Dodaj do ulubionych

The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki?

• alice266 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 10:16
      Wcale nie to jakieś brednie! A jak zdejmą z anteny "pamiętniki..." to będzie koszmar i będę strrrrasznie zła .
    • wampirekxd Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 10:20
      Jakby nie patrzeć trochę racji w tym jest. Z drugiej strony każdy z nas ma swój rozum i normalny, zdrowo myślący człowiek nie będzie dawał sobą manipulować.

Chyba nikt mi nie powie, że po obejrzeniu TVD miał dziką ochotę na seks? shock
      (wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać)
    • yzz. . 23.12.10, 10:23
      chyba pomylili pamiętniki wampirów z serialem czysta krew.
    • roswell15 Możliwe że 23.12.10, 10:27
      Możliwe,że z polskimi nastolatkami nie ma takiego problemu.Ale bądźmy realistami.Niektóre młode dziewczęta oglądające ten serial mogły sobie ubzdurać,że są tak samo seksowne i ponętne jak Elena,albo odwrotnie-że są nieatrakcyjne i żaden ładny chłopak ich nie zechce.Te czynniki mogą wpływać na młodzież płci żeńskiej.Zgadzam się w pełni,że ten serial demoralizuje młodzież.
      • christi124 Re: Możliwe że 23.12.10, 11:46
        do Rosswell, kochanie wpisz sobie w słownik znaczenie słowa demoralizacja smile Bo tutaj nie chodzi o to, czy akceptuje swoją urodę czy nie i jak się czuję się postrzegana przez innych smile
    • asia618 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 10:28
      Przestałąm wierzyć w takie testy, gdy powiedzili, że "Bolek i Lolek" czy "teletubisie" to jakieś faszystkowsko-gejowskie bajeczki. Fanatykom się chyba nudzi ^^

A ja i tak kocham Pamietniki wink
    • dosia321 I love TVD!! 23.12.10, 10:36
      buhahah czytałam o tym wczoraj na vampirediaries.pl ;p;p
      Zgadzam się z tobą^^ Gdzie w VD jest erotykabig_grin
      Nie mają co robić i wymyślaą problemy na siłę, głupoiki
      • marta4589 Re: I love TVD!! 23.12.10, 10:53
        Erotyka i TVD naprawde???? Niewiedziałam.
    • edytkaxd Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 10:54
      ta opinia jest śmieszna... ;/ wątpię czy ktokolwiek kto to pisał oglądnął więcej niż dwa odcinki... to denerwuje...a TVD nikogo nie demoralizuje... Przeciesz film nie może namawiać to zgody na sex z przypadkowym facetem... TVD uwielbiam i na pewno będę oglądać...choćby nie wiem jakie opinie krążyły na ich temat... a tak pozatym Ian jest BOOOOOOOOOOOOOski wink kiss
    • mileyyyy Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:01
      zgadzam się, totalne brednie. Nie wiem kto wpadł na taki głupi pomysł... przecież to jest serial dla młodzieży...
    • monia555 Nie wydaje mi się 23.12.10, 11:10
      Cóż... teraz w każdym programie możemy odnaleźć coś, co źle może wpłynąć na każdego człowieka... i wcale nie tylko na nastolatki. Jeżeli ktoś ogląda TVD (np. JA! big_grin) i jest dość normalną nastolatką, nie taką która "żyje" bajkami, bzdurami, bierze przykład z filmów itd to jego na pewno nic nie demoralizuje. Uważam, że nastolatki, które to oglądają mają więcej rozumu.. i potrafią wybrać dla siebie właściwą drogę, a żaden serial nie zmieni tego co ta osoba ma w "głowie".
      Takie jest moje zdanie. A z takimi rankingami to niech się wypchają, bo chyba sami zostali zdemoralizowani przez telewizję.
    • karolina1997 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:12
      nie zgadzam się z tym artykułem - na pewno nie jest tak jak jest tam napisanetongue_out a są naprawdę gorsze filmy w których jest erotyka...
      • frosting The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:15
        nie wiem , nie oglądam .
        ale taka jest prawda, że teraz seks jest sprzedawany na prawo i lewo, tylko żeby zarobić .
      • miley138 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.09.11, 22:43
        Wydawało mi się, że się wypowiadałam, ale widzocznie nie.

W żadnym wypadku. To jest tylko serial. Zaje.bisty serial big_grin
    • paulinex The vampire diaries demoralizuje? buhahhah 23.12.10, 11:13
      Hahha omg czytałem już ten artykuł wcześniej i zwijałam się przed komputerem ze śmiechu.
      Sądząc, że ten serial demoralizuje to jak powiedzieć, że moda na sukces cały czas nie jest o tym samym ;D
      hhahah omg umarłam sciana big_grin
      brawo brawo.
      Oni naprawdę nie mają już co robić ;D
    • 300flowers Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:18
      Demoralizuje ludzi którzy mają słabą wolę i poszukujących inspiracji w tv. Moje zdanie. Pozdrawiam.kiss
    • dominikax3 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:21
      zgadzam się.
    • agussxd Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:22
      na szczęście tego nie oglądam.. ;D
    • selenka231 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:37
      prezentchoinkachoinkachoinkawinkZgadzam się ... ! brawo coolsanta
    • ramen Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:38
      Nie oglądam TVD ( bo na TVN leci z późno crying ) ale jakoś leci od dłuższego czasu i nikt się nie buntował. Jedno badanie i tysiace, ba może nawet milionów fanek mają to przestać uwielbiać? Szczerze wątpie. Zresztą, nic mnie tak nie wkurza jak takie badania.
    • christi124 pieprzenie 23.12.10, 11:43
      niech mi ktoś powie, skoro The Vampire Diaries demoralizuje młodzież, to co niby z tą cudna młodzieżą robi Gossip Girl? Jak zwykle ludziom sie nudzi i szukają dziury w calym...
    • kama12 demoralizcja... buhahaha 23.12.10, 11:46
      hahaha..gorszej głupoty nie słyszałam... oni w tej chwili poprostu się upokożyli pisząc ten artykuł... no bo przeciesz jest masa tysięcy takich seriali jak pamiętniki wampirów...i nie sądze ze dziewczyny biorą przykład z eleny czy kateriny...zall.
      • naturally hahahahahahhahahahahah XD 23.12.10, 12:21
        taak. tak samo jak w bobie budowniczym ukryty jest podtekst satanistyczny. wtf. sciana
      • asiek95 Re: demoralizcja... buhahaha 23.12.10, 12:45
        oł no proszę was.big_grin

brednieee
    • sandra14 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:47
      jak dla mnie, to wcale nie demoralizuje. jakoś nic mi się z psychiką nie porobiło. : D
    • keiraa Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:48
      cóż jest w tym troche prawdy ale i tak kocham ten serial smile
    • twilightandrbd Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:50
      moim zdaniem TVD wcale dzieci/nastolatków nie demoralizuje
      w serialach dla młodzieży zawsze były, są i będą sceny łóżkowe, w których to właśnie osoby niepełnoletnie odgrywają główną rolę
    • madziulka515 Re: chyba "true blood"(czysta krew) nie ogladali 23.12.10, 11:54
      w VD jest kilka gorących scen ale w TB to się pieprzą bez cenzury.
    • united12 Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 11:54
      To jest fajny serial i nie wiem kto tak uważa, że to demoralizuje.
      Chyba stare mochery, które siedzą już w chacie i się nudzą.devil
    • decoy_ Bzdury, bzdury, bzdury! 23.12.10, 11:57
      Proszę was ! Jakie bzdury haha big_grin Ja jestem fanką TVD i jakoś mnie ten serial nie zdemoralizował XD big_grin
    • ladywern Re: The Vampire Diaries demoralizuje nastolatki? 23.12.10, 12:05
      Według mnie to jest bez sensu. Przecież każdy ma własny rozum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka