Dodaj do ulubionych

Skins-pytania

16.01.11, 13:16
Zauwazylam, ze sporo osob tutaj oglada Skins'ow. Weic zalozylam temat, gdzie mozemy spisywac pytania, watpliwosci dotyczace tego serialu. Niektore watki nie byly do konca jasne i wyjasnione.
Np. ja nie wiem czemu umarl ojciec Sida. I o co chodzilo z tymi 3 mezczyznami, jak jechali do lasu w odcinku 8x03?
Obserwuj wątek
    • norrmalna odwiezam 16.01.11, 14:29
    • shadow_95 Re: Skins-pytania 16.01.11, 14:47
      ja kocham skinsów, ale tylko 2 pierwsze sezony zaczęłam oglądać trzeci ale z inna ekipa to już nie to samo crying zastanawiam sie czemu to zmienili? wielka szkoda crying
      • julik Re: Skins-pytania 19.01.11, 13:21
        shadow_95
        ekipę zmienili ,bo twórcy chcieli żeby bohaterowie byli w podobnym wieku i cały czas chodzili do collegu ,a z tamtymi to nie byłoby możliwe
    • shadow_95 aha jeszcze jedno pytanie :p 16.01.11, 14:49
      znacie jakieś fajne seriale o nastolatkach ?( a i najlepiej żeby byli tam jacyś przystojniacy :p) coś w typie skins :p
    • marchwk Re: Skins-pytania 16.01.11, 14:52
      nie było chyba powiedziane na co umarł ojciec Sida, też mnie to w sumie zastanawia.. i wgl dzisiaj się zabieram dopiero za 3 sezon, więc nie wiem o co cho z 3 facetami.
    • ciapolka gdzie to w ogóle leci? 16.01.11, 14:57
      gdzie to można obejrzeć/sciągnąć?
      • screeney wkurza mnie to, że ... 16.01.11, 15:01
        wkurza mnie to, że większość dzieci bądź nastolatków rzuciło się na Skinsów, wręcz mnie to wkur.wia za przeproszeniem.Serial leciał już bardzo dawno, a teraz większość zaczęła oglądać, bo chcą pokazać jacy są dorośli i oglądają kurde serial, gdzie są narkotyki, seks i problemy.Uwielbiałam ten serial, teraz mnie zniechęca im więcej ogląda dzieci.. -.-
        • shadow_95 Re: wkurza mnie to, że ... 16.01.11, 15:09
          do screeney weź sie laska uspokój ! tak rzuciłam sie na ten serial jak opętana zaczełam w piątek a przed chwila dosłownie skończyłam ( na 2 sez bo nie podoba mi sie ze w 3 są inni aktorzy ale mniejsza z tym) wcale nie chce pokazać ze jestem dorosła a gdybyś naprawdę lubiła ten serial to by ci nie przeszkadzały "dzieci" ogladajace go ! sama jestes dzieckiem wiec sie ogar !
        • fuckinbad Re: wkurza mnie to, że ... 19.01.11, 13:17
          eee... "odechciewa ci się oglądać", bo oglądają inni? no sory, ale oglądasz chyba dla siebie, żebyś to ty miała z tego przyjemność. przesadzasz. ja jakoś nie zauważyłam, aby ostatnimi czasy na skinsów się rzucili nastolatkowie, sama go obejrzałam, trzy dni temu skończyłam czwartą serię. "I'm Cook!" było świetne.
      • marchwk Re: gdzie to w ogóle leci? 16.01.11, 15:17
        ja ściągałam z chomikuj :3
      • carolls Re: gdzie to w ogóle leci? 27.06.11, 11:40
        ciapolka napisał(a):

> gdzie to można obejrzeć/sciągnąć?
        nie można tego obejrzeć w tv. Kiedyś serial leciał na BBCEntertainment, ale od tego czasu możemy się zadowolić jedynie yt smile
    • pauu26 Re: Skins-pytania 16.01.11, 15:01
      ja też nie rozumiem tego z ojcem Sida. I chyba na tym odcinku skończyłam oglądać jakieś pół roku temu i nie mam sił dalej XD
      • afrodytka Ej ej a...?? ;) 16.01.11, 15:35
        A gdzie to w telewizji leci?? Znaczy na jakim kanale ?? I jak to w tv leci to pewnie te ostatnie sezony, czy coo? proszę o odpowiedz wink
        bo nie chce mi się w necie oglądać,bo mam mały transfer i mi się nie opłaca confused .
        • norrmalna , 16.01.11, 15:39
          na youtube jest wszystko, w telewizji chyba juz nie leci
          • norrmalna @screeney 16.01.11, 15:42
            Przesadzasz, ja to ogladalam prawie rok temu, teraz do tego wrocilam, bo chcialam przypomniec sobie niektore watki. I jakos nie sadze, ze jestem bardziej "dorosla" przez to, ze to oglADAm.
            • screeney taaa... 16.01.11, 17:03
              Lubię ten serial, ale wszyscy się rzucili na niego tak jak na rocka i reggae.Nastolatki chcą być modne i "próbują" się buntować, że tak napiszę.Słuchają rocka, bo spodobała im się jedna piosenka załóżmy Nirvany, ale żeby nie pisać o muzyce...Dziewczyny chcą się buntować i słuchają rocka, tak samo jest z serialem..Już nie ma M jak miłość tylko Skinsy gdzie jest alkohol, seks i narkotyki, jak już pisałam.A to moja sprawa tak naprawdę czy mi się podoba to czy nie.W naszym kraju każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii, prawda? : )
              Nie mówię o każdej dziewczynie, że jest dzieckiem, bo ogląda ten serial.Jednak powinnyście się ze mną zgodzić, że niektóre tak robią.. udają kogoś innego.:c
              • screeney sory za błędy na poprzednim. :x 16.01.11, 17:03
        • ftsx3 Re: Ej ej a...?? ;) 27.06.11, 12:53
          YouTube, lub chomikuj. Na iitv znajdziesz prawie całe 3 sezony (1, 2 (nie cały) i 5). A na MTV leci wersja US, bodajże w każdą niedzielę, jak nie częściej, koło 22:00.
    • shadow_95 tatuaż 17.01.11, 20:18
      jeszcze jedno mnie zastanawia :p skąd Tony miał ten tatuaż w 6 (o ile się nie mylę) odc 2 sezonu?
      • tinn screeney popieram :* 18.01.11, 12:44
        shadow_95 chodzi Ci o ten odcinek, gdzie on wariuje? To był chyba najbardziej psychiczny odcinek w 2 sezonie. Musiałabym sobie jeszcze raz go dokładnie obejrzeć, żeby Ci powiedzieć. Ale interpretacje tego odcinak mogą być różne wg mnie...
        I ubóstwiam wręcz 05x4 bodajże. Ten o Freddiem i Eff. Cudo. serce
      • nothing... @ shadow_95 18.01.11, 13:18
        W tym odcinku Tony był na uczelni, spotkał tam tą dziewczynę, bodajże poszli do jakiegoś basenu i ktoś ich gonił, weszli do pokoju takich 2 gości i oni mu później go zrobili c;
        • screeney tak, tak oni mu zrobili! :)) 19.01.11, 11:46
          • pimpusia Re: tak, tak oni mu zrobili! :)) 19.01.11, 12:24
            ja juz skonczylam ogladac wszystkie sezony na yt i tesknie za tym serialem big_grin byl swietny. no wlasnie zgadzam sie z wami, ten serial ogladaja juz teraz nawet 11-latki!! przesada uncertain hmm ktos sie pytal i podobne seriale, no to fajny jest jeszcze 'the misfits' big_grin
      • marsjanka115 x__x 12.06.11, 20:53
        no też się nad tym zastanawiałam i doszłam do wniosku że ta laska to była jakaś podświadomość jego bądź coś w ten deseń .
    • koteq54 Co się mu stało ? 19.01.11, 13:12
      Co się stało Tony'emu ? Bo Właśnie oglądam 1 odcinek 2 sezonu i nie kumam o co chodzi -,- w 1 sezonie nic o tym nie było , prócz tego jak w ostatnim odcinku coś go potrąciło chyba ...
      • fuckinbad Re: Co się mu stało ? 19.01.11, 13:20
        nie, w ogóle nic mu nie było, tyle, że pie...ął w niego rozpędzony autobus po czym go przejechał. ale to przecież nic, prawda? big_grin
        teraz po tym wypadku ma małe problemy, potem się trochę wyjaśni to wszystko.
        • carolls Re: Co się mu stało ? 27.06.11, 11:44
          A w ogóle oglądałyście piątą serię? Ja uważam, że nie zasługuje, aby nazywać się "Skins" uncertain
          • ftsx3 Re: Co się mu stało ? 27.06.11, 12:58
            Czemu tak uważasz? Generacja nie jest zła. Każdy nastawiał się tak, że 'o, szkoda, że już nie będzie starej generacji, to już nie będzie to samo', ale mi się bardzo podobało. I to w twórcach skins jest najlepsze. Kiedy myślisz, że nic lepszego nie da się już wymyślić, oni zaskakują całkowicie nowymi pomysłami. I bardzo podobała mi się też muzyka z 5 sezonu. Głównie dubstep i metal. :3
    • mari86 Re: Skins-pytania 28.06.11, 21:23
      Ja kończę oglądać na 5 serii. 6 już nie zaczynam. 4 pierwsze sezony mi się podobały, ale 3 generacja, to totalna porażka ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka