kiwi Re: Czy to jakas nowa moda? 20.12.10, 22:23 ej, ja też zawsze podwijam swoje rękawki od swetrów, bluzek, bluz i te pe i to też nie znaczy, ze się tnę x-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Czy to jakas nowa moda? 23.12.10, 18:07 pierwsza gimnazjum .. hehe. spokojnie. jesteś normalna. współczuję Twoim koleżankom głupoty. A Ty nadal bądź mądra i się tym nie przejmuj, serio. szkoda nerwów ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
yahaooo Droga gaba97! 23.12.10, 20:54 To zwykły szpan. Nic na to nie poradzisz. Chcą zostać zauważone, chcą doznać współczucia. Na szczęście ty wiesz, że to jest idiotyczne. Nie znam ich, lecz są zupełnie inne sposoby radzenia sobie ze smutkiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alice2004 Re: Czy to jakas nowa moda? 23.12.10, 21:02 moim zdaniem to dobrze, że się nie tniesz i obyś tego nigdy nie robiła. To głupota samosięokaleczac. Pokazuje to jak człowiek jest słaby psychicznie. Z pewnością dziewczyny z twojej klasy nie zdają sobie sprawy, że kiedyś ktoś to zauważy i będą musiały chodzić z rodzicami do psychologa, by od uczyć się tego nawyku. U mnie w klasie całe szczęście nikt się nie tnie. Współczuje tobie, że musisz na to patrzeć i rodzicom rąbniętych córek. TO NIE JEST MODA! TO CZYSTA GŁUPOTA! Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Czy to jakas nowa moda? 23.12.10, 21:14 założę się że robią to tylko żeby zaszpanować np. osobom ze starszych klas. U mnie jest taka sytuacja że chłopacy palą tylko żeby zaimponować innym Nie martw się.... niedługo przejrzą na oczy i zobaczą jak spierdzieliły sobie dzieciństwo ps. staraj się nie robić tego co twoje koleżanki bo tak jak one spierdzielisz sobie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: Czy to jakas nowa moda? 24.12.10, 12:12 To nie jest moda !To jest głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanoweludki !!! 24.12.10, 12:16 yhh... przestań, to nie moda, one jakieś dziwne są. nawet nie waż się im ulegać ! Odpowiedz Link Zgłoś
milkanad Re: Czy to jakas nowa moda? 24.12.10, 12:18 Znam to, bo u mnie w szkole też tak jest.. Nie jest to żadna moda, to jest tylko popisywanie się, tak jak to prędzej pisałaś.. Później będą miały kłopoty, gdy rodzic to zobaczy, a po co mają się jeszcze martwić ? Na pewno nie jesteś zacofana, tylko tak nie myśl, możesz tym pokazać, że jesteś mądrzejsza i doroślejsza od swoich koleżanek, możesz, jeśli chcesz, spróbować je namówić, by przestały, bo na przykład, wda im się zakażenie itp. itd.. Odpowiedz Link Zgłoś