Dodaj do ulubionych

Kolczyk w wardze, łii! ;d

23.01.11, 18:39
Prawdopodobnie we wtorek się u mnie pojawi. Domowym sposobem, przekłuwam sobie sama - ale naczytałam się o tym tyle, że już wiem jak sobie przekłuć żeby nie wdało się żadne świństwo, możliwie nie bolało. A wy? Macie kolczyk, macie w planach sobie zrobić, lub może tępicie? Wypowiadajcie się, zapraszam. wink

PS: Oczywiście "upoważniam" do klikania w czerwony kosz. ;D Wątek powstał w podekscytowaniu.
Obserwuj wątek
    • karollllllina odświeżam. 23.01.11, 18:57
      • niemampomyslu Chcę sobie zrobić, ale za parę lat. 23.01.11, 19:01
    • riki1246 Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 23.01.11, 19:08
      nie uncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertain
      Dla mnie takie kolczyki w pępku , nosie , wardze , ustach czy gdzie indziej to MEGA PORAŻKA confusedconfusedconfusedconfused
      • martunia1 lubię kolczyki tylko w uszach, reszta - eeeeee 23.01.11, 19:14
        • madzix1604 Re: lubię kolczyki tylko w uszach, reszta - eeeee 23.01.11, 19:19
          jak wyżej...
      • magdalenka2008 Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 24.01.11, 18:59
        Podoba mi sięsmile. Ale czy domowymi sposobami bym się odważyła?? na pewno nie. Ale podziwiiam za odwagę big_grin
    • truskaax3 Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 23.01.11, 19:20
      bleeeee. masakra , lubię kolczyki TYLKO w uszach .
    • love_rock Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 23.01.11, 19:25
      Strasznie podobają mi się kolczyki. Tez chciałabym sobie zrobić w wardze, ale jak na razie się na to nie zapowiada- nie mam pozwolenia xD Ale na tatuaż już pozwolenie dostałam big_grin I jak zbiorę kasę to sobie zrobię tongue_out
    • mila13 Też chcę! 23.01.11, 19:29
      Alee Ci zazdroszczę też bym chciała już sobie zrobić ale muszę czekać jeszcze rok do 16 urodzin uncertain
      • ksenq mhm. 23.01.11, 19:33
        też zamierzam sobie zrobić, ale jeszcze nie teraz devil
    • nuisance Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 23.01.11, 19:37
      Ja mam kolczyk nad wargą (monroe), przekuwałam w poleconym przez przyjaciółkę salone piercingu, samo przekłucie nie bolało, ale przez jakieś dwa tygodnie (czas gojenia się) musiałam uważać, żeby o nic nie zahaczyć kolczykiem i zbytnio go nie dotykać, bo bolało. Poradzę Ci, żebyś nie robiła tego sama, bo może wystąpić jakieś zakażenie albo coś w tym stylu. Idź do kosmetyczki i proś o fachowe przekłucie, zapłacisz trochę więcej, ale masz gwarancję, że wszystko będzie w porządku! smile
    • a_vie Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 24.01.11, 14:57
      gratuluję pomysłowości po prostu. poczytałaś sobie w necie? może jeszcze na jakimś forum?
      po prostu brak mi słów.
    • anonimowa.laska Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 24.01.11, 15:05
      zazdroszcę, kochana, ja nie mogę uncertain ale bardzo bym chciałacrying
      • kotek.bieberka Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 24.01.11, 15:07
        Ja ci strasznie zazdroszcze . Moja mama by mi pozwoliła ale w gimnazjum . Tyle że ja bd szła do takiego gimnazjum gdzie nie można ; / . Wgl strasznie mi sie podobają . Ale tylko w dolnej wardze ; D
    • soulik. Hem.. 24.01.11, 18:46
      Sama sobie przekłuwałam. Coś ze dwa tygodnie temu ,Jak nie więcej.
      Nie bolało ,Przekłuwałam taką igłą od wenflonu. Później też nie bolało ,Teraz nie boli ,I zaczyna się goić. :3.
      Dzisiaj chciałam sobie robić w biodrze ,Ale nie wyszło. xDD. Tzn. bałam się wbić igłę. XDD.
      • samokrytycznie Re: Hem.. 24.01.11, 19:06
        Może lepiej nie?
    • natiusa Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 24.01.11, 19:05
      chciałabym , tyle za po pierwsze : mama , po drugie : szkola ( bo wkońcu 6 kl ; p ) a po trzecie : chyba ból ,
      ale podoba mi się ; D
    • momoko . 24.01.11, 19:07
      Mam 1, wybieram się na następny w pierwszy dzień wakacji.
      Przekłuwałam w salonie.
    • olciaaa03 olciaaa03 24.01.11, 19:14
      wypisze ci moje wszystkie kolczyki: xd
      tragus <w chrząstce od ucha>
      louble <płatek ucha> dwie robiła kosmetyczka 5 zrobiłam sobie sama
      w nosie <koleżanka>
      w wardze <koleżanka>
      i ostatnio po imprezie w języku ale kto robił to nie wiem.
      Na codzień oczywiście nie jestem taka wykolczykowana ;D
    • elax33 Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 24.01.11, 19:23
      Ja mam w wardze właśnie.(jak chcesz zb to zdj na profilu) Ale nie robiłam sb sama tylko bylam w salonie. Przekłucie samo nie bolało ani trochę. Tylko czułam jak igla przechodzi mi na drugą str. Ale przez to że mnie nie bolało to sb sama zrobiłam po drugiej str. ale mi zarosła;/
      A i jeszcze taka uwaga! jeżeli sb zrobisz kolczyka to noś go przez cały czas ok. 2 miesiace. bo tam dziurka bardzzoooo szybko zarasta ja wyjelam na 1 dzień p omiesiącu i mi zarosla nie moglam jej przebic ale wkoncu mama mi pomogła.
      • jessicakaulitz Re: Kolczyk w języku <33 24.01.11, 20:58
        W wardze nie bardzo mi się podoba, no ale jeśli chcesz, to zrób, to Tobie ma się podobać, nie mnie. Ja osobiście preferuję kolczyk w języku, jest przeboski ; ) I nie radziłabym domowym sposobem, co Ci szkodzi iść do specjalisty? Nie zapłacisz majątku, a przynajmniej będziesz mieć pewność, że wszystko pójdzie jak należy, a może nawet dostaniesz znieczulenie.
    • ciapolka ja mam 2. 24.01.11, 21:00
      napisz mi czy chcesz pod spodem, czy monroe to ci wszystko opowiem, bo mam już 2kolczyki w wardze.
    • dominikax3 Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 24.01.11, 21:01
      Dla mnie to jest chore, nienawidzę kolczyków w wardze. Moi zdaniem kolczyk TYLKO w uchu.
    • kiyoko13 Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 24.01.11, 21:03
      ja teraz będę robić kolejny w uchu i kiedyś w wardze i brwitongue_out
    • kodziak Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 25.01.11, 13:21
      Hmm ..
      KOLCZYKI RZĄDZĄ !!
      Ja ogólnie na razie nie mogę wbijać sobie nowych ;<
      Z powodu choroby . .
      Zaprzestałam tylko na tych w uszach ale na bank pojawi ich się tam więcej oraz na nosie i pępku tongue_out

Pozdrawiam ;D
    • positive_girl Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 25.01.11, 13:29
      nie odważyłabym się. tongue_out
    • sylwek11 Wg. mnie.. 25.01.11, 13:34
      Wygląda to okropnie i za żadne skarby bym sobie nie zrobiła . Ani w wardze ani w języku,pępku i gdzie tam można jeszcze zrobić . No może z wyjątkiem drugiego w uchu . ;]]
    • mejbelajn. Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 25.01.11, 13:49
      Podobał mi się do czasu, gdy co druga dziewczynka spotkana na ulicy takiego miała.
    • bananowedziecko ja może bd miała pod językiem. 26.01.11, 08:18
      • mikella Re: ja może bd miała pod językiem. 31.01.11, 14:33
        Swojego czasu chciałam mieć kolczyk w wardze, albo w nosie. Wręcz błagałam mamę, żeby pozwoliła mi go zrobić. Wtedy wydawało mi się, że to jest super. -,-
        Jednak po pewnym czasie przeszło mi. Teraz uważam, że wygląda go okropnie, nieestetycznie. Mam ochotę podziękować mamie, bo gdyby nie ona, to na pewno miałabym to żelastwo na twarzy. tongue_outP

• koniara8 Re: Kolczyk w wardze, łii! ;d 31.01.11, 14:40
      Raczej mnie to nie kręci. =|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka