miley_rey_cyrus 02.02.11, 14:43 Zakochałam się w chłopaku i napisałam do niego. Pisałam z nim jeden dzień i już mi nie odp. Więc napisałam do niego za parę dni popisaliśmy chwile. Mam teraz do niego napisać czy czekać aż on to zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek11 Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 02.02.11, 14:49 Też się zakochałam, już 2 razy popełniłam ten sam błąd . Nie pokazuj mu że ci na nim zależy bo jeśli on nie czuje do cb .tego samego to już cię nawet nie będzie lubił . Przynajmniej ja tak miałam . Jeśli wszystkie dziewczyny go lubią to tym bardziej nie powinnaś za nim ,,latać " ,bo nawet cię nie zauważy . Pozdrawiam ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
psawyer Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 03.02.11, 22:03 ja na twoim miejscu bym poczekała... jeżeli będzie chciał z tobą pogadać to napisze... zreszta nie przejmuj się.. ja od ponad roku gadam z chłopakiem który mi się cholernie podoba.. wychodzimy razem i wgl.. ale on nic do mnie nie czuje.. robie bardziej za jego dobrą kumpelę.. nom ale cóż... takie życie niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 03.02.11, 17:02 no to naprawdę poważny masz problem, dziewczyno. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
videl_gohan Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 02.02.11, 19:50 Hmm może udawaj ,że cie nie interesuje to jak on też się zakochał w tb to napewno się odezwie.Chyba ,że jest niesmiały to wtedy ty zrób 1-szy krok. Choc z tymi cjhłopakami to nigdy nie wiadomo;P Odpowiedz Link Zgłoś
fantvd Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 03.02.11, 16:57 tez tak mialam i to duzo razy dlatego chociaz to smutne to daj sobie spokoj bo facet raczej nie jest zainteresowany (no chyba ze jest badzo ale to bardzo niesmialy) a pozniej bedziesz jeszcze bardziej cierpiala Odpowiedz Link Zgłoś
primadonna Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 03.02.11, 22:09 wiesz... strzelam, żebyś do niego napisała, bo faceci nigdy nie zrobią pierwszego kroku, jezeli chodzi o takie rzeczy xD Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia wasze 'problemy' 03.02.11, 22:14 mnie dobijają. Zakochałam się w chłopaku... - miłość nie istnieje. ... i napisałam do niego. - nie lepiej pogadać twarzą w twarz? Pisałam z nim jeden dzień - no naprawdę długo. pewnie już wiecie o sobie wszystko. i już mi nie odp. - nie dziwie mu się. Więc napisałam do niego za parę dni popisaliśmy chwile. - nie bądź natrętna. oni tego nie lubią. Mam teraz do niego napisać czy czekać aż on to zrobi? - facepalm. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: wasze 'problemy' 03.02.11, 22:17 primadonna - mylisz się. nie dawaj znać że ci na nim zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 re: 04.02.11, 14:51 też bym chciała mieć takie błahe problemy ! poczekaj aż on napisze ! a jeśli nie napisze to nie jest zainteresowany ! Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: re: 04.02.11, 14:54 nie pisz. jak nie napisze tzn., że nie jest zainteresowany. trudno, najwyraźniej pisany ci będzie inny ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 poczekaj.. 04.02.11, 14:55 niech choć raz on się wysili i pokaże że mu też zależy. niech on napisze tym razem do ciebie pierwszy powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tusia2701 Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 04.02.11, 22:01 ja też miałam podobnie kiedyś, tyle że to chopak do mnie pisał i Ci muszę powiedzieć, że im bardziej był natrętny, tym bardziej mi to przeszkadzalo, jednak po czasie gdy nie dawał oznak życia , to sama tak jakby 'zatęskniłam' za nim i napisałam. Myślę więc, że nie pisz, nie bądź takim typowym 'natrętem' i daj mu czas jeżeli Cie chociaż lubi to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 05.02.11, 08:45 Hm, może napisz za parę dni, chociaż lepiej byłoby, gdyby to on zaczął, bo może Cie wziąść za natrętną czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Help. Już nwm co mam robić! (Porada miłosna) 05.02.11, 08:55 tak zrób xd Odpowiedz Link Zgłoś