ashley001 01.02.11, 19:32 Tez macie w szkołam mundurki i mósicie w nich chodzić lubicie je sa według was ładne i wogóle piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada15 munudurki szkolne ? 01.02.11, 19:41 To one jeszcze w szkołach są ? xD u mnie nie ma ;p na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
salivia Re: Mundurki szkolne !!! 01.02.11, 19:42 Miałam w szóstej lub piątej klasie podstawówki (chyba piątej). Były jakby to opisać.... brzydkie, okropne, szpetne, beznadziejne, głupie , najgorsza rzecz na świecie... Jednym słowem 'ble' Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Mundurki szkolne !!! 01.02.11, 19:45 Hm. miałam. w piątej klasie bodajże. każdy zapłacił ok. 100 zł. pochodziliśmy dwa miesiące może i mniej. potem nikt nie chodził. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka miałam ;/;/ 01.02.11, 19:51 Miałam to była szmata !!! dokładnie jak przyszłam do domu i powiedziałam babci że nie mam mundurków to zrobiła z niego szmatę do podłogi I wiecie co jest świetna bo to chyba dość wysoka cena jak na szmatę do podłogi (65 zł.) Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: Mundurki szkolne !!! 01.02.11, 19:44 U mnie były jak chodziłam do 6 klasy i w 1 Gim na początku (chodzę do 3 klasy) A teraz to już nikt ich nie pamięta Lol Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Mundurki szkolne !!! 05.02.11, 13:05 Były rok , teraz na szczęście nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Mundurki szkolne !!! 01.02.11, 19:47 miałam teraz nie mam, było dużo problemów z tymi mundurkami to je wycofali i już nie mamy;P Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa33 Re: Mundurki szkolne !!! 01.02.11, 19:48 Miałam je przez jeden rok w podstawówce w pierwszej klasie i muszę sie przyznać bo jestem do dzisiaj w ciężkim szoku i traumie bo takich szmat to ja wżyciu nie widziałam! nawet sprzątaczki by sie tego nie tknęła i jeszcze w cholerę drogie to szmacisko było.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.krecik Re: Mundurki szkolne !!! 01.02.11, 19:52 Były przez 3 lata.!!! Masakra normalnie.! `kosztowały 50 zł.! `szmaty takie, ze nawet woda nie wsiąkała.! `beznadziejne granatowe.! `moja mama ma z tego samego materiału ubrania robocze do firmy.! W tym roku DOPIERO je wycofali, bo nikt w tym nie chodził xDDe I bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Mundurki szkolne !!! 05.02.11, 13:23 Miałam je w 5 klasie podstawówki- były beznadziejnie drogie, a do tego jak szmata. Guziki odpadały, szwy się rozchodziły. W dodatku były blee i fuu... Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Mundurki szkolne !!! 05.02.11, 13:23 Miałam je w 5 klasie podstawówki- były beznadziejnie drogie, a do tego jak szmata. Guziki odpadały, szwy się rozchodziły. W dodatku były blee i fuu... Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 Re: Mundurki szkolne !!! 01.02.11, 19:54 Ja miałam w 4 klasie,ale po pół roku znieśli. Niepotrzebnie wydane 60zł... Odpowiedz Link Zgłoś
skierkawmroku Re: Mundurki szkolne !!! 01.02.11, 19:56 kiedyś je miałam ,ale od 1,5 roku ich na szczęście nie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Były :/:/ 01.02.11, 19:59 W trzeciej klasie podstawówki. Okropne, wyglądały jak kamizelki mojego dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Mam już od 3 lat... 01.02.11, 20:01 nie zamierzają ich zdjąć ! ale jak się nie nosi ,to szczególnie nikt nie zwraca uwagi ,tylko dyrektorka i sprawdzają czasami ; / a moja " kochana " wychowawczyni jak ja nie mam to się zawsze czepia , bo ja jestem przewodniczącą i muszę dawać przykład ! Żal , a nikogo innego się nie czepia ! Odpowiedz Link Zgłoś
lov_aa Re: Mundurki szkolne !!! 02.02.11, 16:17 u mnie nie ma mundurków .. a nawet jeśli było i tak bym pewnie w nich nie chodziła xd Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Mundurki szkolne !!! 02.02.11, 16:22 w gimnazjum miałam tylko przez rok w liceum nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Mundurki szkolne !!! 02.02.11, 16:27 miałam w podstawówce cena ok 40 zl po roku nie było ich , były fuu i blee .ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
xquietx Re: Mundurki szkolne !!! 02.02.11, 16:32 miałam w podstawówce przez nie cały rok, były koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Mundurki szkolne !!! 02.02.11, 16:34 U mnie to już przeszłość. Miałam je może w drugiej, bodajże trzeciej klasie podstawówki. Z rok pochodziliśmy i wycofali. Za to paskustwo wybuliłam pięć dyszek, a składało się tylko z głupiej czarnej kamizelki z jakimś pieprzonym żółtym dzwonkiem. Sorry, ale trochę mnie poniosło.. No i oczywiście mundurek poszedł na szmatę. I tak jak przychodziłam ze szkoły to po nim skakałam, więc chyba zawsze był szmatą, nie ? x( Odpowiedz Link Zgłoś
dominika525 Re: Mundurki szkolne !!! 02.02.11, 16:45 Na szczęście nie miałam i nie mam! Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: Zgroza ! 02.02.11, 17:01 Miałam je w 6 kl. a dokładnie to fartuchy !!! porażka po prostu , kosztowały chyba ok 50. Początkowy wszyscy musieliśmy nosić , bo jakieś kary były . Po tygodniu przestałam nosić , coraz mniej osób nosiło . I po jakiś 2 miesiącach nikt już do nie miał . uff . i dobrze , od razu szmatę do pieca dałam . Odpowiedz Link Zgłoś
positive_girl Re: Mundurki szkolne !!! 02.02.11, 18:34 miałam. były paskudne. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Dobrze się nim wyciera podłogę <3 03.02.11, 14:48 Hehe. są okrooooooooooopne ! Dla kogos kto kocha mode to Nauczyciele niech też nosza Odpowiedz Link Zgłoś
olka34 Re: Mundurki szkolne !!! 05.02.11, 13:12 miałam mundurek w podstawówce może przez 2 lata, a w gimnazjum dalej muszę nosić, tylko że całkiem inny (chociaż dalej wygląda jak szmata do podłogi, jest brzydki, beznadziejny, okropny itp.) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Mundurki szkolne !!! 05.02.11, 13:13 mieliśmy. tylko przez krótki czas. i się bardzo cieszę, że już nie mamy ;d bo było to naprawdę brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś