Dodaj do ulubionych

Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brunetka?

• paranoid16 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 25.02.11, 12:56
      Szatynka (brąz) wg. mnie najlepiej.
      • niemampomyslu Łysa. 25.02.11, 12:58
    • k_stew748 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 05.03.11, 13:03
      jako brunetka. ale ładnie jej też było jak miała takie lekko rudawe włosy ;]
    • ianlove Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 10.03.11, 20:03
      szatynką musiała być do filmu, a ładnie wyglądała w blond tongue_out
    • ja4everxd Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 10.03.11, 22:11
      blondynka jej najlepiej bo na dodatek to jej naturalny kolorek a potem brunetka bo w tych czarnych to okropnie ale zabardzo sie nie interesuje kristen bo tylko w zmierzchu ja lubie smile
    • sylwia714 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 11.03.11, 18:38
      Jej już żaden kolor włosów nie pomoże. I tak zawsze będzie brzydka. Jak ktoś jest brzydki w szkole u mnie to przezywamy go z koleżankami Kristen.
    • nataluuuunia369 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 19.03.11, 17:33
      Naturalnie ma brązowe i w tych jej najlepiej,potem blond i czarnysmirk
      • kara33441 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brune 20.03.11, 09:35
        Najlepiej jej w brązowych ale w blondzie też ładniesmile
        • shibuu_ ` 21.03.11, 14:56
          W każdym kolorze włosów jest jej dobrze. Ale prawdę mówiąc, wg mnie, najlepiej jej jest w truskawkowym blondzie (to nie był rudy jak większość mówiła) które miała na potrzeby filmu 'On the road' i potem miała kilka publicznych wystąpień w tym kolorze włosów. Uwielbiam ten odcień, po prostu uwielbiam... myślę że za parę lat, jeśli znajdę taką farbę, to przefarbuję się na taki kolor C;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka