieg ale cóż mam " wyczucie czasu " i pytanie : jaka jest podróż Waszych marzeń ? Gdzie chciałybyście spędzić wakacje ? W jakim towarzystwie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 04.12.10, 12:38 Hiszpania lub Włochy ale bardziej to pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna ree 04.12.10, 13:10 Finlandia, nie wiem czemu. Cięgnie mnie tam. Taki mam cel. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 12:03 Hm, Hiszpania to moje marzenie. Mama nadzieję, że uda mi sie tam pojechać, kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 12:14 hmm mam parę . ;p - Hiszpania - Francja - Australia Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Australia,Stany Zjednoczone,Hawaje,Nowa Zelandia i 05.12.10, 20:02 ...Francja,Włochy(już byłam ale chce jeszcze raz),Grecja,Hiszpania,Fidżi,Brazylia,Wielka Brytania,Irlandia....kocham podróże dlaego chce jak najwięcej...jak na razie byłam w: Chorwacji(7 razy),Tunezji,Włoszech,Turcji(3 razy),Niemcy(ciągle tam jeżdże),Austrii i wogóle...xd Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 20:25 Jest mnóstwo takich miejsc.Jednak w te wakacje będę musiała zadowolić się naszym polskim morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
fuckinbad Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 12:14 wyprawa dookoła świata. żeby w rok "zaliczyć" wszystkie najpiękniejsze miejsca na ziemi i zobaczyć więcej niż w przeciągu całego swojego życia : ) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 12:21 Ja w Rzymie Odpowiedz Link Zgłoś
chokeberry Re: Hiszpania i Włochy oczywiście w JEGO towarzys 05.12.10, 13:33 zwiedzić Australię i poimprezować z najlepszymi przyjaciółmi xd Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 19:44 ojoooj, chciałabym wreszcie jechać do Grecji na Kretę, co może się spełnić w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 20:09 Grecja lub Wenecja . Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 19:51 nowy york i imprezki z przyjacielem! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 19:51 serduszka odgapiłam od pewnej kotkowiczki jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 20:08 Cóż, jestem bardzo podekscytowana, bo ciocia i wujek, być może w to lato pojadą do Stanów Zjednoczonych. obiecali, że jeśli w ogóle będą jechać, zabiorą mnie ze sobą! Dlatego mam nadzieję, że wszystko się uda, bo bardzo chcę zobaczyć Nowy York. Manhattan, kort, na tórym rozgrywa się US Open....Poza tym ( to na 100 %, tamto nie wiadomo) jadę na dwa obozy. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 20:12 Z przyjaciolmi w grecji . Hotel***** gwiazdkowy i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
invasionn Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 20:13 Ja to chcę cały świat zwiedzić. Bez wyjątku! Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 20:14 Malediwy raj na Ziemi, looknijcie sb google grafika, BOSKO Odpowiedz Link Zgłoś
xxdulxx Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 05.12.10, 20:21 Grecja , Karaiby , Francja ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx .. 05.12.10, 20:25 USA - Los Angeles Australia - Gold Coast jakieś wysy tropikalne np Hawaje ;d a tak blizej to.. Hiszpania , Grecja .. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 07.12.10, 22:50 - Nowy Jork - Indie - Lizbona Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 07.12.10, 23:14 W Londynie i mogłabym już nie wracać do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 10.12.10, 15:20 ja bym z chęcią wróciła do Australii a chce jechać jeszcze do Usa i Kanady ( całe) a bliżej do Francja Paryż ( byłam tylko na Korsyce ) i powrót do Włoch , jeszcze marzę o Malcie .mam też ochotę na Londyn . a i Skandynawia . po obejrzeniu filmu Slumdog zakochałam się w Bombaju dlatego Indie a i jeszcze zapomniałam o Malediwach , cudo . już wiele zwiedziłam ale są miejsca o których marzę do których chcę wrócić . ja podróże Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Wakacje ;) Czyli podróż Waszych marzeń ;) 10.12.10, 15:30 ja zamiast gdzieś wyjeżdżać i płacić kupę kasy wolałabym aktywnie spędzić go z przyjaciółmi (i tu problem, bo ich nie mam) tak więc to tylko marzenie. szkoda, że te się nie spełniają Odpowiedz Link Zgłoś