pynia 23.12.10, 10:21 Od rana bardzo boli mnie ząb, a nie chcę jechać do dentysty może znacie jakieś domowe spodoy na pozbycie się bólu zęba ??? Pozdrowienia i życzę wesołych świąt pynia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexrusso tabletka przeciwbólowa to pierwsze co mi przyszło 23.12.10, 10:25 a myśl Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: Domowe leczenie ... 23.12.10, 10:25 jak mnie bolał ząb, to wyrwałam. :q nie wiem szczerze mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Domowe leczenie ... 23.12.10, 10:39 Radzę Ci isć do dentysty^^ na serio a Co do domowych sposobów to słyszałam(ale nie próbowałam) o posypaniu zęba szczyptą soli, jednak nie wiem czy to pomoże. I możesz wziaść tabletki przeciwbólowe;P Powodzenia i wesółych Świąt bez bólu zęba;D Odpowiedz Link Zgłoś
collins . 23.12.10, 11:35 Niestety nie znam żadnych domowych sposobów na ból zęba. :c Odpowiedz Link Zgłoś
swiiitasna Szzczerze to ... 23.12.10, 11:42 Ja bym poszła do dentysty chociaż straszznie nie lubię tam chodzić .. A jak nie to tabletki przeciwbólowe np.apap mi bardziej poprawia ibuprom max ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
xmadziunia14x Re: Domowe leczenie ... 23.12.10, 11:48 Masz do wyboru: 1. Iść do dentysty - uwierz to lepsze. Jeśli boli cię, to będzie cię boleć, aż nie zrobi ci się dziura w zębie i będziesz miała leczenie kanałowe. Nie chciałabyś. 2. Idź do apteki i poproś o Antidol 15. Jest najlepszy. 3. Jeśli masz goździk to sobie zagryź. 4. Uderz się w inną część ciała. 5. idź do dentysty. - proste. Odpowiedz Link Zgłoś