paranoid16 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 25.02.11, 12:56 Szatynka (brąz) wg. mnie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
k_stew748 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 05.03.11, 13:03 jako brunetka. ale ładnie jej też było jak miała takie lekko rudawe włosy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ianlove Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 10.03.11, 20:03 szatynką musiała być do filmu, a ładnie wyglądała w blond Odpowiedz Link Zgłoś
ja4everxd Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 10.03.11, 22:11 blondynka jej najlepiej bo na dodatek to jej naturalny kolorek a potem brunetka bo w tych czarnych to okropnie ale zabardzo sie nie interesuje kristen bo tylko w zmierzchu ja lubie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 11.03.11, 18:38 Jej już żaden kolor włosów nie pomoże. I tak zawsze będzie brzydka. Jak ktoś jest brzydki w szkole u mnie to przezywamy go z koleżankami Kristen. Odpowiedz Link Zgłoś
nataluuuunia369 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brun 19.03.11, 17:33 Naturalnie ma brązowe i w tych jej najlepiej,potem blond i czarny Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: Kristen Stewart - Blondynka,szatynka,czy brune 20.03.11, 09:35 Najlepiej jej w brązowych ale w blondzie też ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ ` 21.03.11, 14:56 W każdym kolorze włosów jest jej dobrze. Ale prawdę mówiąc, wg mnie, najlepiej jej jest w truskawkowym blondzie (to nie był rudy jak większość mówiła) które miała na potrzeby filmu 'On the road' i potem miała kilka publicznych wystąpień w tym kolorze włosów. Uwielbiam ten odcień, po prostu uwielbiam... myślę że za parę lat, jeśli znajdę taką farbę, to przefarbuję się na taki kolor C; Odpowiedz Link Zgłoś