Dodaj do ulubionych

Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna)

02.02.11, 14:43
Zakochałam się w chłopaku i napisałam do niego. Pisałam z nim jeden dzień i już mi nie odp. Więc napisałam do niego za parę dni popisaliśmy chwile. Mam teraz do niego napisać czy czekać aż on to zrobi?
Obserwuj wątek
    • sylwek11 Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 02.02.11, 14:49
      Też się zakochałam, już 2 razy popełniłam ten sam błąd . Nie pokazuj mu że ci na nim zależy bo jeśli on nie czuje do cb .tego samego to już cię nawet nie będzie lubił . Przynajmniej ja tak miałam .
      Jeśli wszystkie dziewczyny go lubią to tym bardziej nie powinnaś za nim ,,latać " ,bo nawet cię nie zauważy . Pozdrawiam ;dd
      • psawyer Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 03.02.11, 22:03
        ja na twoim miejscu bym poczekała... jeżeli będzie chciał z tobą pogadać to napisze... zreszta nie przejmuj się.. ja od ponad roku gadam z chłopakiem który mi się cholernie podoba.. wychodzimy razem i wgl.. ale on nic do mnie nie czuje.. robie bardziej za jego dobrą kumpelę.. nom ale cóż... takie życie niestety..
    • senseless Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 02.02.11, 17:02
      omg sciana
      • paaaty. Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 03.02.11, 17:02
        no to naprawdę poważny masz problem, dziewczyno. -.-
    • videl_gohan Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 02.02.11, 19:50
      Hmm może udawaj ,że cie nie interesuje to jak on też się zakochał w tb to napewno się odezwie.Chyba ,że jest niesmiały to wtedy ty zrób 1-szy krok. smile Choc z tymi cjhłopakami to nigdy nie wiadomo;P
      • fantvd Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 03.02.11, 16:57
        tez tak mialam i to duzo razy dlatego chociaz to smutne to daj sobie spokoj bo facet raczej nie jest zainteresowany (no chyba ze jest badzo ale to bardzo niesmialy) a pozniej bedziesz jeszcze bardziej cierpiala
    • primadonna Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 03.02.11, 22:09
      wiesz... strzelam, żebyś do niego napisała, bo faceci nigdy nie zrobią pierwszego kroku, jezeli chodzi o takie rzeczy xD
    • oliiviia wasze 'problemy' 03.02.11, 22:14
      mnie dobijają.

Zakochałam się w chłopaku... - miłość nie istnieje.
      ... i napisałam do niego. - nie lepiej pogadać twarzą w twarz?
      Pisałam z nim jeden dzień - no naprawdę długo. pewnie już wiecie o sobie wszystko.
      i już mi nie odp. - nie dziwie mu się.
      Więc napisałam do niego za parę dni popisaliśmy chwile. - nie bądź natrętna. oni tego nie lubią.
      Mam teraz do niego napisać czy czekać aż on to zrobi? - facepalm.
      • sysiek4444 Re: wasze 'problemy' 03.02.11, 22:17
        primadonna - mylisz się.
        nie dawaj znać że ci na nim zależy.
    • miss_mimi094 re: 04.02.11, 14:51
      też bym chciała mieć takie błahe problemy !

poczekaj aż on napisze ! a jeśli nie napisze to nie jest zainteresowany !
      • aguskaa_ Re: re: 04.02.11, 14:54
        nie pisz. jak nie napisze tzn., że nie jest zainteresowany.
        trudno, najwyraźniej pisany ci będzie inny ; )
    • lily_95 poczekaj.. 04.02.11, 14:55
      niech choć raz on się wysili i pokaże że mu też zależy. niech on napisze tym razem do ciebie pierwszy smile

powodzenia! kiss
    • tusia2701 Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 04.02.11, 22:01
      ja też miałam podobnie kiedyś, tyle że to chopak do mnie pisał i Ci muszę powiedzieć, że im bardziej był natrętny, tym bardziej mi to przeszkadzalo, jednak po czasie gdy nie dawał oznak życia , to sama tak jakby 'zatęskniłam' za nim i napisałam. Myślę więc, że nie pisz, nie bądź takim typowym 'natrętem' i daj mu czas wink jeżeli Cie chociaż lubi to napisze wink
    • klama_kcmil # 05.02.11, 08:45
      Hm, może napisz za parę dni, chociaż lepiej byłoby, gdyby to on zaczął, bo może Cie wziąść za natrętną czy coś.
    • monik4 Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 05.02.11, 08:55
      tak zrób xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka