23.12.10, 23:14
Dziś przyjechali do mnie kuzyni, Radek (7 lat) oczywiście pod moją nieobecność wszedł do mojego pokoju. Wyjął z szuflady mój rysunek (rysowałam go dwa tygodnie, wyszedł mi świetnie, najleszy z moich "dzieł") i poprostu go pomazał długpoisami. Moje ćwiczenia z geografii "dla zabawy" moczył w wannie. Nie nadają się już do niczego. A najgorsze jest to, że moja ciocia powiedzieła "żebym się nie denerwowała, bo to jeszcze dziecko" . On ma siedm lat! Muszę wytrzymać jeszcze dwa dni... Przynajmniej reszta moich kuzynów jest ok.

Też macie takich idiotów w rodzinie?
Obserwuj wątek
    • pynia Re: kuzyn... 24.12.10, 09:30
      Tak, nie martw się, jesteśmy we dwie co mamy takich kuzynów crying !!!
      • kawaiikimie Re: kuzyn... 24.12.10, 11:43
        Tak... Też tak mam.... uncertain
      • lieb_de_sekunde Re: kuzyn... 24.12.10, 11:54
        Mi kiedys taka mala pomazala ryysunek
      • kaka_97_sc Re: kuzyn... 25.12.10, 21:22
        Ja mam kuzyna ma 2 lata (Grześ). Gdy przyjechał na komunie mojego brata niszczyl wszystko pierwszego zniszczyl mi okulary sloneczne i opaske na wlosy a mojej mamie porysowal okulary do czytania. Jest strasznie nie dobry, ale sa plusy czesto mowi smieszne rzeczy. np. do mojej babci z Kołobrzegu przyjechala ciotka z Czech z kuzynem Kubusiem, ktory ma 1,5 roku. I ten Kubuś ugryzl go w reke. I gdy moja mama dzwonila do mamy Grzesia i pytala sie go co zrobil mu Kubuś wyglądalo to tak:
        M-mama, G-Grzesiu
        M;Co ci Kubuś zrobił?
        G: ugryzł mnie
        M: Co Ci zrobił?
        G: W ręke mnie ujebał.
        Mam straszna polewke z nich i bardzo ich kocham bo to sa moi kuzyni. Powiem Ci, ze nie zamieniłabym ich na innych wole ich takich jacy sa. Chociaz przydalaby mi sie kuzynka bo ze strony mamy mam samych kuzynowsmile
        P.S: Współczyje Ci i trzymaj siesmile
    • miastowa. Re: kuzyn... 24.12.10, 09:35
      ja mam pojebaną kuzynką 10 letnią , taki rozpieszczony różowy bachor , ta p[anna ma wszystko jest taka wnerwiająca . raz zalała mi całe biurku sokiem Kubuś . milusia ;** ajć ona jest taka słit fanka selci, majli i dżastina . ale na szczęście darowało sobie Lovatu , której nienawidzę . boże tak mnie ta kuzynka wkurza
      • alexrusso mam kuzynki. 24.12.10, 11:40
        kwiat
    • crazy_s Re: kuzyn... 24.12.10, 11:40
      nie, ale mam taką małą sąsiadkę -.- jest siostrą kolegi mojego brata. no i ten kolega kiedyś przyszedł razem z tą siostrą do mnie i ja musiałam się z nią bawić. musiałam wykorzystać połowę mojej biżuterii itd. a dywan był cały w soku -.-
    • twilight hahahha. 24.12.10, 11:48
      dobre. Idiotów w rodzinie.
      jasne ze tak. każdy chyba ma. ja np. męczę się z siostrą cioteczną, która jest :
      a)waflem. wszystko robi za wszystkich.
      b) wazeliniarką : "tak cioci masz racje, jesteś cudna"
      c) jest pół solarą. zadaje się z dresami
      D) przeklina, i myśli że jest fajna
      E) jest SłOoOdkA. słiiiiiit.
      f) robbi z siebie męczęnnice : "zaqwsze mam najwięcej lekcji. to nic ze jestem w 1 klasie ale mam więcej lekcji, więcej pr.dom i wszystkiego niż ty w 3. a i mam trudniejszy program"
    • cotton.caandyy. Re: kuzyn... 24.12.10, 11:49
      Ja dzięki Bogu tak nie mam, bo mam samych starszych kuzynów i kuzynki ;pp Ale współczucia scianasciana
      • karolajna....96 Re: kuzyn... 24.12.10, 11:55
        Łoo.. Na Twoim miejscu chyba bym zabiła! Ostatnio mój kuzyn (8 lat) pomazał nowy stół różowym niezmywalnym markerem.. Noo teraz mam ładne wzorki w salonie ; D
        • zmierzcholec Re: kuzyn... 24.12.10, 12:10
          I żeby to taki jeden w rodzinie był.... Mój kuzyn też jest Radek ( 6 lat), wprost szatański pomiot. Bije,gryzie i kopie. Ostatnio przyjechał do mnie i popisał mi ściany i meble,ale na szczęście to było przed remontem u mnie w pokoju. Jest jeszcze Nikola ( 7 lat), dokładnie to samo. Wyrywa włosy,gryzie i wkłada palce do oka. Ostatnio wyzywała mnie od: pi*d,sz**t itd. A moja babcia i dziadek na to,że ona taka nie jest i,że to ja pewnie tak mówiłam,bo poleciała naskarżyć,że ją bije i wyzywam. Potem to ja opieprz dostaję. Debile małe.
          • lenaka Re: kuzyn... 24.12.10, 12:22
            Ja mam młodszego braciszka\diabła brak słów smile
        • lady_kiki Re: kuzyn... 24.12.10, 12:17
          Też musze przez to przechodzić... głupi 6 letni kuzyn zwalił mi się wczoraj wieczorem do domu i już zdążył zrobić wysypisko śmieci z mojego pokoju, pomalować dywan lakierem do paznokci, pogryźć mój zeszyt do biologii, zbić kilka bombek na choince i o mało mnie nie udusić. Muszę z nim wytrzymać do wieczora.. W dodatku ciocia twierdzi, że pokój się posprząta (tylko ciekawe kto ma to zrobić???), lakier powinnam trzymać gdzieś z dala od niego, zeszytowi nic się nie stało (jasne, a te ślady zębów na całej okładce to co???), dwie pobite bombki to jeszcze nie katastrofa, a kiedy mnie dusił i mu za to przywaliłam to kochana ciocia stwierdziła, że jestem starsza i powinnam zrozumieć jego zachowanie. :\
          Ratujcie mniee...
          • cintiaa Re: kuzyn... 25.12.10, 18:16
            Tak tylko ,że bratanka 5 letniego uncertain
            Ale kocham go serce
            Bez niego byłoby nudno w Wigilię cool
    • kararock Re: kuzyn... 24.12.10, 12:03
      czasem łapią się do moich rzeczy, ale zwykle zdaże im to zabrać, ale naprawdę to jest nieznośne ;/
      • kari116 Re: kuzyn... 24.12.10, 12:08
        Kuzynów mam już dość dużych, ale za to mam małą siostrę. Przez nią już parę razy musiałam przepisywać zeszyty i kupować nowe ćwiczenia. Bardzo ci współczuję, ale wytrzymasz smile
    • greendayfan Re: kuzyn... hah 24.12.10, 12:04
      Ja mam kuzyna pojeb**anego na maksa !! on w wieku 4 lat skakał na główkę w pokrzywy albo na beton. Ma chyba tasiemca bo żre za 3. Ma adhd i coś z banią nie tak. Zna wszystkie przekleństwa. - można by dużo opowiadać.

• muffy_x3 Re: kuzyn... 24.12.10, 12:11
      Ja bym chyba zabiła takie dziecko. Zniszczyć mój najlepszy rysunek, nad którym tak się napracowałam?! Marny byłby jego los. Wolę sobie tego nawet nie wyobrażać.

Co do Twojego pytania, to tak. Też mam podobnego idiotę, ale ja niestety muszę wytrzymywać z nim 24 na dobę, bo jest moim bratem. Wprawdzie rysunków czy książek mi nie niszczy, ale za to dokucza non stop. Dziwne, że jeszcze nie zwariowałam.
      • tigress Re: kuzyn... 24.12.10, 12:29
        Chciałam go zabić, ale uciekł pod stół, gdzie wszyscy siedzieli i do końca dnia nie rozstawał się ze swoją mamą. Ale się zemszczę. Niech się dzieciak pożega z "pałer rendżersami" i innymi gównami które ze sobą przywiózł... Co do rysunku to drugi kuzyn mi pomoże zrobić nowy. Raczej nie wyjdzie tak dobrze jak tamten, ale trudno, stało się sad
    • adrianna23 Re: kuzyn... 24.12.10, 12:12
      TAK ! rozumiem cie bardzo dobrze ! uncertain
      tez jak do mnie przyjezdzaja dostaje normalnie szalu !

Wesołych Świąt smile
    • monik4 Re: kuzyn... 24.12.10, 12:14
      Nie mam idiotow bo moi kuzyni maja po 17 i 18 lat smile
    • kasztanoweludki haha ; D moi są lepsi ! 24.12.10, 12:15
      pewnego roku mój kuzyn bawił się i z kopniaka zrobił mi dziurę w ścianie, kiedy do mnie przyjeżdżają ( jest ich 6, a 1 jest normalny ) zamykam swój pokój na klucz. Niedawno sie przeprowadziłam, a oni przyjechali wczoraj i widzieli mój pokój tylko raz i to przez próg... Ooo... a nawet nie chce myślecć co by mojej śwince morskiej zrobili... śmiesznie jest smile
    • juliaa1998 Takk.. 24.12.10, 12:15
      kto nie ma , najgorsze zawsze jest to że zawsze powtarzają , "że to jeszcze dziecko" - żal , ja się zazwyczaj wtedy obrażam albo nie odzywam albo robię na złość kuzynowi/kuzynce .
    • aparatkaa. Re: kuzyn... 24.12.10, 12:23
      ja mam kuzynki : Ania [7 lat] i Gabrysia [2 lata] . Ankę jeszcze można przeżyć , po za tym , że lubi Hannah Montana i czasami ją naśladuje ;/ a Gabryśka .. szkoda gadać . raz przyszła miałam ustawione szachy , jednym ruchem ręki zrzuciła wszytskie figurki i potem musiałam to zbierać po całej podłodze . czasami jak się ją weźmie na ręce to ciągnie za włosy. ale mimo wszystko czasami jest kochana .
      pozdrawiam ;*
    • karolina1997 Re: kuzyn... 24.12.10, 12:23
      współczuję.... ja mam gorszych idiotówcrycrycry jeden z moich kuzynów ma 14 lat shockshockshock a zachowuje się gorzej od mojego dwuletniego siostrzeńcascianasciana jak bachor po prostu!
    • chocolatte Re: kuzyn... 24.12.10, 12:26
      taa.... mój brat big_grin [starszy]
      a temu małemu to bym tak dupe skopała ze by nie wstał x D
    • savannah95 Re: kuzyn... 24.12.10, 12:28
      Ja też tak miałam i po prostu ostro porozmawiałam z ciotką jeśli w wieku 7 lat tak się zachowuje to to jest śmieszne przecież chodzi już do szkoły co nie? tylko w moim przypadku była kuzynka 8 lat podarła moje książki które dzień wcześniej kupiłam w empiku uzgodniła z ciotką że to ona pokryje koszty i wszystko odkupi nie jestem jakąś straszną materialistka a;le moim zdaniem dzieci się pilnujesmile A jeśli ciotka wmawia ci żebyś się nie gniewała to z nia porozmawiajsmile powodzenia
      • minaslia Re: kuzyn... 24.12.10, 13:14
        oh, współczuję. Ja na twoim miejscu bym go zabiła, ale ponieważ to trochę głupie, zamknij go na cały dzień np. w piwnicy i będzie spokój wink devil devil
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 24.12.10, 14:04
      u mnie siedzi tez kuzyn. =.=
      prosiłam go , żeby odłączył moje psp od kontaktu to wyrwał ten kontakt , ze ściany i jest teraz dziura, co zrobi to moja matka 'nic się nie stało'. jak ja bym coś takiego zrobiła to bym jeszcze opie...dostała sciana
    • rememberina Re: kuzyn... 24.12.10, 14:10
      też mam takich idiotów, tyle, że oni już po 20 big_grin
    • koralina94 Re: kuzyn... 24.12.10, 14:16
      Ojej, biedna. Może zamknij drzwi od pokoju na klucz? Ja na szczęście nie mam takich potworów w rodzinie. Mimo wszystko Twoja ciocia nie powinna tego bagatelizować, bo gdy ma się siedem lat, to trzeba już chociaż trochę myśleć >.<
    • olckaa Re: kuzyn... 24.12.10, 14:16
      PEWNIE !!!
      Moi młodsi kuzyni jeden ma 6 lat a drogi ma 11 !!!!
      Niecierpie ich ...tzn nienawidze tego 11-letniego bo cały czas robi mi coś na złość , albo klepie mnie w tyłek !!!angry
      Ale ten młodszy fajniejszy bo calły czas się do mnie przytula i mówi że mnie kocha big_grin
    • smacznegooo Re: kuzyn... 24.12.10, 14:28
      Mam kuzynów ale oni mają po 20 lat xd . Tylko dziecko koleżanki mojej mamy przychodzi z nią bo moja mama robi jej paznokcie ..i mama mówi żebym się nim zajeła a on jest nie do wytrzymania ; / ostatnio ten bachor wszedł na ławe i zaczął skakać na kanape , mówi 'chce jabłko,chce jabłko..' i tak w kółko ; /..w lecie miałam pieski to ten rzucał nimi normalnie..raz tak do opieprzyłam że co on sb myśli..a jego matke miałam w dupie.
      A najlepsze było jak mój brat zdjął mu spodnie ..hehwink
      • cariette Re: kuzyn... 25.12.10, 20:59
        Mam 5 letnią kuzynkę . Czasami jest denerwująca i zachowuje się jak z piekła rodem , ale jak zacznę się z nią bawić to jest grzeczna i nie ma z nią najmniejszych problemów .
    • kropeczka23 Re: kuzyn... 24.12.10, 18:32
      Mojej mamy przyjaciółka ma małego synka Jasia-3 lata. Kiedyś postanowili nas odwiedzić. ; / Poszłam do ubikacji, a on miał grzecznie zaczekać na mnie w moim pokoju. Gdy wróciłam, zobaczyłam pogryzmoloną ścianę . Były na niej najdziwniejsze wzorki ;p. to była oczywiście sprawka Jasia. Od tej pory,gdy do nas przychodzą nigdy nie wychodzę z mojego pokoju. ;d
    • collins . 24.12.10, 22:48
      Tak, haha. Jeden jest takim idiotom, że zabrał moje najlepsze spodnie, wziął nożyczki i pociął na kawałki, bo potrzebował do swojego "projektu". =.=
    • ilolita zajaraj se zioło. 25.12.10, 15:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka