znudzona_zyciem 07.12.10, 22:23 Czy wam tez tak strasznie wypadaja włosy, nie wiecie co mozna zrobic zeby wmocnic cebulki. .? Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda Re: Wypadanie włosów 07.12.10, 22:41 Wypadają i to bardzo. Ja zażywam falvit Nawet pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: Wypadanie włosów 07.12.10, 22:53 Mnie przez pewien okres czasu też tak wypadały. Zaczęłam nakładać lepsze odżywki, używałam lepszych szamponów itp. Dodatkowo w dzień w który miałam myć włosy sobie je tak "masowałam", jakbyś je myła. Taki zabieg bardzo wzmacnia i pobudza cebulki Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Wypadanie włosów 08.12.10, 20:36 no mi strasznie po wakacjach wypadały ale zcięłam 10 cm i jest o wiele lepiej do tego nabrały blasku i o wiele łatwiej się rozczesują polecam choć było mi szkoda bo zapuszczałam ale warto było Odpowiedz Link Zgłoś
niula123 Re: Wypadanie włosów 09.12.10, 14:18 przy dojrzewaniu to normalne xD jesli masz w domu ,,aloes'' to wyrwij liście i możesz wycisnąć sok z teko aloesu w masować w głowę i spłukac szamponem powinno pomóc !! Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Każdemu teraz wypadają włosy 09.12.10, 17:43 Takie czasy, jak byście chcieli zauważyć ile jest o tym wątków, To jest jeden z głównych problemów nastolatek. Wypadające nadmiernie włosy. Mało co to potrafi zahamować, bo to kwestia stylu życia, odżywiania, braku snu i odpowiednich witamin. Nie liczcie że, uratują was cudowne kosmetyki. One nie wyleczą tego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Wypadanie włosów 09.12.10, 17:51 Mi czasami wypadają zgłos sie moze do fryzjera cos ci poradzi na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
znudzona_zyciem Ale mi to normalnie garściami włosy wypadają . ;/ 09.12.10, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Ale mi to normalnie garściami włosy wypadają 09.12.10, 21:37 mi też wypadają, ale znam przyczynę. mało witamin i snu. Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Wypadanie włosów 09.12.10, 21:40 Mi wypada dość sporo włosów ale mam ich tak dużo,że mogę se wypadać a mi to jakoś nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Wypadanie włosów 09.12.10, 21:42 Po pierwsze -to wszystkim wypadają włosy Jeśli wypadają Ci nagminnie np. garściami -poszukaj jakieś specjalne tabletki,szampony czy coś na to.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stupiddreamx3 Re: Wypadanie włosów 09.12.10, 21:48 wiesz co, ja bym na twoim miejscu przestała prostować, suszyć włosy bo od tego strasznie się osłabiają. kup jakiś szampon wzmacniający i łykaj tran : D jak to nie pomoże idź do lekarza : * Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Wypadanie włosów 10.12.10, 14:05 nie korzystaj z prostownicy ani tego typu urządzeń, korzystaj z odżywek i masek, smaruj skórę głowy olejkiem rycynowym, w aptece kup belisse albo skrzy polny i jedz go regularnie Odpowiedz Link Zgłoś