16.12.10, 12:34
Wielu ludzi uważa, że magia nie istnieje i że to tylko stek bzdur. Inni ludzie utrzymują, że w nią wierzą. Nie mówię tu o magikach, którzy udają, że czarują. Nie. Ja wierzę w magię, ale nie wierzę w prawdziwość tych sztuczek. Wierzę w magię innego typu. Czasami mam wrażenie, gdy jestem sama w pokoju, że ktoś na mnie patrzy albo mnie dotyka. Wczoraj, kiedy siedziałam w salonie z rodzicami, moja mama kłóciła się ze mną, a ja nagle poczułam na dolnej wardze ból, jak szczypnięcie. Zawołałam "Au!", ale moja mama nie przerwała potoku niezbyt pochlebnych słów pod moim adresem. Może jestem wariatką, trudno. A co wy sądzicie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • magy10041996 Re: Magia 16.12.10, 12:36
      Wiesz siedze sobie na kotku od rana i mam wrożenie że chyba troche ci sie nudziuncertain ŻAL
    • caterina97 Re: Magia 16.12.10, 15:25
      aha, magią nazywasz ukłucie w wardze? ;d
      • zakochanie Magia 16.12.10, 17:31
        to był znak.
        • blondi_girl Re: Magia 16.12.10, 17:35
          No tak, poczułaś ukłucie w wardze, a to jest przecież znak, który dają duchy kiedy chcą się pokazać komuś...
          Ta 'Twoja magia' przytrafia mi się każdego dnia, wiąc pozdro.
    • moniss_ Re: Magia 19.12.10, 11:25
      szczerze to ja też wieżę w magię ..
      mam też różny "dziwne" sytuacje,np.
      idę sobie przejściem podziemnym (sama) a ty czuję jak ktoś coś mówi za mną i za chwilę czuję rękę na ramieniu,odskoczyłam odwracam się a nikogo nie ma .
      • arasha Re: Magia 19.12.10, 19:35
        to nie magia tylko zjawiska paranormalne raczej nie sadzicie ja osobiscie wirerze w duchy i ufo magie tez ale n ie ta co robia czarodzieje
        ostatnio wlasciwie co noc wylanczam swiatlo i juz zasypian az nagle slysze jakies takie jakby "swist" cos jak cichutkie gwizdanie obracam sie (ba spie w strone sciany a plecami do pokoju) i nagle czuje leciutki wiatr na twarzy jakby mi ktos chychal w twarz nie boje sie bo zazwyczaj boj sie tylko ci kturzy nie wierza a ci kturzy wierza nie przejmuja sie tym ja wlasnie sie nie przejmuje jerzeli ktos ogladal film"Amitivile"(oparty na faktach ale i tak wszyscy muwia ze to klamstwo) to to zdarzyla sie jak najbardziej naprwde polecam ten film
        DOWIDZENIAtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka