pysieek Re: Myśli samobójcze... 04.12.10, 21:28 Jasne ! najlepiej jest jak sobie wyobrażam jak umieram, i co się dzieje po mojej śmierci... a naprawde umierałam już na wszelkie sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Myśli samobójcze... 04.12.10, 21:38 obecnie nie mam ale kiedyś miałam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
szejdi Re: Myśli samobójcze... 09.12.10, 15:20 Ja nie, ale moja przyjaciółka popełniła samobójstwo i ledwo ją odratowali, a ja sobie wtedy obiecałam, że nigdy nie zrobię czegoś takiego jak ona, bo to tylko nie skuteczna ucieczka od problemów Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Myśli samobójcze... 09.12.10, 15:43 kiedyś było gorzej.w sumie to nigdy takich poważnych nie miałam, tak tylko na chwilkę i znikło. teraz w ogóle. c; Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: Myśli samobójcze... 09.12.10, 16:13 Miewam czasem jakieś załamki, ale nie żeby od razu popełniać samobójstwo. Jak coś mnie podłamie to gadm jakieś brednie w stylu ,, zabiję się", ,, zabij mnie" i tak dalej, ale nie na serio raczej Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: Myśli samobójcze... 09.12.10, 20:37 no kilka razy próbowałam się zabić ostatnim razem jakby nie mój chłopak to niewiem co by się stało ... Odpowiedz Link Zgłoś
fuckinbad Re: Myśli samobójcze... 09.12.10, 23:09 czasami mam wrażenie, że cały mój tok myślenia opiera się na myślach samobójczych. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Były...Naszczęscie już nie ma ;) 10.12.10, 13:25 Nie, ale kiedy nic mi nie wychodzi czasem trzęsą mi się ręce i mam ochotę kogoś uderzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaaa.a takk...;**(( 10.12.10, 14:15 ...naprawde i to az za czesto...raz prawie skoczyłam z okna...ale cale szczeście cos jagby mni powiedzialo nie rób rego...jagby nie widzialny głos.Myśle ze to Bóg...dzieki niemu moge o tym wam napisac... Odpowiedz Link Zgłoś