Dodaj do ulubionych

Idiotyzmy które podbiły szkoły xD

• jumipl Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 26.12.10, 11:24
      U mnie "pierwszy środek płatności na podwórku" - karteczki.
      Boże, pamiętam, że jak dziewczyna miała pełen segregator karteczek z księżniczkami czy innymi duperelami to w oczach innych dziewczyn była "bogatą szczęściarą"
    • miss_alice_1997 Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 26.12.10, 12:01
      Karteczki (Szczególnie W.I.T.C.H.). Ja miałam pełne 2 segregatory. Ech, to wymienianie na przerwach...
      • molinka Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 26.12.10, 12:26
        karteczki , złote myśli i pamiętniki (choć to nie idiotyzm)
    • jozia127 Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 10:42
      GDZIE JEST KRZYŻ?! i wielki miks jutuba
    • keejsza Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 10:52
      było tego dużo ale tak najbardziej to chyba zbieranie karteczekk chociaz robienie tych bransoletek czy czegos z zyłek tez bylo modne xD
    • natusiaxdd Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 11:02
      podstawówka - złote myśli , bransoletki na nogach , obciągnięta bluzka na ramiona {masakra} , karteczki z Hany Montany . ; . /
      gimnazium - mówienie głupich tekstów { niby takie śmieszne} , kupowanie chipsów , taniec uliczny . ( choc to nie jest głupie)
      Najbardziej zawładnął u nas w gimnazjum taniec uliczny .

httpl://www.duckweed.bloog.pl
    • nikuchova. Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 11:09
      właśnie złote myśli, pisanie liścików na lekcjach, bransoletki z rzemyków, które się kupowało i samodzielnie robiło.. byłoby tego wiele więcej, ale w tej chwili nie pamiętam.
    • blondzia Wymienianiem się na karteczki . 27.12.10, 11:11
      Jak byłam w podstawówce tak w 1,2,3 to był szał na wymieniane się karteczki typu z Witch ,pieskami albo księżniczkami Disney nie było Hannah Montana itp bo to było dawno a ona była jeszcze bardzo młoda chyba miała 14 lat i Hannah nie była jeszcze tak sławna .
      Złote myśli też były najbardziej zakładane przez dziewczyny ja mam takie 3 z 4,5,6 klasy i jest pamiątka a pamiętniki były u mnie szałem jak byłam w 1,2 klasie podstawówki w gim nie ma takich rzeczy ani nic podobnego smile
    • angel11 Re: karteczki i wycinki 27.12.10, 11:14
      U mnie w szkole zbierało się kolorowe karteczki z jakimiś obrazkami i wkładało się je do segregatora a potem wszyscy się nimi wymieniali. Zbierali też wycinki różnych gwiazd .
    • linda Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 11:18
      1. filofany
      2. złote myśli

karteczki to tylko ja na podwórku xd
    • lace Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 12:30
      Karteczki (Ile ja miałam całych serii, jeszcze mam z dwa segregatory) takie z żyłek bryloczki. Witch, jakieś Diddle. Jakieś blogi bezsensowne o różnych gwiazdach z różnymi oczojebnymi obrazkami. (ale to już mniej). Zapisywanie masy różnych obrazków netu, (Jakieś pieski, kotki itd.)
    • michaelmontana Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 18:22
      Złote myśli
      • michaelmontana Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 18:22
        pamiętnik
        • michaelmontana Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 18:23
          gra w kalambury na kurniku
          • fleurrebelle Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 18:27
            filofuny , karteczki i pele mele z tego co pamiętam
            • hellokiciara Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 18:43
              karteczki ,złote myśli ; )
    • punkrockowka Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 27.12.10, 18:57
      Breloczki z takich sznurków gumowych,smirk
      karteczki z W.I.T.C.H i W.I.N.X (chyba tak się pisze)surprised
      Złote myśli ... big_grin
      Wszystko działo się w podstawówce smile suspicious

Pozdro,
      Punkrockowka santa
    • oluskka Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 29.12.10, 22:51
      U mnie w szkole robiły ( i chyba nadal robią ) Karteczki...W tamtym roku naprawde je lubiałam w tym już mniej ale nadal jakieś są...tongue_out
      Często nauczyciele nam je zabierali...Jedni pokazywali je innym nauczycielom...Drudzy pokazywali na wywiadówkach ...a jeszcze inni poprostu je wyrzucali...tongue_out
    • dominikax3 Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 29.12.10, 22:57
      1. Breloczki
      2. Karteczki
      3. Złote Myśli
      4. skakanka, guma

tongue_out
      • sylwia554 Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 29.12.10, 23:06
        podstawówka: karteczki, granie w gumę, złote myśli
        gimnazjum: ale urwał itd., tap madl i więcej jakoś nie pamiętam, ale na pewno było jeszcze mnóstwo takich idiotyzmów ;P
    • osiek Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 29.12.10, 23:11
      standardowo - pamiętniki, potem złote myśli, potem karteczki, a na końcu żyłki big_grin
    • kara4454 karteczki xd 29.12.10, 23:16
    • alicia podstawowkaaa 29.12.10, 23:17
      KARTECZKI!!!! Skakanie przez gume, zlote mysli. A co to sa te pele mele?? Nigdy o tym nie slyszalam..
      big_grin
    • pyskatagowniara Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 29.12.10, 23:22
      Tak to prawda xDee Chociaż są i przypadki gdzie w gimnazjum robią takie Złote myśli xDee

U nas furrore robiły : Złote myśli , pamiętniki , karteczki Witch i Winx ( czy jak to tam sie pisze xDee )
      • muszelka Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 29.12.10, 23:29
        hahahah.!

a więc ,z tego co pamiętam too:

_ karteczki
        _ złote myśli
        _ pamiętniki
        _ jakieś takie branzoletki/breloczki z plastkikowych sznurków. to było straszne. XD

nie wiem co jeszcze. wink
    • fankazmierzch3 Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 31.12.10, 16:34
      Jak bylam 2 drugiej czy trzeciej klasie to wszyscy, włącznie ze mna,zbierali karteczki.
      Pare lat później były żyłki.Też robilam,szczególnie zawieszki do kluczy czy komórki.
    • kredkakolorowa Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 31.12.10, 18:15
      U mnie kilka lat temu bylo slawne zbieranie karteczek. Zbieranie kolorowych papierkow z W.I.T.C.H, czy Kubusiem Puchatkiem zrobilo u nas furore. smile

kiss
    • dorothy. "Daj kamienia","Synek!Nie ma takiego bicia!"itp.:) 31.12.10, 23:11
    • princessm Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 01.01.11, 14:32
      W pierwszych trzech klasach podstawówki to były karteczki zbierane do segregatorów a po d koniec szkoły podstawowej zaplatanie żyłek. W gimnazjum już tak się nic nie wyróżniało.
    • ololz Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 01.01.11, 14:38
      Podobnie jak złote myśli były u Nas pamiętniki, później dopiero zlote myśli.. a jeszcze później te karteczki na wymiany .. XD
    • gusia03 Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 01.01.11, 15:28
      w pedanówie .. karteczki do segregatora ... i też złote myśli i pamiętniki.
      a w gimie .. hymmm ... niewiem ... hahah ^^
      big_grin
    • hanisiaa Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 04.01.11, 21:06
      U nas mówili : lubis miut ? to moze lupis psssssssculki! i przytym 'sssss' pluli w twarz
      albo moja koleżanka jak się wita "Heju" to ona mówi "Eju" i tak wszystkie dziewczyny mówił
      albo powiedzenie : " Jesteś szybki , jak woda w klozecie ;q''

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka