alice266 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 10:16 Wcale nie to jakieś brednie! A jak zdejmą z anteny "pamiętniki..." to będzie koszmar i będę strrrrasznie zła . Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 10:20 Jakby nie patrzeć trochę racji w tym jest. Z drugiej strony każdy z nas ma swój rozum i normalny, zdrowo myślący człowiek nie będzie dawał sobą manipulować. Chyba nikt mi nie powie, że po obejrzeniu TVD miał dziką ochotę na seks? (wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać) Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. . 23.12.10, 10:23 chyba pomylili pamiętniki wampirów z serialem czysta krew. Odpowiedz Link Zgłoś
roswell15 Możliwe że 23.12.10, 10:27 Możliwe,że z polskimi nastolatkami nie ma takiego problemu.Ale bądźmy realistami.Niektóre młode dziewczęta oglądające ten serial mogły sobie ubzdurać,że są tak samo seksowne i ponętne jak Elena,albo odwrotnie-że są nieatrakcyjne i żaden ładny chłopak ich nie zechce.Te czynniki mogą wpływać na młodzież płci żeńskiej.Zgadzam się w pełni,że ten serial demoralizuje młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
christi124 Re: Możliwe że 23.12.10, 11:46 do Rosswell, kochanie wpisz sobie w słownik znaczenie słowa demoralizacja Bo tutaj nie chodzi o to, czy akceptuje swoją urodę czy nie i jak się czuję się postrzegana przez innych Odpowiedz Link Zgłoś
asia618 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 10:28 Przestałąm wierzyć w takie testy, gdy powiedzili, że "Bolek i Lolek" czy "teletubisie" to jakieś faszystkowsko-gejowskie bajeczki. Fanatykom się chyba nudzi ^^ A ja i tak kocham Pamietniki Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 I love TVD!! 23.12.10, 10:36 buhahah czytałam o tym wczoraj na vampirediaries.pl ;p;p Zgadzam się z tobą^^ Gdzie w VD jest erotyka Nie mają co robić i wymyślaą problemy na siłę, głupoiki Odpowiedz Link Zgłoś
marta4589 Re: I love TVD!! 23.12.10, 10:53 Erotyka i TVD naprawde???? Niewiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkaxd Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 10:54 ta opinia jest śmieszna... ;/ wątpię czy ktokolwiek kto to pisał oglądnął więcej niż dwa odcinki... to denerwuje...a TVD nikogo nie demoralizuje... Przeciesz film nie może namawiać to zgody na sex z przypadkowym facetem... TVD uwielbiam i na pewno będę oglądać...choćby nie wiem jakie opinie krążyły na ich temat... a tak pozatym Ian jest BOOOOOOOOOOOOOski Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyyy Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:01 zgadzam się, totalne brednie. Nie wiem kto wpadł na taki głupi pomysł... przecież to jest serial dla młodzieży... Odpowiedz Link Zgłoś
monia555 Nie wydaje mi się 23.12.10, 11:10 Cóż... teraz w każdym programie możemy odnaleźć coś, co źle może wpłynąć na każdego człowieka... i wcale nie tylko na nastolatki. Jeżeli ktoś ogląda TVD (np. JA! ) i jest dość normalną nastolatką, nie taką która "żyje" bajkami, bzdurami, bierze przykład z filmów itd to jego na pewno nic nie demoralizuje. Uważam, że nastolatki, które to oglądają mają więcej rozumu.. i potrafią wybrać dla siebie właściwą drogę, a żaden serial nie zmieni tego co ta osoba ma w "głowie". Takie jest moje zdanie. A z takimi rankingami to niech się wypchają, bo chyba sami zostali zdemoralizowani przez telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:12 nie zgadzam się z tym artykułem - na pewno nie jest tak jak jest tam napisane a są naprawdę gorsze filmy w których jest erotyka... Odpowiedz Link Zgłoś
frosting The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:15 nie wiem , nie oglądam . ale taka jest prawda, że teraz seks jest sprzedawany na prawo i lewo, tylko żeby zarobić . Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.09.11, 22:43 Wydawało mi się, że się wypowiadałam, ale widzocznie nie. W żadnym wypadku. To jest tylko serial. Zaje.bisty serial Odpowiedz Link Zgłoś
paulinex The vampire diaries demoralizuje? buhahhah 23.12.10, 11:13 Hahha omg czytałem już ten artykuł wcześniej i zwijałam się przed komputerem ze śmiechu. Sądząc, że ten serial demoralizuje to jak powiedzieć, że moda na sukces cały czas nie jest o tym samym ;D hhahah omg umarłam brawo. Oni naprawdę nie mają już co robić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:18 Demoralizuje ludzi którzy mają słabą wolę i poszukujących inspiracji w tv. Moje zdanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:21 zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
agussxd Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:22 na szczęście tego nie oglądam.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selenka231 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:37 Zgadzam się ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:38 Nie oglądam TVD ( bo na TVN leci z późno ) ale jakoś leci od dłuższego czasu i nikt się nie buntował. Jedno badanie i tysiace, ba może nawet milionów fanek mają to przestać uwielbiać? Szczerze wątpie. Zresztą, nic mnie tak nie wkurza jak takie badania. Odpowiedz Link Zgłoś
christi124 pieprzenie 23.12.10, 11:43 niech mi ktoś powie, skoro The Vampire Diaries demoralizuje młodzież, to co niby z tą cudna młodzieżą robi Gossip Girl? Jak zwykle ludziom sie nudzi i szukają dziury w calym... Odpowiedz Link Zgłoś
kama12 demoralizcja... buhahaha 23.12.10, 11:46 hahaha..gorszej głupoty nie słyszałam... oni w tej chwili poprostu się upokożyli pisząc ten artykuł... no bo przeciesz jest masa tysięcy takich seriali jak pamiętniki wampirów...i nie sądze ze dziewczyny biorą przykład z eleny czy kateriny...zall. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally hahahahahahhahahahahah XD 23.12.10, 12:21 taak. tak samo jak w bobie budowniczym ukryty jest podtekst satanistyczny. wtf. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek95 Re: demoralizcja... buhahaha 23.12.10, 12:45 oł no proszę was. brednieee Odpowiedz Link Zgłoś
sandra14 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:47 jak dla mnie, to wcale nie demoralizuje. jakoś nic mi się z psychiką nie porobiło. : D Odpowiedz Link Zgłoś
keiraa Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:48 cóż jest w tym troche prawdy ale i tak kocham ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
twilightandrbd Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:50 moim zdaniem TVD wcale dzieci/nastolatków nie demoralizuje w serialach dla młodzieży zawsze były, są i będą sceny łóżkowe, w których to właśnie osoby niepełnoletnie odgrywają główną rolę Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka515 Re: chyba "true blood"(czysta krew) nie ogladali 23.12.10, 11:54 w VD jest kilka gorących scen ale w TB to się pieprzą bez cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
united12 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:54 To jest fajny serial i nie wiem kto tak uważa, że to demoralizuje. Chyba stare mochery, które siedzą już w chacie i się nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
decoy_ Bzdury, bzdury, bzdury! 23.12.10, 11:57 Proszę was ! Jakie bzdury haha Ja jestem fanką TVD i jakoś mnie ten serial nie zdemoralizował XD Odpowiedz Link Zgłoś
ladywern Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 12:05 Według mnie to jest bez sensu. Przecież każdy ma własny rozum. Odpowiedz Link Zgłoś