koniara8 Re: Kariera w USA? 08.01.11, 19:42 Noom. Tylko zależy jaką. *** www.ourcrazyworld.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dreams13 American Dream!! 08.01.11, 20:13 Ja bardzobym chciała. Chciałabym zostać dziennikarką, uczę się jęzków i robię już coś w tym kierunku, ale nie oszukujmy się, że w naszym kraju ciężko się wybić i trzeba mieć jakiś staż by cię przyjęto, a w USA patzrą na to trochę inaczej, na przebojowość, wolę walki i inne tego typu aspekty! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 08.01.11, 20:48 no , mogłabym grać w jakimś zespole na gitarze elektrycznej Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Kariera w USA ? 08.01.11, 21:45 Hmmm, taak, ale raczej nie w świecie muzyki. chciałabym jako pisarka albo conajmniej dziennikarz muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: To byłoby spełnienie moich marzeń... 08.01.11, 21:52 Nie ma nic, czego pragnęłabym bardziej, oddałabym wszystko, żeby dostać taką szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Re: Kariera w USA? 08.01.11, 21:52 Chciałabym,ale to jest na chyba 10% jest pewne.może nawet na 5% Odpowiedz Link Zgłoś
slimey Re: Kariera w USA? 08.01.11, 21:54 To moje marzenie Jak skończę 18 lat to jadę do Ameryki do rodziny i planuję zostac tam na zawsze. Tam żyje się o wiele prościej. W Ameryce są kompletnie inni ludzie niż tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: slimey, dokładnie 08.01.11, 21:56 W stu procentach się z Tobą zgadzam. Nawet jeśli nie jest się sławną osobą, żyje się po prostu lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nosugartonight Re: Kariera w USA? 09.01.11, 14:00 żyje się lepiej?no nie zawsze,zależy od tego jak się komu tam ułoży.Ale co do ludzi-to owszem,są inni,mają inne poglądy..mi się to podoba,byłam tam 3 lata temu,mam zamiar polecieć tez w tym roku,ale to niepewne,ale tak na zawsze to chciałabym po liceum.Zobaczymy jak bedzie,bo nie chcę być tam `na czarno` i potem w ogóle nie wrócic do Polski,najpierw muszę załatwić zieloną kartę albo obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś