Dodaj do ulubionych

Zapuszczanie włosów ;)

04.02.11, 20:51
Hejka! wink

Mam do was pytanie. Znacie jakieś sposoby na to żeby włosy szybciej rosły? No bo ja właśnie zapuszczam i jak narazie to słabo mi to idzie uncertain

Czekam na porady wink

Z góry dzięki kiss

P.S: O skrzypie, pokrzywie i Wax-ie już wiem wink big_grinangry
Obserwuj wątek
    • myslicielka123 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 20:56
      są specjalne odżywki itp.
      podobno włosy w kucyku rosną szybciejwink
    • positive_girl zapuszczanie 04.02.11, 21:01
      ja też chciałabym zapuszczać.. nie stosuję odżywek po prostu czekam. smile
    • princess132 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:04
      mi własnie zbyt szybko rosną.
      • apple_pie .... 04.02.11, 21:06
        Boże... Ty to masz szczęście!
    • gwiazdka_97 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:08
      ja też zapuszczam . ale nie stosuje żadnych preparatów , odżywek .
      • buntowniczkaxd rerere 04.02.11, 21:11
        haha , ja zapuszczam już spory czas, jakieś 2 lata i doczekac się nie mogę, po prostu prostuje włosy, dlatego ^^ / ja biorę jakieś tabletki ale g*wno dają :x
    • mweezy . 04.02.11, 21:09
      Stosuj jakieś odżywki, maski. Podobno to odżywia włosy i sprawia, że szybciej rosną, ale ja tam się nie znam.
      • apple_pie ..... 04.02.11, 21:12
        Teraz stosuję odżywkę a raczej maskę Biovax z apteki i trochę mi pomaga ale na odbudowę nie na wzrost
      • paulina88 Słyszałam, że szczotki z włosia przyspieszają .. 05.02.11, 01:44
        rośnięcie włosów.
    • negativex. Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:11
      Też zapuszczam ale nie używam żadnych odżywek, ale za to słyszałam że gdy regularnie podcina się końcówki włosy szybciej rosną. smile
    • scarrlet Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:13
      apple_pie napisał(a):

> Hejka! wink
      >
      > Mam do was pytanie. Znacie jakieś sposoby na to żeby włosy szybciej rosły? No b
      > o ja właśnie zapuszczam i jak narazie to słabo mi to idzie uncertain
      >
      > Czekam na porady wink
      >
      > Z góry dzięki kiss
      >
      > P.S: O skrzypie, pokrzywie i Wax-ie już wiem wink big_grinangry
      To już chyba nic innego lepszego nie wymyślono.

• echelonka Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:14
      Najlepszym sposobem jest uzbrojenie się w cierpliwość ;P Warto też w miarę regularnie podcinać końcówki.
    • angel1117 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:20
      używaj oryginalnej odżywki do włosów wax ok 30zł za duże opakowanie ale na prawdę działa pobudza cebulki i jest bardzo silna polecana do stosowania dla ludzi po chemioterapii moja siostra stosuje i widzi efekty
      • apple_pie ;) 04.02.11, 21:22
        Stosowałam i muszę przyznać że jest świetna wink Teraz stosuje podobną ale nazywa sie Biovax i też jest b.dobra wink
    • julka_ Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:22
      może nie często ale podcinaj końcówki ! na pewno będą rosły szybciej wink
    • koniara8 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:23
      Raczej nie. Ale są takie szampony, dzięki którym włosy ociupinkę szybciej będą rosły. Niestety, 'zapuszczanie' włosów wymaga cierpliwości. wink
    • marsjanka115 x__x 04.02.11, 21:27
      tabletki. belissa czy inne takie.
      • apple_pie Re: x__x 04.02.11, 21:32
        Belisse brałam ale nie na dłuższa metę i dlatego pewnie mi nie pomogła. Chyba do niej wrócę wink
        • ooonanaooo tuuuuuu! 04.02.11, 21:38
          Olej rycynowy!
          Używaj go na końcówki włosów a będą szybciej rosły, jest w aptece po jakieś 3-4 zł.
          • apple_pie Re: tuuuuuu! 04.02.11, 21:44
            Właśnie coś o nim słyszałam ostatnio ale zapomniałam o nim i nie spróbowałam go na sobie. Jutro udaje się do apteki po zakup tego cuda wink
    • 300flowers TAK. 04.02.11, 21:37
      znam jeden niezawodny sposób- musisz się uzbroić w cierpliwość i czekać.
      • virginkaa ^-^ 04.02.11, 21:42
        Odżywiaj mocno włosy- zdrowe szybciej rosną. Odstaw prostownice itp. Masuj skórę głowy. Możesz używać skrzypu no i czekać. big_grin Sama zapuszczam włosy i przyznam, że szybko mi rosną big_grin
    • linda Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:39
      Wszyscy co decydują się na zapuszczanie włosów pytają o códowne przyśpieszacze , a to nie ma taak ! Zwyczajnie je pielengnuj ! Podcinaj końcówki co jakiś miesiąc - 2. Czesz po pół godz wieczorem od głowy do dołu i to jedyne co możesz zrobić. Wszelkie preparaty nic nie dadzą ponieważ są one drogie a po miesiącu ci się znudzi. Wrzuć na luz......Każdy to przechodzi.
    • super_star Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 00:01
      ja mam taką odżywkę kokosową (właściwie mama ma ale jej zabieram xD) od koleżanki mamy która jest fryzjerką, i po niej włosy dość szybko rosną (3,4 cm msc) tylko, że ja ją stosuję nieregularnie, bo i tak mam długie włosy. Fryzjer ci coś na pewno poleci
    • dosia321 Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 00:28
      czytałam kiedyś w bravo o masowaniu głowy koniuszkami palców kilka minut dziennie podobno pomagawink
    • solarka Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 12:53
      Dobry sposób to nie tylko czekanie aż włosy same urosną, ale też podcinanie końcówek co np.: 2-3 miesiące, dzięki temu będą dużo szybciej rosły wink
    • pofu Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 15:28
      Też zapuszczam i nic nie robię wink . Po prostu czekam .

Pozdro kwiat .

• sandrolaxd Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 15:33
      Tak jak dziewczyny już pisały: Stosuj odżywki. ;-D
      A jak prostujesz włosy to wydają się dłuższe więc jeśli nie jesteś cierpliwa to pozostaje Ci to no i odżywki.;p
    • crymeout Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 15:40
      jak delikatnie, ale naprawdę delikatnie podetniesz końcówki, to też będą szybciej rosły i nie mówię tutaj o ucinaniu 3 cm włosów tylko pare milimetrów.
    • temptation Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 17:03
      Wydaje mi się że trzeba czekać ;/ .
    • tokio_hotel483 Re: Zapuszczanie włosów ;) 06.02.11, 22:11
      no tak z dnia na dzień to ci nie urosną tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka