kararock 10.02.11, 21:39 Co sądzicie o tej piosence? Jak dla mnie jest cudowna. Słyszałam ją niewiele razy w całości, ale to co się za mną dzieje kiedy jej słucham jest nie do opisania... chce mi się płakać. Czuję, że niedługo na dobre się od niej uzależnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maue.zuo. Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 14:02 bardzo lubie tą piosenkę, taka odmiana wśród innych wydzierajacych się zespołów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 18.02.11, 19:45 Ja osobiście uwielbiam tą piosenkę.Jest śliczna (: Tak ją polubiłam ,że umiem ją grac na gitarze heh Odpowiedz Link Zgłoś
guitar_solo Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 14:35 Kocham tą piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
echelonka Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 14:42 Po prostu jedna z najpiękniejszych... Nie, najpiękniejsza ballada rockowa. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 14:56 Nie słyszałam i nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 15:07 Naprawdę piękna piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 15:28 Stairway To Heaven - magia... uwielbiam też Whole Lotta Love (jak Plant tam śpiewa 'honey', to ja już po prostu nie mogę usiedzieć!) a jak słucham Dazed and Confused to w pewnym momencie kojarzy mi się z Black Sabath - Paranoid i wydaje mi się, że zaraz zacznie śpiewać Ozzy xd posłuchaj sobie jeszcze Babe I'm Gonna Leave You i You Shook Me;D Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 ... 11.02.11, 15:34 najlepsza według mnie to metallica - nothing else matters. stairway to heaven jest bardo dobrym kawałkiem, ale metalliki nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 16:11 Śliczna jest, ale bardziej podoba mi się "Since I've Been Loving You" albo "All My Love". W ogóle Led Zeppelin byli geniuszami. Odpowiedz Link Zgłoś
grim ::::: 11.02.11, 16:19 Wszystkie piosenki Led Zeppelin są świetne. Ja jednak najbardziej lubię Since I've Been Loving You Odpowiedz Link Zgłoś
kararock :) 12.02.11, 19:14 no proszę założyłam ten wątek 10 i długo było pusto a tu już tyle fajnie, że tyle osób lubi to u mnie znajomi nie za bardzo sie orientują o czym czasami mówię he he, ale i tak ich kocham Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 16:21 MISTRZOSTWO :3 za każdym razem, kiedy słyszę solówkę na double necku w wykonaniu Jimmiego Page'a, wpadam w trans. Coś pięknego. "Ohh, it makes me wonder..." Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 . 11.02.11, 16:29 Moja przyjaciółka też mówi ,że przy tej piosence chce jej się płakać ,ale na mnie ona tak nie działa jak na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: . 11.02.11, 16:44 nie lubię, ale mam ją w książce do muzyki chyba jako przykład muzyki rockowej : D Odpowiedz Link Zgłoś
happiness Piękna. 11.02.11, 16:59 Brak słów,żeby ją opisać. Jedna z najpiękniejszych piosenek jakie kiedykolwiek powstały Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_girl Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 17:02 wpada w ucho. Fajna jest. Lepsza od niektórych nowych beznadziejnych piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 11.02.11, 17:04 Uwielbiam ją. To taka klasyka... Odpowiedz Link Zgłoś
mozaika Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 12.02.11, 16:03 klasyk, jest genialna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 12.02.11, 17:41 jedna z najlepszych piosenek Ledsów ja ją uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 12.02.11, 17:47 jest spoko, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 12.02.11, 20:20 Jest to jedna z najpiękniejszych piosenek na całej Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 18.02.11, 17:24 Jest cudowna Oczywiście tak jak pozostałe piosenki Zeppelinów Odpowiedz Link Zgłoś
ashley1101 Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 18.02.11, 18:32 no,masz rację ,ta piosenka jest przecudowna!!!sama ją gram na gitarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley1101 Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 18.02.11, 18:38 ich wszystkie piosenki są świetne,ale dwie najlepsze to: -stairway to Heaven -Your time is gonna come PS. jeszczę lubię Dust in the wind autor: kansas Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Led Zeppelin-Stairway to Heaven 18.02.11, 18:39 Piękna piosenka, jeszcze nigdy w życiu takiej nie słyszałam. Słuchałam ją już mnósto razy, a mimo to zawsze płaczę, kiedy ją słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk Na początku jest bardzo średniowieczna 18.02.11, 20:32 Później? Nie rozumiem zachwytu tym utworem. Led Zeppelin jest niewątpliwie świetnym zespołem, a "Stairway to Heaven" nie należy do najgorszych utworów, ale istnieje o wiele lepszych piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death jestem wzruszona. 24.03.11, 18:11 Jestem wzruszona,zdziwiona,że dzisiejsze nastolatki pamiętają o prawdziwych legendach rocka. Ogólnie piosenka jest fachowo mówiąc świetna lecz ja nie jestem do niej przekonana ale szaleje za solówką Jimmy'eg. Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: jestem wzruszona. 24.03.11, 20:42 Uwielbiam tą piosenkę . Jest przepiękna. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: jestem wzruszona. 01.04.11, 19:00 mam nadzieję, że piszesz to w dobrym tego słowa znaczeniu i jeśli to prawda to z góry sory, ale tak jakoś ostatnio się przewrażliwiłam no ja tez uwielbiam ta solówke Jimiego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: jestem wzruszona. 01.04.11, 20:01 dobrym nie masz za co przepraszać. uważam,że Page zasłużył na dużo wyższe miejsce dla gitarzystów wszech czasów(nie wiem czy dobrze napisałam nazwę tej listy) Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: jestem wzruszona. 04.04.11, 18:46 hmm no jakoś tak to było ;D jest chyba w pierwszej 10 ale nie wiem, na którym konkretnie miejscu hmm Jack White ma na pewno 17 miejsce Odpowiedz Link Zgłoś