28.12.10, 18:32
Ostatnio pokłóciłam się z moim chłopakiem(jakoś przed świętami) no i powiedzieliśmy sobie kilka przykrych słów. W czasie świąt się rozchorował i powiedziałam że dobrze mu tak bo poszedł na imprezę nie mówiąc mi nic o tym a wczoraj trafił do szpitala z zapaleniem płuc. Powinnam do niego pójść?? Bo strasznie głupio się czuję.
Obserwuj wątek
    • swancullen Re: Chłopak 28.12.10, 18:44
      Jeśli pomimo tej kłótni nadal ci na nim zależy to powinnaś pójść . Na pewno się ucieszy jeśli cie zobaczy i mu się polepszy . Chłopaki uwielbiają jak się nimi dziewczyny opiekują gdy są chorzy . (Tylko bez przesady !)winksmile
      • sweetmadzik Re: Chłopak 28.12.10, 18:48
        idź do niego wink na pewno się ucieszy
      • anonimowa13 ^^! 28.12.10, 18:49
        i ty się jeszcze zastanawiasz czy do niego pójść?!
        dziewczyno! i co z tego że się pokłóciliście?! on leży w szpitalu a ty się zastanawiasz czy do niego pójść? jej... powinnaś się cieszyć że masz chłopaka i jest oczywistym to że powinnaś do niego pójść... !
    • kiwi Re: Chłopak 28.12.10, 18:47
      jeś.i ci na nim zależy to pewnie, odwiedź go c;
    • pinezzkaaa Re: Chłopak 28.12.10, 18:49
      Pewnie, że idź ! macie sobie wszystko wyjaśnić i napisz jak poszło ! brawosercesmirk
    • nikawika Re: Chłopak 28.12.10, 21:16
      na twoim miejscu, bym poszła. xd
      pokłociliście się, to dobra okazja by się pogodzić. wink
      kup jakąś czekolade i idź do niego, pogadajcie. xd
      życzę powodzenia. smile
      • sandy Re: Chłopak 29.12.10, 16:19
        Dzięki dziewczyny kiss Byłam wczoraj, oczywiście były jakieś zgrzyty między nami ale widać że się ucieszył. Jutro też do niego idę z ptasim mleczkiem-obiecałam mu xD no i zapowiada mi się świetny sylwester- w szpitalu.
    • agata373 Re: Chłopak 29.12.10, 16:25
      idź , idź ! ;*
      • jonas1139 Re: Chłopak 29.12.10, 16:34
        no wow !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka