Dodaj do ulubionych

Zdjęcia, ważne! {{problem}}

28.12.10, 20:25
Mam pewien problem, jestem strasznie nie fotgeniczna na każdym zdjęciu wychodze fatalnie jakich bym nie próbowała póz itp. choć w rl. wyglądam naprawdę fajnie
To problem bo nigdzie nie moge dodać zdjęci bo są straszne, znacie cos żeby lepiej wyglądać na zdjęciach jaies pozy czy co. xD
prosze was o pomoc ;**
Obserwuj wątek
    • nickicarter Re: Zdjęcia, ważne! {{problem}} 28.12.10, 22:19
      Poproś kogoś żeby Ci porobił zdjęcia . Spróbuj być naturalna , nie musisz jakoś pozować żeby wyglądać ładnie . Pooglądaj zdjęcia innych np na photoblogach albo innych portalach żeby podłapać jak masz się ustawić żeby wyglądać jak najładniej . big_grinwink
      • myoshi Re: Zdjęcia, ważne! {{problem}} 28.12.10, 22:25
        może tylko Tobie wydaje się, że brzydko wychodzisz na zdjęciach.
        wiesz, to jest inaczej oglądać siebie w lustrze i na zdjęciach.
    • lays_x33 Photoshop ,albo nagraj się na video ; D 28.12.10, 22:27
      Radzę przerobić zdjęcia w Photoshopie . Jeśli nie umiesz , możesz napisać do mnie ; D
      albo możesz też spróbować zrobić tak - nagraj się na video , przeklatkuj je i na pewno znajdziesz jakąś ładną klatkę ; D możesz też spróbować z pomocy fotografa - na pewno wydobędzie z ciebie piękno . Zawsze możesz też postawić na wersję kreatywną ;DDD np. idziesz gdzieś i fotografują cię z tyłu , widać twój cień . Takie zdjęcia też są fajne . Tak czy siak , ja najbardziej stawiam na Photoshopa albo fotografa
    • marsjanka115 x__x 30.12.10, 23:41
      hmm popracuj nad mimiką twarzy , makijażem, fryzurą. ostatecznie photoshop.
    • naomi. ♥♣☺ 30.12.10, 23:47
      ale problem , no sciana
      nie wiem co zrób. nie rób zdjęć surprised
    • dream_ ja też jestem niefotogeniczna :c 30.12.10, 23:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka