super_star Re: Na co zbieracie pieniądze .? 21.01.11, 23:50 qrczę podziwiam waszą wytrwałość... ja na nic nie zbieram, po prostu jak dostaję jakąś kaskę to nic z niej nie kupuję, bo do sklepiku w szkole, albo na ciuchy, pieniądze dają mi rodzice i potem te pieniądze sb leżą.... w tamtym roku pamiętam, że wymieniłam sb na euro, bo po roku trochę tego było, a były mi potrzebne. Resztę dostałam od babci. Teraz może zacznę zbierać na wakacje, bo o ile dobrze pójdzie, to szykuje się fajny wyjazd, a co za tym idzie znów będę musiała wymienić sporo euro i jeszcze kasa na telefon bo ten rooming jest strrrraszny xD Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 18:31 Obecnie zbieram na prostownicę do włosów . Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 18:36 na laptopa lub netbooka . Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 18:45 nie bardzo mogę się zdecydować, więc na razie tak na czarną godzinę a zastanawiam się pomiędzy ipodem i aparatem lustrzanką ale zobaczę jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
squash na nic. ;d 22.01.11, 18:49 nie mam żadnych kosztownych wydatków. kupuję to, co akurat mi się spodoba. telefon co dwa lata mogę wybrać jaki chcę, laptopa mam dobrego. przed latem trzeba jeszcze naciągnąć tatę na nowy rower. reszta kasy leci na ciuchy, kosmetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
izulaxd Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 18:50 laptop .! 1000 zł/2000 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
positive_girl Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 18:52 jeszcze nie wiem na co wydam moje pieniądze. na razie można powiedzieć że zostawiam je na czarną godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
silver.moon Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 18:52 Na gitarę basową i lustrzankę cyfrową. Ale pozbieram sobie jeszcze troszkę;p Odpowiedz Link Zgłoś
sweet1165 Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 18:54 Na jakiś fajny telefon...xD bo w moim popsułam klawiature......;// Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 18:55 Na nic nie zbieram. Na razie nic mi do szczęścia nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
szejdi Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 19:03 Mam taki telewizor tylko czarny Ja zbieram na ciuchy, a ostatnio mój główny cel to soczewki, bo mama powiedziała, że mi nie kupi bo jestem za młoda, więc muszę sobie jakoś radzić Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 19:03 Na koncert 30STM Jak juz odłożę na Marsów to mozliwe, że odkładam na MCR, bo nawet jeśli nie będą w PL to postaram sie ojca przekonać, żeby zawiózł mnie do sąsiadów Niemców No... na ksiązki, CD też czasem odkladam, ale teraz chodzi mi po głowie tylko koncert Marsów ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_rulez Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 19:08 tak właściwie to na nic. po prostu zbieram na tzw. "czarną godzinę" Odpowiedz Link Zgłoś
miley_x69 Chyba na ... 22.01.11, 19:09 Iphone apple : ) Uwielbiam ten telefon . x D Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Chyba na ... 22.01.11, 20:28 na nic. nie potrafię zbierać pieniędzy. ale z moimi obecnymi funduszami - 70zł - nieźle mi idzie. XD nawet nie mam na co zbierać. no może na drugie Conversy albo na dobrą prostownicę. wszystko inne rodzice są w stanie mi zapewnić. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 20:35 zbieram na laptop ;D idzie kiepsko , bo co dostanę kasę to od razu wydaję , ale cóż ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa33 Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 20:35 ja tak generalnie to na nic konkretnego nie zbieram. mam sporo swoich oszczędności i kiedy np. widze coś bardzo ładnego w sklepie ale wiem że mama mi tego nie kupi bo niedawno mi coś tam kupiła to sama sobie to kupuje.za moje pieniążki kupuje sobie jakieś bransoletki, kolczyki, dodatki.Ogólnie rodzice dają mi kasę na ubrania ale jak mam coś upatrzonego a wiem że rodzice na to mi nie dadzą sama sobie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
hanela. Re: Na co zbieracie pieniądze .? 22.01.11, 20:38 na motocykl honde varaderoo. Odpowiedz Link Zgłoś
zmayslona13 Paryż i pokój 22.01.11, 20:39 Zbieram na wycieczkę do Paryża (właściwe to już uzbierałam, teraz tylko na wejściówki i kieszonkowe), a późneij będę oszczędzała na remont pokoju (bo obecnie mam różowy ) Odpowiedz Link Zgłoś