julka_18 Simsy i Tony Hawk ♥ 18.06.11, 18:17 tudzień inne małe gierki, jak Chicken Invaders, Bubble Volleyball itp Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 18.06.11, 18:49 gram glownie na x-boxie Odpowiedz Link Zgłoś
xxdont.forgetxx Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 18.06.11, 19:12 tony hawk: pro skater 4,tunguska 1 i 2 , syberia 1 i 2 - najlepsza przygodówka w jako grałam , a 2 to tunguska Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 18.06.11, 19:28 tak, lubię . nie tylko w gry komputerowe , ale i też gry na Xboxa360 bądź Xboxa360 z Kinectem . preferuje gry typu strzelaniny , survival horrory bądź wyścigówki . Lubię COD:ModernWarfare2, RaceDriverGRID, DanceCentral, bulletstorm, minecraft... w planach mam zamiar zagrać a Amnesie (straaaaasznie mi sie podoba, po tym jak oglądałam gameplaye na yt.. czy jak to sie tam pisze ; p ).. również myślałam nad metro 2033, bioshock (też super), dead space. Odpowiedz Link Zgłoś
united12 Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 18.06.11, 20:20 Jasne, że tak. To mój żywioł ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ewellin Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 18.06.11, 20:31 simsy rządzą a tak w nic nie gram ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 18.06.11, 20:35 Harry Potter, GTA, Age of Empires, Quake Chociaż ostatnio coraz mniej grałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka. Czy lubicie grać w gry komputerowe? 18.06.11, 20:45 Lubię. Uwielbiam Larę Croft: Tomb Raider, GTA, Metina, H. Potter, Prince of Persia. Ktoś tu napisał o Ghost Master. Kiedyś miałam tą grę, chciałam ją przejść, ale już musiałam oddać. A w necie nie moge znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 18.06.11, 22:32 Oprócz Simsów grałam kiedyś w Neverend. Ale to było dość dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: gry 18.06.11, 23:03 Kiedyś grałam , teraz nie gram . Znudziły mi się . Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: hahah ... Icy Tower ! 19.06.11, 11:05 ja ostatnio katuję "Minecraft" a oprócz tego to obie części "Syberii", Tony Hawk i chcę sobie kupić Need foe spped: hot pursuit Odpowiedz Link Zgłoś
cathy Re: hahah ... Icy Tower ! 19.06.11, 11:38 Ostatnio bardzo się zainteresowałam grami i aktualnie gram w kilka; "Wiedźmin 1", "Tomb Raider. Underworld", próbowałam sobie odświeżyć kilka gier z dzieciństwa, na przykład Pottery Najbardziej lubię grać w "Wiedźmina 1", po prostu ubóstwiam tą grę. I bardzo bym chciała zagrać w jego następną część, bo mam już kupioną, ale nie chce mi chodzić, mimo, że komp spełnia wymagania sprzętowe oraz "Dragon Age 1". Braciak jest maniakiem gier, więc coś tam moge pożyczyć, choć mam niewielki wybór, bo ma głównie strzelanki i wyścigówki. Ma kilka RPG-ów, ale "podobno jeszcze za trudne na mnie" według słów braciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
bbincomplete Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 19.06.11, 11:36 Prawdę mówiąc nigdy nie byłam zainteresowana grami. Czasami z nudów wręcz zmuszałam się do zagrania w coś na internecie, ale poza tym to zero. Dlatego jak ktoś rozmawia ze mną o jakiejś grze, to wybałuszam oczy na wierzch, bo nawet takiej nazwy nie słyszałam. Co do tych Simsów, to grałam w nie.. raz u koleżanki. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 19.06.11, 14:27 Czasmi lubię sobie pograć . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Assassin's Creed ! 19.06.11, 16:06 Tak ! Moja najbardziej ulubiona gra to Assassin's Creed(którą przeszłam narazie tylko 2 razy) ! Tak jak Assassin's Creed 2(którą przeszłam 7 razy) i Assassin's Creed:Brotherhood(którą przeszłam 6 razy).Ale także lubię Dragon Age i Dragon Age 2.Chciałam też kupić Wiedźmina,ale jest tylko na komputer,a mój laptop nie ma odpowiednich wymagań do gry ;/.A gram tylko na PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
underpressure Oczywiście :) 19.06.11, 22:10 Uwielbiam Half-Life 2, GTA IV, Hitman, Portal 1 i 2, Mafia, Max Payne itp. Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 20.06.11, 09:51 mnie gry nie interesują ale jak coś to chodzę po różnych stronkach z grami i tam gram Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 20.06.11, 17:54 Różne wyścigi (UWIELBIAM), ogólnie gry sportowe i medyczne Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 20.06.11, 18:05 Zdecydowanie nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 20.06.11, 18:13 Właściwie to nie gram za często. Jak już to właśnie w Simsy, a ostatnia gra jaka kupiłam to "Madagaskar" (jedynka) jakieś pół roku temu albo i więcej. Gra fajna. Wolę grać na PSP i PS,laptopa mam od netu i nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu_79 Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 21.06.11, 23:11 przeważnie simy ; ) ale też zoo tycon 2, my sims, głównie net, a i spore Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 23.06.11, 12:55 Nie gram, ale jak jestem u kolegi to zawsze mnie w coś uczy grać haha . Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 24.06.11, 15:50 Sims 3, ale rzadko w to gram xd Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: Czy lubicie grać w gry komputerowe? 10.03.12, 08:47 Gry komputerowe to jedno z moich głównych zainteresowań, najczęściej gra w strzelanki FPS, np. Call Of Duty, Medal Of Honor, F.E.A.R. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaaa huh 24.06.11, 16:53 Ja kiedyś grałam sobie w Metinka doszłam do 25 poziomu i stanęłam , ale cóż... hah zdarza się Czasem wchodze też na jakies gierki w necie Odpowiedz Link Zgłoś