Dodaj do ulubionych

gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, miasto.;

• tokio_hotel483 Miasto Aniołów 27.12.10, 13:47
    • azi1002 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 13:51
      Primo: Temat, kochanie, zaczyna się od dużej litery.
      Secundo: Limit emotikonek w jednym poście został kilkakrotnie przekroczony.

Wracając do tematu:
      Ja zawsze myślałam, że we Francji mówi się po chińsku. Mój świat się zawalił *rzuca się na podłogę i łka żałośnie*.

A poza tym wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej.

.
    • jbmiley Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 14:01
      no nie zaprzeczam ze kusza mnie takie miejsca jak Las Vegas czy LA , jednakze zeby tam zamieszkac przydalaby sie kasa a z tym nie wiadomo jak sie powiedzie . Napewno chce zamieszkac w stanach , i to bedzie najprawdopodobniej Chicago , jeżdze tam na wakacje co roku i jest niesamowicie inna rzeczywistosc .
    • slimey Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 14:09
      Ja marzę żeby kiedyś wyjechac do Anglii do Londynu albo do Los Angeles <3 to piękne miaso ; )
    • karmel_ Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 14:09
      chciałabym zamieszkać w Norwegii, Finlandii - ze względu na pogodę. bo kosiam zimno.
      lub w Usa w Nowym Jorku - raczej mało prawdopodobne ale fajnie tam jest i chciałabym tam mieszkać.
      jeśli się z tymi na górze nie uda chciałabym mieszkać tu gdzie teraz mi jest dobrze - w Polsce, w Krakowie.
      • azi1002 @karmel_ 27.12.10, 14:21
        karmel_ napisał(a):

ze względu na pogodę. bo kosiam zimno.

Przepraszam bardzo, ale jak można "kosiać" zimno? O ile wiem, zimno nie ma postaci materialnej, więc w żadnym razie nie można po nim przejechać kosiarką.
    • najli. Niemcy < 33 27.12.10, 14:15
      Ja się wyprowadzam do Niemiec. Z językiem to nie problem, bo nie jest on trudny. Wystarczy godzina nauki codziennie i już wszystko pięknie opanowane.
      Ja postanowiłam, że chcę tam mieszkać ponieważ kocham ich cudny język.
      Zresztą sama mam pochodzenie niemieckie i rodzinę w Niemczech, która przyjeżdża co roku do Polski ;p
      • paulin92 Re: Niemcy < 33 27.12.10, 22:10
        no to na czekasz./ jedz
      • bull_ Niemcy, Holanida, Włochy. 30.12.10, 11:58
        moi faworyci ;3 nad miejscem nie myślałam ;> ale też jak ktoś napisał, ciągnie mnie do Skandynawii..^^. mm ; D
    • lace Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 14:23
      Dużo tego:
      Polska-Zakopane lub Warszawa (Kocham góry, a w Warszawie dużo koncertów.)
      Szwajcaria-tutaj obojętnie gdzie (najlepiej w pobliżu Alp.)
      Stany Zjednoczone-Los Angeles lub New York (tak wiem oklepane.)
      Irlandia-Dublin (Irlandia taki ładny zielony kraj <marzy>wink
      Anglia-Londyn (Te butiki w Londynie)
      Australia-Sydney (A kto nie lubi kangurów?)
      Ogólnie bardzo chciałabym podróżować po świecie.

Angielski jako tako potrafię i rozumiem bez tłumaczenie na polski(ale i tak daleko do perfekcji ;P), a jak gdzieś mieszkasz i przybywasz na co dzień z tym językiem to nie jest źle. Polski to wiadomo potrafię ;D Niemieckiego uczę się od roku.
      • lace Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 14:25
        I może jeszcze Kanada-Toronto ;P
    • miki124 napewno usa bo tam chce studiowac 27.12.10, 14:27
      usa moze miami albo ny
    • olgx Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 14:30
      Gdzieś w Kaliforni. haaaa
    • mroweczka_xxx Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 14:34
      USA - Los Angeles, San Diego, Mali Bu - ważne, żeby California była <33
    • ilovehis Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 14:36
      Los Angeles . zdecydowanie ; ) czemu? byłam tam, dlatego polecam. Byłam również w Berlinie. Ładne miasto, ale jakoś... wydało mi się, ze nie do mieszkania ; p Jak mówiłam LA, ciepły klimat, dostęp do oceanu, możliwość kupowania w markowych sklepach ( jeżeli miałabyś za co, oczywiście), Twoje dzieci byłyby tolerowane przez rówieśników, jest jeszcze dużo powodów dlaczego, chociaz to że to piękne miasto big_grin
    • seneka4 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 20:20
      Zdecydowanie Norwegia ,najlepiej Oslo - jest to kraj który mnie pasjonuję i chociaż muszę go raz odwiedzić <3
    • lolcia15 Re: Barcelona albo Grecja :D 27.12.10, 20:24
    • idziunia hmmm.... 27.12.10, 20:31
      USA- Los Angeles ;*
    • nati19love Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 20:34
      ja już wiem od 5 roku życia USA- Los Angeles może się spotkamy he hesmile
      • jessicakaulitz Re:USA - Los Angeles 27.12.10, 20:41
        Wiem już od dzieciństwa, że miasto aniołów, to coś w sam raz dla mnie. Świetnie rozwinięte nightlife, co jest rajem dla takiej imprezowiczki jak ja, hollywood, nowoczesne galerie handlowe, budynki... Kocham to miasto ^^ Ogólnie całe Stany uwielbiam.
    • elenkaa Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 20:45
      Mnie się marzą studia w USA ;D
      I tam też zamieszkam w przyszłości ;>
    • racing Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 20:49
      Z tych które ty podałaś to USA - Los Angeles. Lecz i tak moje życie kieruje się do Anglii i ja nic na to nie poradzę. Nie ja decyduje lecz rodzice : )
      Za granicą jest fajnie, lecz nie ma to jak oryginalna Polska big_grin
    • nikawika Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 20:49
      chciałabym zamieszkać za granicą, jak pewnie większość z nas. wink
      mam rodzinę w Nowym Jorku, byłam u nich kilka razy. wink
      spodobało mi się. wink
    • innocence_ Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 21:00
      Hiszpania <3.
      Moje marzenie..
    • sweet_dudee Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 21:05
      Bardzo interesuje mnie Japonia. Styl życia ludzi itp... jednak język bylby trudnośćią . ; (
      Jesli nie Japonia, to zdecydowanie coś w USA. ; ))
    • meggi_13 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 21:58
      przyznajcie - większość z was chce mieszkać w 'LA albo NY' bo tam są gwiazdy suspicious XD
      • jessicakaulitz Re: @meggi_13 27.12.10, 22:05
        Niekoniecznie, po prostu to jest niezwykle nowoczesne miasto, rozwinięte nightlife, fantastyczne kluby, galerie handlowe, żyć nie umierać. ^^ A że gwiazdy, to przy okazji, fajnie byłoby kiedyś zobaczyć jakiegoś celebrytę na spacerze, albo uciekającego przed paparazzi xD
        • meggi_13 Re: @meggi_13 27.12.10, 22:09
          też myślę że to zajebiście nowoczesne miasto i wogóle XD jak jesteś utalentowana to w tych okolicach jest też łatwiej się gdzieś 'załapać' smile
          • jessicakaulitz Re: @meggi_13 27.12.10, 22:20
            No właśnie, ja np zawsze chciałam być aktorką, myślę że gdybym mieszkała w LA i od małego chodziła na castingi, to by się udało ^^ No ale grunt to się nie poddać ;]
    • jb.0la Ja chcę w Berlinie i Tobie też bym poleciła heh. 27.12.10, 22:06
    • lovelena Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 22:07
      USA - LA,NY,San Francissco,Chicago,Miami lub Pheonix. Moj angielski jest wyzszy, niz powinien, więc luz
    • paulin92 Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 22:09
      bede mieszkala gdzie bede chciala i nic ci do tego
      • shadow_ Re: gdzie zamieszkasz w przyszłości? państwo, mia 27.12.10, 22:32
        Najbardziej chciałabym zamieszkać w Barcelonie. (-: Albo w Dortmundzie, albo w Monachium też. (:
    • alice087 rodzina chce mnie do usa na studia ;...] 27.12.10, 22:11
      no, jak w temacie...
      proponują stany..

dla mnie życie w przyszłości np w usa nie ma ani jednego problemu. mam otwartą drogę.

mimo to nie chcę tam zamieszkać. !
      Wolę w Szwecji

brawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka