julita980 07.12.10, 18:34 dobrze znacie jakies akcje harytatywne ,a jak tak to jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julita980 Re: AKCJA 07.12.10, 18:37 HALO jest tu kto !!!!!!!!!!!!!!no przosze piszcie kotki Odpowiedz Link Zgłoś
julita980 Re: AKCJA 07.12.10, 18:49 to jest organizacja mi chodzi na przyklad o zbiorce pieniedzy na chore dziecie. jakie sa uwas bo umnie byla niedawno zeby przyniecs stare pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_slonca u mnie w szkole są 4 takie akcje 07.12.10, 19:25 - góra grosza - zbieranie plastikowych nakrętek ( po zebraniu chyba 200 000 sztuk wymieniane były np. na wózek inwalidzki albo specjalne łóżko dla osoby niepełnosprawnej) - zbiórka zepsutych telefonów (też coś z nimi robili i pieniądze były przeznaczane na chore dzieci) - uczeń może przynosić paczki żywnościowe przez cały rok szkolny Odpowiedz Link Zgłoś
werona112 CaRiTaS ! 08.12.10, 13:05 Ja jestem w szkolnym Caritasie, i jest naprawde super Są różne zbiórki pieniędzy, sprzedajemy kremówki, rogale itp. lakierujemy pierniki, które potem idą do domu dziecka czuje naprawde dużą satysfakcje z tego, że moge komuś pomóc, a przy okazji można zdobyć kilka punktów do liceum Pozdro . [b]werona112.[b] Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka . 08.12.10, 13:12 Zbieranie paczek żywnościowych , zabawek , gier, starych pieniędzy , nakrętek od butelek. Akcji jest dużo. Warto pomagać choć nie które fundacje trochę oszukują, żeby też zarobić. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś