julita980 Re: Klasowe ksywki :) 15.06.11, 17:55 ja mam klakier tak dom nie czasami ksiądż mówi Odpowiedz Link Zgłoś
peerverse :) 15.06.11, 18:24 u mnie w klasie to jest: bober, jeleń, banan, plemniczek , krysiu ( na chłopaka od Krystian ) wiele, wiele innych :] Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: :) 15.06.11, 18:45 Dziewczyny: Wołowina/Szynka Laćkos xD Królik/Bogdan Karczocha Skorek/Mewa Sikus Pacia Las Stefan(moje) Chłopaki: Bulczek/Bulczysław Rolnik/ Picza Preriowy/Grapki(Tak, Grapki xD) Gilus Skura Odpowiedz Link Zgłoś
tinkerbellka Re: Klasowe ksywki :) 21.06.11, 17:16 u mnie jest Diablo Daria no i jeszcze Wiosna,Pluto,Żydu,Meti (ja ),Barbie(i to na chłopaka XD),Patison... nic wiecej mi nie przychodzi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
aleexx : )) 21.06.11, 18:31 Bigos, Ruda, Rudolf, Kowal, Sierżant (to na mnie xd), Koza, Dudi, Dudek, łysy, małpa, Dżony, Koksu . więcej mi nie przychodzi do głowy : ] Odpowiedz Link Zgłoś
adorable Re: Klasowe ksywki :) 21.06.11, 18:32 np . Czarny , Ciecie , Timmy , Rumun , Stefa , Pycio , Kaszana , Bongo , Kisiel , Adu ,Omen itd. Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 19.01.12, 12:55 Dzidek , świnka , dziad bagienny , lisu , paździoch , Michael Jackson , szampon , jaszczur . moje : szatan , satanista , emo , zjedz kota , jaka ona jest pojebana xD , Gee . Odpowiedz Link Zgłoś
camper_kala Re: Klasowe ksywki :) 19.01.12, 16:46 na mnie mówią HAMULEC, a tak w klasie to są: SADOLINA(CHŁOPAK), DŻĄDER(CHŁOPAK), DŻAMA(DZIEWCZYNA), WANIA(DZIEWCZYNA), ŻELU(DZIEWCZYNA), WALEC(DZIEWCZYNA), MOHER(DZIEWCZYNA), MANIEK(CHŁOPAK), DEJV(CHŁOPAK), TOMCIO(CHŁOPAK), LOLA(DZIEWCZYNA), LODZIA(DZIEWCZYNA), BLAZER(CHŁOPAK), KOLO(CHŁOPAD), FELMAN (CHŁOPAK), OLINEK(DZIEWCZYNA), KOCIA(DZIEWCZYNA), wiecej nie pamiętam;pp Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Klasowe ksywki :) 22.01.12, 19:35 krecik, danio ( bo ten chłopak nazywa się Daniel), elfik, busz.. a na resztę to wołają po imieniu, albo po nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś
minerwa Re: Klasowe ksywki :) 23.01.12, 22:12 U mnie w klasie: Ja - ser, pacha inne: -Kloc(lepiej nie wiedzieć dlaczego), Dywanik( od sweterka z tyłem na plecach jak od dywanu) - Proboszcz - Rudy ( od koloru włosów), Fred - Klasztorantka, Zakonna, Święta Sara, itp. - Banan( było kiedyś, teraz tej dziewczyny nie ma z nami wklasie) - Kalbaros - Chrzan, - Słoń, Mówimy też często po nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś
minerwa Re: Klasowe ksywki :) 23.01.12, 22:13 nienawidzę moich ksywek, ale już się przyzwycziłam , więc mogą być Odpowiedz Link Zgłoś
justa28t Re: Klasowe ksywki :) 01.02.12, 15:29 Kura, Kogut, Wróbel, Ferdek, Markol. Odpowiedz Link Zgłoś
patinka24 Re: Klasowe ksywki :) 12.02.12, 10:36 U mnie w klasie są : Tytus,Mamet,Pyton,Koziołek,Wilkołak i Soczek Odpowiedz Link Zgłoś
patinka24 Re:patinka24 13.02.12, 16:06 Mam jeszcze : tuńczyk ,popik,rybcia,rysia,klulik,żołnierz, pimpek i ADHDowiec Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Klasowe ksywki :) 12.02.12, 10:56 hmhmhm : Bananek/czikita (moja ksywka :3 ) Misio ( kolega ) Stefan ( kolega ) Żuraw ( kolega ) Sobczun ( koleżanka ) Sulo ( koleżanka ) Ufo ( kolega ) Szczepan ( kolega ) Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Klasowe ksywki :) 12.02.12, 17:53 Ja mam Rysiu Ryś Ryszard itp. ale są też laluś, smerfetka, pączek, zaga, sołti, kujoński debil, arcio, pala, matka (ma "dzieci" tak mówi), pasztet lub salceson (dziewczyna) i chyba tyle większość od imion lub nazwisk Odpowiedz Link Zgłoś
vicky123 Re: Klasowe ksywki :) 04.05.12, 17:59 Mnie w szkole nazywają : PauPau, Pauli, Pauchen, Paula i poprostu Paulina PS.: Miezkam w Niemczech, dlatego wymowa Pauchen jest inna niż pisownia (Pauśen) Odpowiedz Link Zgłoś
domimuza Re: Klasowe ksywki :) 07.05.12, 18:09 Ja jestem Boguś xD wzięło się to stąd, że kiedyś na W-F-ie piłka leciała w moją stronę i kolega krzyknął dawaj Boguś! Odpowiedz Link Zgłoś
nutellla Re: Klasowe ksywki :) 14.05.12, 02:23 pfff, nutela (nie nutella) , TUREK , a na tych przy kości mówią golonko , XD Odpowiedz Link Zgłoś
mlecyk_mine Re: Klasowe ksywki :) 14.05.12, 15:48 Zwierzu, Grucha, Szpadka,Kulfon,Lewus. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladkaaa_ Re: Klasowe ksywki :) 15.05.12, 14:10 Mięsny Jeż Frugo Petycja Kamajla Ogór z mlekiem Lola Żaba . I wiele , wiele innych , każdy w naszej klasie ma przynajmiej 2 przezwiska <3 Odpowiedz Link Zgłoś