crazy_s 09.12.10, 15:30 chyba nie było takiego wątku. czy ktoś z was był może na tym filmie? jak się wam podobało? a może macie zamiar iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karcio Re: łatwa dziewczyna 09.12.10, 15:35 ja chciałam iść z klasą,ale wkońcu idziemy na śniadanie do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk Re: łatwa dziewczyna 09.12.10, 15:38 oglądałam - na necie i nawet fajny, Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: łatwa dziewczyna 09.12.10, 15:44 Byłam i uważam ,że film jest bardzo fajny . Wydaje się plytki , ale kiedy główna bohaterka zaczyna mieć poważniejsze problemy film staje się interesujący . Zdecydowanie polecam P.S. Byłam na tym filmie z kumplami i nawet im się podobał więc coś w tym musi być Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: łatwa dziewczyna 09.12.10, 22:12 byłam, film jest naprawdę bardzo fajny. a Emma Stone jest dobrą aktorką, lubię ją. jest śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: łatwa dziewczyna 09.12.10, 22:09 nie byłam w kinie, nie pójdę i nie obejrzę. nie lubię takich filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
pyskatagowniara Re: łatwa dziewczyna 09.12.10, 22:14 Ja nie byłam , mam zamiar się wybrać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kennedy. Re: łatwa dziewczyna 09.12.10, 22:40 byłam z klasą. xP typowa amerykańska komedia dla nastolatek. xD fabuła dosyć bez sensu, no ale jak ktoś lubi taki humor, to może mu się spodobać... Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: łatwa dziewczyna 09.12.10, 22:40 w necie oglądałam ! ;d nawet spoko . tylko taki trochę nudnawy . ;< Odpowiedz Link Zgłoś