Dodaj do ulubionych

obóz w hiszpani 2011

• szaksel Byłem w Hiszpani i Ci opowiem .. 26.02.11, 19:20
      Ja byłem w 2010 .
      36 godzin jazdy (od Skarżyska- Kamiennej czyli okolic Kielc ) do Calleli ( niedaleko Barcelony) i to TYLKO w jedną stronę czyli jak obóz ma np 13 dni to będziesz tam 10 dni ;/ Napewno zatrzymacie się w Paryżu czyli jakiś dzień ,dwa odchodzi , czyli w Hiszpanii będziesz około ponad 1 tyg czyli to nie ma sensu. Weź jak masz możliwość ofertę bez Paryża. Hiszpania jest ciekawa, nawet w małej mieścinie masz co robić . A nie musisz jechać z kumpelą. Ja jako 12 latek pojechałem sam do Hiszpanii, jedyną osobę .. a właściwie dwie to były córki takiego pana co z moim tatą pracuje. Znałem tak z jeszcze trzy osoby ale to tylko z widzenia . I co ? Zostałem tam Mistrzem Ciętej Riposty wśród ludzi od 13 -21 lat . A kasy wziąłem 130 euro , została mi 100 ;-D
      PS; Dam ci taką rade, uważaj na chytrych sprzedawców, mogą cie wyzwać jeśli zrezygnujesz z targowania sie z nimi , ale to były tylko dwa takie przypadki ;D
      PS; O ilę się orientuję to to jest nie daleko Barcelony, jakbyś chciała jakieś fotki z Hiszpanii pisz na priv
    • estera102 Re: obóz w hiszpani 2011 26.02.11, 19:22
      no super tylko drogo smile w związku z tym nic dziwnego że nie masz z kim jechac
      trochę wrednie zabrzmiało <sorry> smile
    • sakura134 wow 26.02.11, 19:24
      Wow! Fajnie masz! Ja chcę w tym roku do Włoch. Mam do wyboru: Włochy lub Londyn. Oczywiste jest to, że wybiorę Włochy.
    • estera102 Re: obóz w hiszpani 2011 26.02.11, 19:25
      i polecam wszystkim biuro podroży oskar teraz są zniżki ( ja jade na 12 dni za 600 zł do chorwacji z kolezanką , *** hotel , bez wyżywienia)
    • juliaa1998 byłammm 26.02.11, 20:09
      ...fajnie jest , ja pojechałam sama i poznałam koleżankę , i do tego dużo zobaczyłam
    • ally ^^ 26.02.11, 20:11
      Ja jadę też z funclubu. Ale do Chorwacji z dwoma kumpelami^^
      Już nie mogę się doczekać po prostu!
      Ale taka wycieczka do Hiszpanii i Paryża jest extra!^^
    • thevampire :D 26.02.11, 20:15
      Wiesz jak otworzyłam ten link to byłam mile zaskoczona bo na zdj. jest hotel, który bym na przeciwko mojego ;D Były tam świetne swiming pool party z tego co widziałam przez balkon ;D
      Co roku jeżdżę na kolonie i na początku też nikogo nie znałam, ale z roku na rok umawiamy się z dziewczynami z poprzednich kolonii i tak wszystkie razem jeździmy ;D
    • super_star Re: obóz w hiszpani 2011 26.02.11, 20:18
      ja jadę na taki ale jest tam jeszcze Monako i włochy (jadę tak na 65%)
    • super_star Re: obóz w hiszpani 2011 26.02.11, 20:20
      szaksel- skąd ja znam tych upierdliwych sprzedawców xD onli łan ełro hahaha mieliśmy z nich brechę
    • olgx Re: obóz w hiszpani 2011 03.03.11, 20:23
      fajny ten obozu, ciekawy program, moz esie na niego wybiore ;d
    • angel1117 miałam jechać ale... 04.03.11, 07:59
      mama powiedziała mi ze mogę wybierać między laptopem a hiszpanią no i laptopa wybrałam i na wakacje wybieram się nad polskie morze a co bd robić więcej to sie jeszcze okaże wink
      • bykoralik Re: miałam jechać ale... 30.04.11, 23:10
        Ja jadę z koloniobozy, a raczej z Szarpie Travel, bo to to samo do Hipszanii w 3 turnusie do hotelu Florida, czy ktoś się wybiera?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka