sylwia288
14.01.11, 22:33
Martwi mnie i smuci to, że Polska jest tak wiecznie w tyle, że tak mało gwiazd nas odwiedza, że nikt nie docenia nas, tylko wiecznie się z nas śmieją. W innych państwach są nawet żarty o polakach, jacy to oni są głupi, ale wcale tacy przecież nie jesteśmy. Nie jesteśmy gorsi od innych.
Wkurza mnie takie coś, bardzo chciała bym coś zdziałać, aby Polskę zauważono, żeby się wyróżniła w czymś. Pomysł jednak musi być oryginalny, coś zaskakującego, czy szalonego, coś co musi zdziwić inne państwa, oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu. Musimy coś z tym zrobić.
Tylko co ?! Ma ktoś może jakieś pomysły ?
Wiem, że to co pisze wydaje się nie do zrealizowania, nie możliwe bynajmniej pewnie większość z was tak sądzi. Jednak wszystko jest możliwe, jeśli działa się w grupie.
Wystarczy jeden dobry pomysł, dzięki któremu możemy zostać zauważeni.
Francja jest stolicą mody tam często przyjeżdżają gwiazdy.
W.Brytania ma swoja królową. Niemcy w sumie nie wiem co oni mają takiego, że do nich tak lgną wszystkie gwiazdy.
Nie chodzi mi o budowle czy coś w tym stylu, ale jak już wspomniałam musi być to oryginalne. Sądzę, że ludzie Polacy muszą coś zrobić. Coś co poruszy inne państwa. coś, żeby z europy mogła wyróżnić się Polska.
Może ma ktoś jakieś pomysły ?!