apple_pie 04.02.11, 20:51 Hejka! Mam do was pytanie. Znacie jakieś sposoby na to żeby włosy szybciej rosły? No bo ja właśnie zapuszczam i jak narazie to słabo mi to idzie Czekam na porady Z góry dzięki P.S: O skrzypie, pokrzywie i Wax-ie już wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myslicielka123 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 20:56 są specjalne odżywki itp. podobno włosy w kucyku rosną szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
positive_girl zapuszczanie 04.02.11, 21:01 ja też chciałabym zapuszczać.. nie stosuję odżywek po prostu czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:04 mi własnie zbyt szybko rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:08 ja też zapuszczam . ale nie stosuje żadnych preparatów , odżywek . Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd rerere 04.02.11, 21:11 haha , ja zapuszczam już spory czas, jakieś 2 lata i doczekac się nie mogę, po prostu prostuje włosy, dlatego ^^ / ja biorę jakieś tabletki ale g*wno dają :x Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 04.02.11, 21:09 Stosuj jakieś odżywki, maski. Podobno to odżywia włosy i sprawia, że szybciej rosną, ale ja tam się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie ..... 04.02.11, 21:12 Teraz stosuję odżywkę a raczej maskę Biovax z apteki i trochę mi pomaga ale na odbudowę nie na wzrost Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 Słyszałam, że szczotki z włosia przyspieszają .. 05.02.11, 01:44 rośnięcie włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
negativex. Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:11 Też zapuszczam ale nie używam żadnych odżywek, ale za to słyszałam że gdy regularnie podcina się końcówki włosy szybciej rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:13 apple_pie napisał(a): > Hejka! > > Mam do was pytanie. Znacie jakieś sposoby na to żeby włosy szybciej rosły? No b > o ja właśnie zapuszczam i jak narazie to słabo mi to idzie > > Czekam na porady > > Z góry dzięki > > P.S: O skrzypie, pokrzywie i Wax-ie już wiem To już chyba nic innego lepszego nie wymyślono. Odpowiedz Link Zgłoś
echelonka Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:14 Najlepszym sposobem jest uzbrojenie się w cierpliwość ;P Warto też w miarę regularnie podcinać końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:20 używaj oryginalnej odżywki do włosów wax ok 30zł za duże opakowanie ale na prawdę działa pobudza cebulki i jest bardzo silna polecana do stosowania dla ludzi po chemioterapii moja siostra stosuje i widzi efekty Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie ;) 04.02.11, 21:22 Stosowałam i muszę przyznać że jest świetna Teraz stosuje podobną ale nazywa sie Biovax i też jest b.dobra Odpowiedz Link Zgłoś
julka_ Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:22 może nie często ale podcinaj końcówki ! na pewno będą rosły szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:23 Raczej nie. Ale są takie szampony, dzięki którym włosy ociupinkę szybciej będą rosły. Niestety, 'zapuszczanie' włosów wymaga cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie Re: x__x 04.02.11, 21:32 Belisse brałam ale nie na dłuższa metę i dlatego pewnie mi nie pomogła. Chyba do niej wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo tuuuuuu! 04.02.11, 21:38 Olej rycynowy! Używaj go na końcówki włosów a będą szybciej rosły, jest w aptece po jakieś 3-4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie Re: tuuuuuu! 04.02.11, 21:44 Właśnie coś o nim słyszałam ostatnio ale zapomniałam o nim i nie spróbowałam go na sobie. Jutro udaje się do apteki po zakup tego cuda Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers TAK. 04.02.11, 21:37 znam jeden niezawodny sposób- musisz się uzbroić w cierpliwość i czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa ^-^ 04.02.11, 21:42 Odżywiaj mocno włosy- zdrowe szybciej rosną. Odstaw prostownice itp. Masuj skórę głowy. Możesz używać skrzypu no i czekać. Sama zapuszczam włosy i przyznam, że szybko mi rosną Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Zapuszczanie włosów ;) 04.02.11, 21:39 Wszyscy co decydują się na zapuszczanie włosów pytają o códowne przyśpieszacze , a to nie ma taak ! Zwyczajnie je pielengnuj ! Podcinaj końcówki co jakiś miesiąc - 2. Czesz po pół godz wieczorem od głowy do dołu i to jedyne co możesz zrobić. Wszelkie preparaty nic nie dadzą ponieważ są one drogie a po miesiącu ci się znudzi. Wrzuć na luz......Każdy to przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 00:01 ja mam taką odżywkę kokosową (właściwie mama ma ale jej zabieram xD) od koleżanki mamy która jest fryzjerką, i po niej włosy dość szybko rosną (3,4 cm msc) tylko, że ja ją stosuję nieregularnie, bo i tak mam długie włosy. Fryzjer ci coś na pewno poleci Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 00:28 czytałam kiedyś w bravo o masowaniu głowy koniuszkami palców kilka minut dziennie podobno pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
solarka Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 12:53 Dobry sposób to nie tylko czekanie aż włosy same urosną, ale też podcinanie końcówek co np.: 2-3 miesiące, dzięki temu będą dużo szybciej rosły Odpowiedz Link Zgłoś
pofu Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 15:28 Też zapuszczam i nic nie robię . Po prostu czekam . Pozdro . Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 15:33 Tak jak dziewczyny już pisały: Stosuj odżywki. ;-D A jak prostujesz włosy to wydają się dłuższe więc jeśli nie jesteś cierpliwa to pozostaje Ci to no i odżywki.;p Odpowiedz Link Zgłoś
crymeout Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 15:40 jak delikatnie, ale naprawdę delikatnie podetniesz końcówki, to też będą szybciej rosły i nie mówię tutaj o ucinaniu 3 cm włosów tylko pare milimetrów. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Zapuszczanie włosów ;) 05.02.11, 17:03 Wydaje mi się że trzeba czekać ;/ . Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Zapuszczanie włosów ;) 06.02.11, 22:11 no tak z dnia na dzień to ci nie urosną Odpowiedz Link Zgłoś