paramore.x33 Re: Ulubiony język ? 10.12.10, 22:04 Angielski. Uwielbiam ten jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 11.12.10, 10:17 Francuski, fiński, angielski, japoński. Tymi językami chciałabym biegle się posługiwać, bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Ulubiony język ? 11.12.10, 10:40 uczę się niemieckiego i angielskiego , niemca 2 lata a angola 10 lat , i angol idzie mi całkiem całkiem . za rok zapiszę się jeszcze na włoski lub francuski , bo fest mi się te języki podobają . intygują mnie jeszcze skandynawskie języki mianowicie duński i szwedzki . Odpowiedz Link Zgłoś
marli1993 Re: Ulubiony język ? 11.12.10, 11:32 uczę się już 8 lat niemieckiego i 5 rok angielskiego, niemiecki umiem zdecydowanie lepiej niż angielski, ale myślę, że za jakiś czas mój angielski się poprawi... bardzo podoba mi się jezyk hiszpański ; ) kiedyś się go nauczę xD Odpowiedz Link Zgłoś
jaejung Re: Ulubiony język ? 11.12.10, 13:03 zdecydowanie koreański - ma coś w sobie, co mnie przyciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Svenska! 11.12.10, 13:07 Jag älskar detta språk! < 3 Poza tym uwielbiam angielski, hiszpański i francuski. Chciałabym kiedyś nauczyć się mówić po arabsku i słowacku Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Ulubiony język ? 11.12.10, 13:12 angielski - uczę się go sama i w szkole. hiszpański - uczę się sama i trochę koleżanka z Hiszpanii, z którą kontaktuję się przez facebooka. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Ulubiony język ? 11.12.10, 16:21 Wcześniej wolałam angielski, ale kiedy poszłam do liceum to nastąpiła zmiana. Polubiłam niemiecki i chce go zdawać na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re: Ulubiony język ? 11.12.10, 16:25 Lubie angielski,bardzooo chce się nauczyć rosyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Ulubiony język ? 11.12.10, 16:28 lubię polski, angielski. chcę nauczyć się hiszpańskiego i francuskiego. nie lubię niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Ulubiony język ? 11.12.10, 17:35 Dzięki Hetalii, niemal każdy Hetalia to takie anime. Odpowiedz Link Zgłoś
loves_vampire11 Re: Ulubiony język ? 12.12.10, 16:07 Ja też Angielski ; ** Uwielbiam się go uczyć, nawet wole mówić po angielsku niż po polsku ^ . ^ Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 12.12.10, 16:07 Angielski, francuski, hiszpański. Jestem, też dumna z tego, że posługuję się j. polskim. Nie zbyt lubię rosyjski i niemiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzcholec Re: Ulubiony język 12.12.10, 16:18 Ja osobiście uwielbiam Norweski,Szwedzki i Słoweński.Zły nie jest też Niemiecki,a Angielski słabo mi wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowa0105 Re: Ulubiony język ? 12.12.10, 16:20 ja w szkole mam angielski i jest on bardzo nudny, bo mamy tak zrytą nauczycielkę, że szok. uczę się również rosyjskiego też fajny ale "te amo" hiszpański i chciałabym się go nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Ulubiony język ? 12.12.10, 16:26 I love English : * Wiąże z nim swoją przyszłość. Chce studiować fililogie angielską ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nika125d Re: Ulubiony język ? 12.12.10, 18:08 angielski niemiecki i chciała bym się uczyć hiszpańskiego kiedyś się go uczyłam ale przestałam Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Ulubiony język ? 12.12.10, 18:15 cóż biegle chciałabym mówić po angielsku . bo w obecnych czasach angielski to podstawa u młodych ludzi a dopiero gdybym nauczyła się angielskiego - perfect . to sięgnęłabym może bo hiszpański ? Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Ulubiony język ? 12.12.10, 18:14 anglik oczywiscie . Dopiero zaczynam sie uczyc angielskiego i .. Mam same 5 . Naprawde bardzo fajny jezyk . Mowie dobrze po Francuzku i to tez jest fajny jezyk ale bardzo trudny ;d Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika Re: Ulubiony język ? 12.12.10, 18:24 Hmm nie wiem.Uczę się 3 języków.Angielskiego,rosyjskiego i francuskiego.Choć tego ostatniego uczę się od października tylko w szkole na kółku raz w tygodniu to chyba jego lubię najbardziej.Pewnie dlatego że tamtych uczę się już długo w szkole i dodatkowo i powoli mi się nudzą.Zresztą w szkole są tak prowadzone że odechciewa mi się uczyć ;p A francuski to coś zupełnie nowego i w dodatku uczę się go bez zobowiązań (dla siebie bo chcę,bez przymusu,nie na ocenę) i pewnie dlatego najbardziej lubię francuski Odpowiedz Link Zgłoś